Kilo alımı

Oğlumda almıştım bu zamanlarda.. Umarım bunda çok almadan tamamlarım..

Selam kizlar Allah saglikla kucagimiza evlatlarimizi almayi nasib etsin. Benim ilk gebeligim her istedigimi istedigim kadar yedim ve hala yiyorum su an 36+0'im ve 12 kilo aldim 15 kiloyla giderim heralde dogumhaneye

Sabahları midem çok bulanıyor,istifra durumu da var. gün içinde de kötü kokulardan dolayi bulantım oluyor.
Iştahım kesildi iyice, cok az yemek yiyorum

Mümkün oldğnda kusmamaya çalış. Kusarken rahim zorlanıyomş, kasılıp grvşiyomış ve zararlı bi durum bu. Doktorım söylemişti. Rahatsz eden kokulardan yemeklerden uzak dur

Mümkün oldğnda kusmamaya çalış. Kusarken rahim zorlanıyomş, kasılıp grvşiyomış ve zararlı bi durum bu. Doktorım söylemişti. Rahatsz eden kokulardan yemeklerden uzak dur
Zaten kusmamaya çalışıyorum canım. sadece sabahları 1 kez kusuyorum ondan sonra rahatlıyorum. bende farkediyorum Karnımın kasıldığını. Bu durumdan çok rahatsızım.
Kokulardan ise kaçma şansım yok. kullandığım yumuşatıcı kokusu bile rahatsız ediyor. onu da değiştirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…