- 1 Mayıs 2017
- 319
- 302
- 18
- 37
- Konu Sahibi morkelebeksinsen
-
E sende zayifsin hatta bendende zayif1.64 Boy 50 Kilo sizce idealmi gençler ?
Konuyu bulmuşum araya kaynıyım
Aslında kafama takıyordum ama bu ara kendımı begenıyo gıbıyım... herkes incelmek için kaç takla atıyoKizlar resim
E sende zayifsin hatta bendende zayifhahaha aglncak halime guluyorm
Dur sana resim atayimda haline sukret hahhahaha nasil atiliyo yaa vallahi catlayacagim bi ogrenemedimAslında kafama takıyordum ama bu ara kendımı begenıyo gıbıyım... herkes incelmek için kaç takla atıyo
Bak bu yazı yazdıgımız yerin üst kısmında bi gülücük var onun yanındakı dag resımlı yer varya ordan ekleniyorDur sana resim atayimda haline sukret hahhahaha nasil atiliyo yaa vallahi catlayacagim bi ogrenemedim
Kiz vallahi bana bu iyiligi yapsan omur boyu seni birakmam.benim ne kadar manyak oldugumu dogumda sezeryan istememden anlayabilirsiniz kizlar.farkettim normal dogumda herkes bi anda zatifliyo ama sezeryanda kilolar kaliyor hahahhaGel sen benle birkaç gün takıl iki günde iki kilo almazsan ben d ecay tabağı değilimbir hafta kalsan benle insan mısın sen dersin yemek yemekten tiksinirsin
Geldimi canim resimBak bu yazı yazdıgımız yerin üst kısmında bi gülücük var onun yanındakı dag resımlı yer varya ordan ekleniyorgüzel anlattım
Kiz vallahi bana bu iyiligi yapsan omur boyu seni birakmam.benim ne kadar manyak oldugumu dogumda sezeryan istememden anlayabilirsiniz kizlar.farkettim normal dogumda herkes bi anda zatifliyo ama sezeryanda kilolar kaliyor hahahhanelere aklim calisyor bak bak
Bisey soyleyecegim gulmeyin kizlar.ben kilo alirim diye hergu yeni seyler kesfediyorum derdime bak :) sonra dedilerki dondurma aldirir ben gittim altili satilan bu pahali dondurma isim vermiyim yine banlanirim neyse bundan aldim.bu altisinida iki saatte yedim.yattim yarasin diye.Allahimm gece ne yatak kaldi ne hali ne banyo.mjdemden cikti hepsi.artrik dondurma cikolata iki gundur yemiyorm1.60 boy 56 kilodayım.
Hamilelik dışında ilk kez bu kiloyu görüyorum.
Ve son 2 aydır derdim bu.
Benim standardım 51.
Tekrar o kiloya dönmem lazım.
Neredeyse her gün mevzu bu bende..
Kilo.. O 5 kiloyu vermem lazım.
Delirecem,o derece taktım. Ciddi bir takıntı oldu.
Akşam yemeğinden sonra muhakkak çay veya kahve ile birşeyler yerim. Yani bisküvi olsa dahi yerim. Bu kilolar ondan işte
Size de 65 çok bana kalırsa.Çok şaşırdım bu isteğinize. Ama öyle tatlı istemişsiniz ki, alın sizin olsun kilolar
Akşam 8den sonra abur cubur yiyin.
Ekmeği bol yiyin.
Karbonhidrat ağırlıklı beslenin.
Alırsınız sanırım.
Bu sürede sağlık da elden gitmesin hee, ona da dikkat edin
Niye zayıfsın desınler dıye konu açsın kiSırf "zayıfsın" denilsin diye açtın konuyu
Niyetin bar bar bağırıyor
O kadar cok isterdimki.zayifim diyorm hatta burdan bikac kisiye ozelden resim attim delimiyim resmimi gostermedikten sonra sen bana zayif desen ne olur sisman desen ne olur tavsiye almaya geldim.Sırf "zayıfsın" denilsin diye açtın konuyu
Niyetin bar bar bağırıyor
Ee zayıfsın dediler mi bariO kadar cok isterdimki.zayifim diyorm hatta burdan bikac kisiye ozelden resim attim delimiyim resmimi gostermedikten sonra sen bana zayif desen ne olur sisman desen ne olur tavsiye almaya geldim.
Bana ne sendenNiye zayıfsın desınler dıye konu açsın ki
Bende bu konudan şikayetçiyim olamazmı ?
Sanane o zaman konu sahibinden...Bana ne senden
Sana ne benim yorumumdan
?
Özelden yazışıp, forumda desteklemek oldukça banel, eskidi onlar
Hanim efendj zayifsiniz veya sismansin demene ihtiyacim yok zaten saolsun burdaki duyarli bilincli arkadaslardan nasil kilo alabilicegimi ogrenmeye calisiyorum.bilgin yoksa yorumunda olmasin iyi gunlerEe zayıfsın dediler mi bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?