kilo almak istiyorsanız EVLENİN:))

ay_girl

Kalbimin tek sahibi OĞLUM...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2011
1.448
221
123
evet ben yeni evlendim yaklaşık bugün tam 1 ay oldu ve iştahım açıldı stres filan gidince böyle rahatlıo insan kendni bırkaıo o yüzden kadınlr kilo alıo ayrıca hamile kalın bakın ansıl gelıo kilollar bnde şuan yani evlenmdn önce 39-40 tım hala öyleymdr belki birz aldım toprlndm tavsiye ederimm..yoksa öyle isteynce alınmıo senelerce uğraştım bende:S

oldu canım kilo almak içinde evlenilmez

tabi cnm yani de evlenlmk için kilo da alınr yani kısmet tabi..ben şakayla akrışk söyledm ..sağlıklı olalıdma kilo mühim deil ..diyrz da takıntı oluyo bizde:s

tabi cnm yani de evlenlmk için kilo da alınr yani kısmet tabi..ben şakayla akrışk söyledm ..sağlıklı olalıdma kilo mühim deil ..diyrz da takıntı oluyo bizde:s

evlenmden de kilo alınabiliyo ben 1 ayda 5 kilo aldım canım ve başımdan 2 evlilik geçti 2sinde de kilo almadım

Ben evlenince 7 kilo kaybetmiştim. Evlilik törenleri stresleri,alışamama falan. 1 ayda. Şimdi 40kg'yim. Kilo almaya çalışıyorum hala. Evlendiğimde 45-46'ydım. 37'lere düşmüştüm

evlenince genelde erkekler göbiş falan yapar ya
benim gördüğüm bu yani. bayan olarak hiç görmedim bakalım ben evlenince alcakmıyım

bendede tersi oldu yaaa
bekarken 64 ü bile gördüm şu an 54 ü görsem öpüp başıma koyacağım hamilede kaldım ama mide bulantısından ondada verdim

ilerki aylarda belki

yapı meselesi canım bu keşke dediğin gibi kesin çözüm olsa ama maalesef değil öyle, çok tanıdığım var hiçbiri de kilo almadı ... senin demek istediğini de anladım ama alan alıyor alamayan öylede alamıyor...

valla bende evlıyım 50 kıloydum r45 e dustum anemm yaaaa herkez dıyo evlılık sana yaramadı sanırım kaynana kaynata stresı ınsanı zayıflatıyo bırde bır otursak sanırım ölüp gıdıcem

Kilo almak istiyorsanız, antidepresan ilaç kullanın :)

Ben 6 ay kullandım. 49 kiloyken 56 kiloya çıktım. Fakat ilacı bıraktıktan sonra eski kiloma geri döndüm sayılır 51 kilo civarıyım.. Balon gibi söndüm resmen :)

Gene başlasam mı kullanmaya diye de düşünmüyorum değil :)

lütfen insanları yanlış yönlendirmeyelm antidepresan ilacı her onune gelen kullanmamalı hele kilo almak için hiç..hayatınız kararır vallahi kendimden biliyorum..bisürü yan etkisi var kilo alıyım derken ruh sağlığınızdan olmaya değermi ?

espiri yaptığım gayet açık :)

şimdi ben dedim diye, insanlar gidip eczaneden antidepresan mı alacaklar :))

Açıkçası şaka yaptığınızı hiç anlamadım. Okuyunca şaşırdım. Siz şaka yaptığınızı yazana kadar da şaka olduğunu anlayamadım. Lütfen ben bile yapsam uyarın,bu tür şeyler çok tehlikeli. Doktor kontrolünde alınan ilaçlar bunlar. Şakaya gelmez...

evlenince kilo almanın asıl nedeni o değil cnm :) Bu kadar rahat olan insanlar da var neden kilo alamıyor :) Evlilikte düzenli hormon salgılanıyor, ondan alınıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…