Ben hayatım boyunca sıska biriydim. En küçük bir problemde 40 lı kilolara düşüyordum ki zaten 45 falan olsam oynuyordum. Velhasıl kelam 2 yıl önce ablamın psikolojik bir hastalığı çıktı ve ben ilgilendiğim için 39 kiloya kadar düştüm. Ablamın doktoru sağolsun halime acıdı ve sana bir ilaç yazacağım küçük depresyonlulara veriyoruz genellikle gece rahat uyusun ve kilo alsın diye dedi. Gece yatmadan bir saat önce iç uykun gelir deliksiz uyursun sabaha da aç uyanır önüne ne gelirse yersin dedi. 1 paket kullandım ve 4-5 kilo aldım o ay. İşin inanılmaz yanı hayatımda ilk defa bir şey yerken zevk aldım. Meğer yemek yemek, beslenmek ne kadar zevkliymiş.. İlaç adını buradan yazmam ne kadar doğru olur bilmiyorum ama ben hiç bir zararını görmedim. Siz de doktorunuza danışıp yazdıra bilirsiniz. ilacın ismi Tolvon 10 mg.. Yemek yiyemiyor, lokmalar ağzınızda büyüyorsa hele bir de gece huzursuz uyuyor ve devamlı yatakta dönüyorsanız tavsiye ederim tabi doktor kontrolünde. Yalnız ağızda kuruluk yapıyor bunu da söyleyeyim..