• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo almak istiyorsanız..

Sherpil

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2007
343
19
118
41
Ankara
Ben hayatım boyunca sıska biriydim. En küçük bir problemde 40 lı kilolara düşüyordum ki zaten 45 falan olsam oynuyordum. Velhasıl kelam 2 yıl önce ablamın psikolojik bir hastalığı çıktı ve ben ilgilendiğim için 39 kiloya kadar düştüm. Ablamın doktoru sağolsun halime acıdı ve sana bir ilaç yazacağım küçük depresyonlulara veriyoruz genellikle gece rahat uyusun ve kilo alsın diye dedi. Gece yatmadan bir saat önce iç uykun gelir deliksiz uyursun sabaha da aç uyanır önüne ne gelirse yersin dedi. 1 paket kullandım ve 4-5 kilo aldım o ay. İşin inanılmaz yanı hayatımda ilk defa bir şey yerken zevk aldım. Meğer yemek yemek, beslenmek ne kadar zevkliymiş.. İlaç adını buradan yazmam ne kadar doğru olur bilmiyorum ama ben hiç bir zararını görmedim. Siz de doktorunuza danışıp yazdıra bilirsiniz. ilacın ismi Tolvon 10 mg.. Yemek yiyemiyor, lokmalar ağzınızda büyüyorsa hele bir de gece huzursuz uyuyor ve devamlı yatakta dönüyorsanız tavsiye ederim tabi doktor kontrolünde. Yalnız ağızda kuruluk yapıyor bunu da söyleyeyim.. :ssz:

ben de farklı bi antidepresan kullanıyorum ama 2 ayda 2 kg kadar fark ettirdi bana 41 den 43 oldum boyum da 164

Ben hayatım boyunca sıska biriydim. En küçük bir problemde 40 lı kilolara düşüyordum ki zaten 45 falan olsam oynuyordum. Velhasıl kelam 2 yıl önce ablamın psikolojik bir hastalığı çıktı ve ben ilgilendiğim için 39 kiloya kadar düştüm. Ablamın doktoru sağolsun halime acıdı ve sana bir ilaç yazacağım küçük depresyonlulara veriyoruz genellikle gece rahat uyusun ve kilo alsın diye dedi. Gece yatmadan bir saat önce iç uykun gelir deliksiz uyursun sabaha da aç uyanır önüne ne gelirse yersin dedi. 1 paket kullandım ve 4-5 kilo aldım o ay. İşin inanılmaz yanı hayatımda ilk defa bir şey yerken zevk aldım. Meğer yemek yemek, beslenmek ne kadar zevkliymiş.. İlaç adını buradan yazmam ne kadar doğru olur bilmiyorum ama ben hiç bir zararını görmedim. Siz de doktorunuza danışıp yazdıra bilirsiniz. ilacın ismi Tolvon 10 mg.. Yemek yiyemiyor, lokmalar ağzınızda büyüyorsa hele bir de gece huzursuz uyuyor ve devamlı yatakta dönüyorsanız tavsiye ederim tabi doktor kontrolünde. Yalnız ağızda kuruluk yapıyor bunu da söyleyeyim.. :ssz:

Canım sanırsam şuan hamilesin peki bu ilacı kullanırken evlimiydin bekarmıydın.. ?

praktenin cok ise yaradıgını ıstahı actıgını duydum ve aldım 3 gundur kullanıyorum ama sabahları hıc bı aclık hıssetmıyorum.gece yatmadan once baya ıstahlanıyorum ama bakalım ıse yararsa yazarım buraya

arkadaşlar antidepresan ilaçlar kilo aldırıyor...bende uzun zaman tedavi gördüm ,antidepresan kullandım ve 50 kilodan 60 a çıktım...çok ta mutlu oldum...fakat lütfen doktor tavsiyesi olmadan bu ilaçları kullanmayın...yan etkileri var...farklı sıkıntılar yaratabilir...lütfen arkadaşlar mantıklı olun..kilo alayım derken daha beter sonuçlarla karşılaşabilirsiniz....ben depresyon hastası olduğum için kullandım sonuçta...

bende doktora sormadan kullanmak istemiyorum ama şuaralar depresyona girmek için uğraşıyorum :1:

ihtiyacınız olmadan antidepresan kullanmak çok sakıncalı doktor tavsiyesi kullanmadan sakın kullanmayın!!!

Son düzenleme:

bana da 4-5 kg lazım ama reçetesiz satılmaz ki antidepresansa

Canım sanırsam şuan hamilesin peki bu ilacı kullanırken evlimiydin bekarmıydın.. ?

Geçen kış kullanmıştım. Evliydim ve bir çocuk annesiydim ama gören liseli sanıyordu. Ergenler gibi görünüyordum sıskalıktan :) Şimdi ikinci bebeğime hamileyim 5 ay bitti kilom 51 :)

Back
X