Kilo almak istiyorum

kubosezo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2014
13
1
3
31
Ya arkadaşlar 21yaşındayım ve şuan 48 kiloyum o kdr cok yemek yiyorum ve kilo alamıyorum bi kaç sene önce 54kilo civarındaydım 5 6 kiloya ihtiyacım var nasıl alablirim sizce varmı deneyenlerr

Once bi doktora git cnm. Troidlerle alakalidr durumun buyuk ihtimalle hizli calisiyorlardir. Sana gerekli ilaci verir zaten sonra kg alirsin.

Bende kilo almyrm hatta o kadar yememe ragmen 1 hafta aldiklatimi veryrm cook sinir oluyorum... bn 55 kiloyum ama uzunum ordan zayifligim...

Kızmayın ama benimde kilo almam lazım vkim40 olabilmesi için. Yaptığınız kür vs. Var mı kilomu sormayın sizlere göre yüksek

Benimde almam lazim bi 5 kilo en az ben cok fazlada yiyemiyorum zorluyorum olmuyo ekmek çok az tüketiyorum yiyemiyorum ekmek fazla ne yapmam lazım yaa boyuma göre kilom az ..

Ya arkadaşlar 21yaşındayım ve şuan 48 kiloyum o kdr cok yemek yiyorum ve kilo alamıyorum bi kaç sene önce 54kilo civarındaydım 5 6 kiloya ihtiyacım var nasıl alablirim sizce varmı deneyenlerr

Kilo almayı istemek mi :KK57: Ben 48 kiloyum ve 44 kilo olmak istiyorum :)

benim tirod hormonlarım yavas oldugu halde kilo alamıyorum doktor aksine alman lazım demisti bence bu metabolizmanın hızlı calısmasıyla alakalı gunluk harcadıgınız kaloriden daha fazla almanız gerekiyor ara ogunleri atlamayın gunde 3 ogun yemeye dikkat edin ben pilav ve makarnanın yanında yogurt yiyerek kilo aldım doydugunuz an dahi ekmeksiz yemek yemeye gayret edin mide de buyusun :) ben 51 kilodan 55 kiloya cıktım ki asla 55 olamadım 10 senedir simdi 55 kiloda takıldım 60 olmak istiyorum bende bakalım insallah olucak:)

allahımm yarabbimmm kilo almak vermekten zor gelmeye başladı 39 kilodan zorla 42 ye çıktımonlarda gidecek diye korkuyorum süpraktin içiyorum oda sağolsun o kadar uyutuyorki yemege fırsat kalmıyor helppp :D

İçinizde kilo aldırıcı ürünü kullanan var mı? Gainmax marka.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X