• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo almam laziim

1.72 boyum var ama kilom 46 artik kilo almak istiyorm bana yardim edin :(

ÇOk zayıfsin yaa aynı boydayız 55 olduğum zamanlar bile yürüyen iskelet gibi hissederdim kendimiii :) gece yemek ye her öğün ekmek bol ye protein çok al et süt yumurta çok ye malesef böyle kilo aldım ve zayıflamaya çalışıyorum şimdi :) ama herşeyden önce bi beslenme uzmanına git kontrol altında tut

canımm yaa bende 47 çok iyi bilirim neler yapmadımki ama yok alamadım çareyi pantlonun altına 2 tayt giymekle buldum valla evlenmeye çekiniyorum adam taytları görcek dahada kötüsü iskelet gibi halimi görcek die :)))

Kilo almanın sırrı "yoğurtlu makarna" :) yiyipte yatın.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cnm aktara git iştah acici degil kilo aldirici macun istiyorum dr.ben yiyipte ala.ayandanim.2 hafta oldu baslayali 3 kilo aldim..

spora başlayabilirsin. gerçekten çok zayıfsın :) ayrıca ben kilo almamak için saat 7den sonra yemek yememeye dikkat ediyorum. öğünlerini sıklaştırmanda fayda var 7den sonra da ye mesela

Bende bu konuyla ilgili bir topik açtım. Bende zayıfım.171 boy 52 kiloyum ama cidden çok zayıfım.
Nasıl beslenelim neler yapalım tablolar halinde yazmak istiyorum. Siz de katılmak isterseniz beklerim.

Bende bu konuyla ilgili bir topik açtım. Bende zayıfım.171 boy 52 kiloyum ama cidden çok zayıfım.
Nasıl beslenelim neler yapalım tablolar halinde yazmak istiyorum. Siz de katılmak isterseniz beklerim.

Bende 1.70im ve 52 kiloyum..kendimi zayif buluyorum.soyle 6-7kilo alsam sanki giydiklerim daha yakisacakmis gibi..hadi tablomuzu olusturalim...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben de kilo almak icin 1 aydir diyetisyene gidiyorum. 2 haftada 1 kilo 400 gr almisim. Diyetisyenin verdigi listeyi eksiksiz uygularsaniz fayda gorursunuz. İlk iki hafta uyguladim aldim. Ama son iki haftadir dikkat etmedim o yuzden alamadim. Sizin de gitmenizi oneririm.

kızlarr benimde boyum 1.70 48 kiloydum çok uğraştım burda kilo almak için ama şuan 57 kiloyum. cicibebe süt yedim her akşam bide çok uzun süre değil ama 2 hafta falan pekmez su karışımı içtim ve şimdii amacıma ulaştım :16: inşallah sizinde işinize yarar

Süt cici bebe ve muz
Artı bal ve çörek otu karışımı
Bunlar muazzam kilo yapıyorlar

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bende bir ara çok zayıflamıştım.Şimdi ise fazlam var :)
Öncelikle kan ilaçları kullan.Hergün şerbet yap iç.ve akşam yatağa girmeden yarım ekmek al zorlansanda ye su iç.Gör bak nasılda kilo almışsın.

Doktora gittiniz mi hiç? Eğer gitmemiş iseniz bir doktora görünün tiroitlerinize baktırın hormonların çok çalışması zayıflamaya az çalışması ise kilo alımına neden olur.

Önce bir doktora görün tahlillerin yapılsın, bir sorun yoksa uygulanacak bir sürü yöntem var.

175 cm boyla 45 kiloydum ben de. Kahvaltıda ekmek arası bişeyler yerdim çeyrek ekmek kadar, sonra bi bardak kolayla supradyn içerdim bi tablet. Aile hekimi tavsiye etmişti. 2.5 ayda 8 kilo altım bu yöntemle. Yaşın gençse eğer 30a doğru alıyorsun ama zaten. Ben şimdi 60 a dayandım ve veremiyorum. Extra bişeyde yapmıyorum vermek için gerçi. Sadece spor. Bu arada düzenli spor da kilo aldırır. Proteini bol yemek yiyip 1 saat sonra 2 km koşsan mesela alırsın kilo. Hem de yağ olmaz?

Dedikleri gibi diyetisyen/doktor şart.
Diğer yandan, 5 kilo almak için gece yatmadan yediğim; kuru pasta, kola, tatlı, soslu makarna...
gibi ıvır zıvır ile 60'ı bulup zorlukla 58'e inebildim(boyum 171). Azıcık boşlasam Nikahtan sonraki rehavetle gene 60'ı vuracak. Yani sırf karbonhidrat ve yağla kilo alınca da ayarsızlık çıkıyor.

Back
X