• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo almam laziim

Ben hepinize veririm canlar relaks :'D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben de bi 5-6 kilo almak istiyorum..aynı zamanda kansızlığımda var..son biryıldır psikolojik olarak pek iyi değilim ve alamıyorum..mutfağa girmek bile geriyo beni..yemek yemek işkence gibi..artık eşim de gıcık oluyo..adam çok iştahlı ve ben yemek yapmaktan nefret ediyorum...vs vs....benzer durumda olanlar varsa birlikte yarışa mı girsek kızlarrr????belki o bahaneyle kilo alırım..

Eti cici bebe yiyin bol bol
Hatta sütle balla karısım yapın
Kesin kilo alma garantisi :9:
Ama spor da yapın ki dengeli dağılsın

Benim de boyum 172 kilom 52 2 kg veriyorum sporla bölgesel sıkılaşıyorum. Spor ile kas olarak al kiloyu yağ olarak alırsan göbeğin popo şişer orantısız bir şey olursun.

Kilo almak isteyenler lütfen moral bozmayın:D
Kilo alamıyorum nedir ya, istediğim gibi yiyorum ama kilo almıyorum nedir... lütfen :D

sizi cok sansli goruyorum.istediginiz yemegi tika basa yiyebileceginiz icin. kasik kasik nutella yiyebileceginiz icin.gece aciktiginizda dolabi karistirip atistarabileceginiz icin.bunlari ben yapmiyomuyum.yapiyorum ama artik 64 kilo oldum.dusunerek yapiyorum.daha fazla kilo alamam.o yuzden istediginiz kadar yiyebilceginiz icin cok sanaslisiniz aslida.

Bende bigün böyle bi konu açcakmıyım acaba ahh ahh :51:
Bende yemek yememek bişeyler atıştırmamak için zor tutuyorum kendimi :56:
Şuanda bile gözümün önünden pizzalar hamburgerler baklavalar geçiyor :125::125:
Hayret ediyorum iştahı olmayan insanlara :31:
Ben benim kiloları vereyim sana 15-20 ne kadar istersin :34:
Şaka bi yana iştahsızlığın kansızlıktan falan olabilir bi kan tahlili yaptır istersen
İştah açıcı Vitamin kullan yada diyetisyene gitme imkanın varsa daha iyi olur :9:

Son düzenleme:
sizi cok sansli goruyorum.istediginiz yemegi tika basa yiyebileceginiz icin. kasik kasik nutella yiyebileceginiz icin.gece aciktiginizda dolabi karistirip atistarabileceginiz icin.bunlari ben yapmiyomuyum.yapiyorum ama artik 64 kilo oldum.dusunerek yapiyorum.daha fazla kilo alamam.o yuzden istediginiz kadar yiyebilceginiz icin cok sanaslisiniz aslida.

Aynen katılıyorum :(

Ay bende aynu sayilirdim
1.7o e 47 kgydum bir 5 kg icin nelee vermezdim
kemikleerim cikardi yahu

sonrasinda birinden duyup birsey uygulamisyim 5 6 kg almistim

bir bucuk bardak sut
bur adet yimurta
birkasik zeytin yagu
birsakik bal bunlari karistririr sicacik yapar sabaha karsi kalkar icer yeniden uyurdum
tam 4o gun yaptim ve 5 6 kg aldim

hatta nisanlilik doneminde yine kg vermistim evlenince birkez daha uyguladim yeniden ayni kg yi aldim

En onemlisi uyku arasinda icip yeniden yatmak

Simdi o gunler geldi aklima
ne kadar moral bozucu ve acimasizdi insanlar.
ay sen ne olmussun
bakmiyorlarmi sana
bir deri bir kemim kalmissin
hastamisin
Kemiklerin cikmis pufff
ah ah uat uste tayt giyimeler
disardi cikmadan bardak bardak su icip karin sisirmeler

ben de bi 5-6 kilo almak istiyorum..aynı zamanda kansızlığımda var..son biryıldır psikolojik olarak pek iyi değilim ve alamıyorum..mutfağa girmek bile geriyo beni..yemek yemek işkence gibi..artık eşim de gıcık oluyo..adam çok iştahlı ve ben yemek yapmaktan nefret ediyorum...vs vs....benzer durumda olanlar varsa birlikte yarışa mı girsek kızlarrr????belki o bahaneyle kilo alırım..

Ayyy hadi yarışa girelim ama kendimize bir yemek listesi oluşturalım bence..ben ne yemek ne kadar yemem gerektiğini bilmiyorum kiii...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yaris warsa bnde katilabilirim :rolleyes::p

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tmam ozaman hanımlar p.tesi başlayalım yarışa. Yemek listesi veremeyebilirim ama gece yatmadan yemek ve asla aç kalmamak hep yanında yiyecek taşımak vs. kilo aldıran şeyler diye biliyorum.diyetisyen arkadaşım kuru ekmek ya da kraker dahi olsa hep tıkınma halinde ol hiç ağzın boş durmasın demişti...bu tarz yiyorlarsa göre bi başlayalım ne dersiniz??? :-):56:

Son düzenleme:
1.72 boyum var ama kilom 46 artik kilo almak istiyorm bana yardim edin :(

ben şuan 1.70im 53 kiloyum. bi zamanlar 48 kiloydum ama aldım nasıl dersen, her sabah iki kaşık keçiboynuzu pekmezi ve her sabah 2 gevrek ya da 3 boyoz.. bi de ben kansızım çok zor kilo alırım.. şuan ne kilo alayım ne vereyim spor yaptığım için orantısız bi zayıfda değilim tam olarak fit diye tarif edebilirim spor yapmasaydım bozguna uğrayabilirdim, sakın sakın sporsuz ne kilo al ne kilo ver. çatlaklar, sağlık sorunları peşini bırakmaz... sporla kilo alabilirsin çok iyi oluyo 55*56 olsanız yeter zaten kilo sağlıklı bişey değil:)

Back
X