Kilo Almanıza Yardımcı Olan Şeyleri Paylaşalım

sukut

oğlum olsun istiyorum İNŞ
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2009
841
33
118
İzmir
yaz geliyor kışın kalın giyinirken zayıflığımız kapanıyordu şimdi incecik giyinince zayıflığımız gene çıkacak meydane..herkeşlerin ne kada zayıfsın kilo al demeleri de birbirinden şahaneeealsanaalsanasmile

arkadaşlar hırs yapalım tenmuza kadar 1 2 kilo alalım en azındanopuyorumnanaktan

şimdi kilo almak isteyip başaran arkadaşlarımız kilo alma yöntemlerini kısa kısa yazarsa
bizim için kısayol olucak direk bu topikteki formulleri uygulayacağız inşallah
:içelim:

ilk ben başlayım mesela...
5 ay önce prakten şurup sayesinde 3,5 kilo aldım ama çok uyku yaptığı için bırakmıştım
şimdi tekrar başlayacağım...
:ecrin_bebek:

merhaba guzelim, ben bundan 2 ay once kilo almaya karar verdim. 49 kg ile ba$ladigim diyete $u an 56 kg ile halen devam ediyorum.. nasilmi ? ilk once azim $art. kilo almak istedigini beynine kazacaksin. ben kara dut pekmezi içiyorum, sabah aç karna 2 yk, gece yatmadan 1 bardak

sute 2 yk kari$tirip içiyorsun, tabi mutlaka kahvalti yemek vs yiceksin. ben yiyemiyordum, dut pekmezi i$tahimin açilmasina sebep oldu; $imdi 30 dk yemesem acikiyorum. eh ba$arilar

2 ayda 7 kilo bravo a.s dut pekmezinin iştah açtığını bilmiyordum hatta tam tersi tatlı olduğu için iştah kapatır diye düşünüyordum ama bende deniycem bakalım faydası olcakmı

25 yaşımdayım ve bir yıl öncesine kadar 45 kilonun üstüne çıkmış bi insan değildim şimdiyse 52 kiloyum ve nasıl kilo vericem diye kara kara düşünüyorum nasıl kilo aldığıma gelirse metabolizmam hızlı çalışan ve çok hareketli biriydim aynı zamanda aşırı iştahlı yemek ayrımıda yapmam masa başı bi işe başlayınca kilo almaya başladım hiç hareket yok spor sıfır sonundada kilo aldım ve özellikle bel göbek kısmım çok kötü şimdi istemsiz olarak aldığım kiloları verme derdindeyim herkes çok beğeniyo fiziğim çok düzgün ve orantılıdır çok yakışmış diyolar ama ben kendimi böyle görmeye alışkın değilim belim 60 geçmezdi şimdi 70 lere dayandı ve o ayva göbek denilen şeye sahibim valla kaburgalarımın sayılmasını özledim belirli bi yaş oturduktan sonra zaten metabolizma yavaşlıyo ve vucut kalın bi şekil alıyo sonrasında o kilolarıda vermesi daha zor

ilk ben başlayım mesela...
5 ay önce prakten şurup sayesinde 3,5 kilo aldım ama çok uyku yaptığı için bırakmıştım
şimdi tekrar başlayacağım...
:ecrin_bebek:

ne kadar zamanda 3,5 kilo aldn canım?günde kaç kez içiyosun prakteni:hulya:

arkadaşlar süte muz ve bal karıştırıp için her gece kilo aldırıyor.muzu rondoda çekin süte ekleyin.balıda karıştırın.ohh mis gibisositososito

ne kadar zamanda 3,5 kilo aldn canım?günde kaç kez içiyosun prakteni:hulya:

yaklaşık 2 ayda sanırım aldım o kiloyu..akşamları bir buçuk kaşık içtim
birde hafta sonu evdeysem sabah bir kaşık içiyordum ama o şurubu içince böyle uyuşuk çok fena uyku hali oluyo insanda onun için sabah içmeni tavsiye etmem can can

merhaba guzelim, ben bundan 2 ay once kilo almaya karar verdim. 49 kg ile ba$ladigim diyete $u an 56 kg ile halen devam ediyorum.. nasilmi ? ilk once azim $art. kilo almak istedigini beynine kazacaksin. ben kara dut pekmezi içiyorum, sabah aç karna 2 yk, gece yatmadan 1 bardak

ayy çok iyi ya maşallah
bende bu akşm eve giderken kredi kartımda limit varsa hemen alıcam kara dut pekmezini:roflol:
maaşımı almayayı bekleyemem.gelsin kilocuklar bayanssulusmile
sıska olmaktan bıktım nişanlım kolunu omzuma atınca kemiğime geliyor omzuma yatıyor kemiğim batıyor bu nedir kardeşim yaa et istiyorum etdelikafaduldencokacimcoook:teytey:

yaklaşık 2 ayda sanırım aldım o kiloyu..akşamları bir buçuk kaşık içtim
birde hafta sonu evdeysem sabah bir kaşık içiyordum ama o şurubu içince böyle uyuşuk çok fena uyku hali oluyo insanda onun için sabah içmeni tavsiye etmem can can

sağol canım kaydirigubbakcemile5
ayy çok iyi ya maşallah
bende bu akşm eve giderken kredi kartımda limit varsa hemen alıcam kara dut pekmezini:roflol:
sıska olmaktan bıktım nişanlım kolunu omzuma atınca kemiğime geliyor omzuma yatıyor kemiğim batıyor bu nedir kardeşim yaa et istiyorum etdelikafaduldencokacimcoook:teytey:

kız sen nolma e mi :roflol: gelsin et but:1:

o prakteni allah nası bliosa öle yapsın okula gtmeden önce 2 kaşk içmştm oklda akşma kadan uyudum:uhm:

ay sizi görünce kendimden bi kez daha utanıyorum valla :(
ben su içsem yarıyo değişelim mi bünyeleri kızlar?

kızlar ben 3 gündür netten aldığım bir ürünü kullanıyorum..isim veriliyomu bilmiyorum ama tablet şeklinde..3 günde azcık iştahım açıldı diyebilirim ama tabiki sabır,ilaç bitkisel ve bitince aldığım kiloyuda size bildiririm guclubacismile

kızlar ben 3 gündür netten aldığım bir ürünü kullanıyorum..isim veriliyomu bilmiyorum ama tablet şeklinde..3 günde azcık iştahım açıldı diyebilirim ama tabiki sabır,ilaç bitkisel ve bitince aldığım kiloyuda size bildiririm guclubacismile

tamam can can merakla bekliyoruz sonuçlarını.Allah utandırmasın olumunekankayizsmile

ayy çok iyi ya maşallah
kaydirigubbakcemile3 ay Allah iyiligini versin kiz kaydirigubbakcemile3 ba$la tabi guzelim yalniz pekmez içmeden 1 saat once ve içtikten 1 saat sonra su içmemelisin aksi taktirde fayda goremezsin. haydi ba$arilaaaaarr..

kaydirigubbakcemile3 ay Allah iyiligini versin kiz kaydirigubbakcemile3 ba$la tabi guzelim yalniz pekmez içmeden 1 saat once ve içtikten 1 saat sonra su içmemelisin aksi taktirde fayda goremezsin. haydi ba$arilaaaaarr..
bu dut pekmezi gercekten cok güzel bir yöntem olmuş, zayıf arkadaşlara iletelim hemen, tesekküler..

Back
X