- Emoji Skoru
- 75
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi zehrasakin
-
Geçen ay 200 gr aldı ondan önceki iki ay hiç almadıBebeginiz kac aylik,ayda kac kg aliyor
9 aylık şuan 7200 grGeçen ay 200 gr aldı ondan önceki iki ay hiç almadı
Ek gida veriyosunuz degil mi,artik 9aylik olmus 3ogun verebilirsiniz uyku zamanlarida mama yada sutunuzu verebilirsiniz gece verin uykusunda, muz,kasar,yumurta,pekmez,tahilli ekmek, yatmadan once hurma kuru uzun elma haslayin muz pekmez katin su pirinc unu irmikle karistirip blendrdan gecirin yedirin yemejlerini sulu degil koyu yapin benim bebegimde istahsiz ayina gore 200gram gayet iyi aslinda artik yedigi kadar napalim her bebek bir olmuyor malesef9 aylık şuan 7200 gr
Merhabalar,Ek gida veriyosunuz degil mi,artik 9aylik olmus 3ogun verebilirsiniz uyku zamanlarida mama yada sutunuzu verebilirsiniz gece verin uykusunda, muz,kasar,yumurta,pekmez,tahilli ekmek, yatmadan once hurma kuru uzun elma haslayin muz pekmez katin su pirinc unu irmikle karistirip blendrdan gecirin yedirin yemejlerini sulu degil koyu yapin benim bebegimde istahsiz ayina gore 200gram gayet iyi aslinda artik yedigi kadar napalim her bebek bir olmuyor malesef
Bebeğinizin düzenli takibini yapan dru herhangi bir sorun olmadığını söylüyorsa telaş etmeyin bence. Her cocuk bir degilki. Belki böylesi onun gelişimi için en uygunudurBittim artık bir çocuk hiç mi acıkmaz iştahı gelmez kilo almaz ve herkesin ay bu çocuk ne kadar zayıf demesinden de bittim
Nutrigen üzüm kullandık bi kaç kaşık fazla yedi sadece şimdi sipraktin kullanıyorum daha doğrusu onu da kullanamıyorum bir çay kaşığı sadece sabah veriyorum ama çok öksürüyor geri çıkıyo zaten yardımcı olabilcek var mı
Biberona alışmadığı için mama da yemiyor onun içinde tavsiye alabilirim
Yapıldı daha önce enfeksiyon çıktı antibiyotik kullandık şuan temiz çıkıyor zaten kiloyu o ara kaybetti çünkü kilolu doğmuştuİdrar tahlili yapıldı mı? Benim kızımda idrar yolları enfeksiyonu vardı, tek belirti kilo almamasıydı. Doktorunuz istemediyse bu tahlili, siz talep edin.
Yapıldı daha önce enfeksiyon çıktı antibiyotik kullandık şuan temiz çıkıyor zaten kiloyu o ara kaybetti çünkü kiloluİdrar tahlili yapıldı mı? Benim kızımda idrar yolları enfeksiyonu vardı, tek belirti kilo almamasıydı. Doktorunuz istemediyse bu tahlili, siz talep edin.
biberon almıyor sadece su içiyo nasıl alıştırıcamEk gida veriyosunuz degil mi,artik 9aylik olmus 3ogun verebilirsiniz uyku zamanlarida mama yada sutunuzu verebilirsiniz gece verin uykusunda, muz,kasar,yumurta,pekmez,tahilli ekmek, yatmadan once hurma kuru uzun elma haslayin muz pekmez katin su pirinc unu irmikle karistirip blendrdan gecirin yedirin yemejlerini sulu degil koyu yapin benim bebegimde istahsiz ayina gore 200gram gayet iyi aslinda artik yedigi kadar napalim her bebek bir olmuyor malesef
Sizin aldığınız bi yermi burası atarsanız sevinirim internetten getirsem araştırmam gerekicekKara mürver özü satılıyor iştah açıcı doğal bir ürün. Kara mürver idrar yolları enf önlemeye yardımcı aynı zamanda. Yüzde otuz kara mürver, yüzde yetmiş keçiboynuzu özü. Özelden yazarım adresi ilgilenirseniz. Yok pekmez vermiyorum derseniz bilemem.