Nasıl birsey peki o ?Aralıklı oruç tavsiye ederim. Benim kardeşimde öyleydi bir hafta çok zorlandı ama şimdi alıştı. Çok da güzel kilo verdi. Hala da yapıyor. Diyetten ziyade beslenme biçimini değiştirmek lazım. Eğer bir sağlık sorunun yoksa deneyebilirsin. Sadece şekere ve karbonhidrata çok bulaşma çok çabuk acıktırıyor.
Diyetisyen bende çok istiyorum ama maalesef köyde yaşıyorum. Çevremde Diyetisyen yok .Bende 77 kiloyum boy 157 ama hiç ayaklarım ağrımıyor. Ağrınızın sebebi kilo olmayabilir. Siz yinede bir doktora gidin.
Öncelikle abur cubur veya tatlı tüketiyorsan bırak yada azalt.
Her gün yürüyüş yapabiliyorsun 1 saat yürü. Yada seni yormayacak egzersizleri yap.
Porsiyonlarını küçült.
En önemlisi diyetisyene git sağlığına, kas yağ orana uygun bir diyet programı verir. Verilemeyecek kilo değil sadece kararlı ve iradeli olmalısınız.
Online diyetisyenler var.Diyetisyen bende çok istiyorum ama maalesef köyde yaşıyorum. Çevremde Diyetisyen yok .
İnternetten de araştırabilirsin. Yemek yemediğin süreleri uzatıyorsun örneğin. Kahvaltıyı geçe alıyorsun 11 ya da 12 gibi. Akşam yemeğini de erkene çekiyorsun 18:00 ya da 19:00. Akşam 19:00 dan itibaren öğlen 11:00 e kadar ağzına hiçbir şey sokmuyorsun. Ama şekersiz ve sütsüz çay, kahve, bitki çayı içebilirsin. Amaç açlık sürende vücudunun gün içerisinde almış olduğu kalorileri eritip sonrada depoladıklarına geçmesi. Daha hızlı sonuç istersen akşam 17:00 ya da 18:00 de bitir yemeğini. Gündüz ise istediklerini yiyebilirsin. Ama şekeri kesip karbonhidratı azaltırsan daha hızlı kilo verirsin. Mantık bu. Hem de bu aç kaldığın süre boyunca vücudun hasarlı organları onarıyor. Ama dediğim gibi bir rahatsızlığın yoksa istersen doktora da danışabilirsin. Benim dediğim sağlıklı bireyler için. Benim ve kardeşimin sağlık problemi yok. Ben de uyguladım.Nasıl birsey peki o ?
Diyetisyen en faydalısı, hem kas ve yağ dengesini de kontrol eder. Biz buradan sadece öneride bulunabiliriz. Ama belki bizim önerdiğimiz senin için uygun olmaz. Her vücut tipi farklı asıl danışman gereken kişiler bunun eğitimini alanlar. Sağlık çok önemli çünkü bir kez gitti mi her şey zorlaşıyor.Diyetisyen bende çok istiyorum ama maalesef köyde yaşıyorum. Çevremde Diyetisyen yok .
Haklısınız.Diyetisyen en faydalısı, hem kas ve yağ dengesini de kontrol eder. Biz buradan sadece öneride bulunabiliriz. Ama belki bizim önerdiğimiz senin için uygun olmaz. Her vücut tipi farklı asıl danışman gereken kişiler bunun eğitimini alanlar. Sağlık çok önemli çünkü bir kez gitti mi her şey zorlaşıyor.
Tüp mide balonlu olan mi?Senelerce kiloyla savaşmış bu uğurda tüp mide olmuş kilosunu vermiş ve geri almış biri olarak ve sen benim kızımla yaşıtsın
çok güzel diyetisyen diyet sporla kolaylıkla verirsin biraz azim hırs ve en önemlisi istikrarla
kolaylıkla verirsin
Günde 10.000 adim at.Sivi sebze beslen.Asitli içecek abur cubur paketli gıda haftada bir güne sınırla aslında hiç yememen lazım ama vazgeçemem diyorsan günde en az 2 2.5 litre su iç.Merhaba . Konuyu nere açsam bilemedim ve buranın daha uygun olduğunu düşündüm
. Henüz 18 yaşındayım ve kilo ile başım dertte .Bir zamanlar ayaklarım çok ağrıyordu uyuyordum uyanıyorum gene ağrıyordu. Babama dedim doktora gidelim diye bana dedi ki kilodan oluyor zayıfla. Su an hic agrimaz .Çevremdeki insanlarım çoğu zayıf ve ben böyleyim. Annem sürekli su bacaklarımı bir incelt, kocakarı bacağı gibi olmuş diyor . Ve bende rahatsız oluyorum kilodan 163 boy ve 70 80 kilo arasındayım bende bilmiyorum kilomu .arkadaşlar nasıl zayiflarim bakıyorum zayıflama sitelerine herkes başka bir şey diyor kafam karıştı. Lütfen beni aydınlatın. Özellikle diyetisyen ablalarım varsa.
Diyetisyen bende çok istiyorum ama maalesef köyde yaşıyorum. Çevremde Diyetisyen yok .
Gün içinde ne yiyip içiyorsunuz ve spor yapıyor musunuz?Merhaba . Konuyu nere açsam bilemedim ve buranın daha uygun olduğunu düşündüm
. Henüz 18 yaşındayım ve kilo ile başım dertte .Bir zamanlar ayaklarım çok ağrıyordu uyuyordum uyanıyorum gene ağrıyordu. Babama dedim doktora gidelim diye bana dedi ki kilodan oluyor zayıfla. Su an hic agrimaz .Çevremdeki insanlarım çoğu zayıf ve ben böyleyim. Annem sürekli su bacaklarımı bir incelt, kocakarı bacağı gibi olmuş diyor . Ve bende rahatsız oluyorum kilodan 163 boy ve 70 80 kilo arasındayım bende bilmiyorum kilomu .arkadaşlar nasıl zayiflarim bakıyorum zayıflama sitelerine herkes başka bir şey diyor kafam karıştı. Lütfen beni aydınlatın. Özellikle diyetisyen ablalarım varsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?