• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Kilo boy

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
4 aylikken kucagimda yada yanimda destekli oturuyordu.ama cogunlukla yatirmayi tercih ettim donsun yuvarlansin diye

4 aylikken kucagimda yada yanimda destekli oturuyordu.ama cogunlukla yatirmayi tercih ettim donsun yuvarlansin diye
Merhaba 4 aylık aşısından sonra huzursuzluk uykusuzluk emme reddi olmuş muydu bebeğinin aşı olmamasının 3. Günü çok hısursız emmek istemiyor günde sadece bi saat uyuyor sizde olmuş muydu böyle bir durum

Emmeme olmadi ama huzursuzluk veriyor
Birkac defa calpol verdim ben agrimi yapiyor acaba diye

Merhaba iyi günler ..bebeğim 37+4 te 3 kg 45 cm doğmuştu ilk ay 4400 gr 50 cm olmuştu bugün aşıya gittiğimizde 4955 gr 54 cm olmuş, sizce kilo durumu nasıl ? Az almış gibi geldi bana bi çocuk doktoruna görünmeli miyim?

Ayda 500 gr almasi istenir45 gr eksigi kalmis heray ayni tempoda buyumez
Emdikten sonra gazini cikarip birdaha emzirin

Merhaba iyi günler ..bebeğim 37+4 te 3 kg 45 cm doğmuştu ilk ay 4400 gr 50 cm olmuştu bugün aşıya gittiğimizde 4955 gr 54 cm olmuş, sizce kilo durumu nasıl ? Az almış gibi geldi bana bi çocuk doktoruna görünmeli miyim?
Sadece anne sütü mu alıyor doktorunuz kilo alımına ne dedi ben sabah bide gece yatarken mama veriyorum geceleri sık sık emziğin gece büyüme hormonu salgılaamıyormuş

Sadece anne sütü mu alıyor doktorunuz kilo alımına ne dedi ben sabah bide gece yatarken mama veriyorum geceleri sık sık emziğin gece büyüme hormonu salgılaamıyormuş
Doktora götürmedim daha sağlık ocağına aşıya gittiğimde öğrendim hemşire 1 ay daha takip edelim dddi günde 2 kere veriyorum mama

Doktora götürmedim daha sağlık ocağına aşıya gittiğimde öğrendim hemşire 1 ay daha takip edelim dddi günde 2 kere veriyorum mama
Benim bebeğinde ilk iki ay iki kiloya yakın aldı aon iki aydır 750 grama düştü bende mama veriyorum ama benide mamayıda çok zor içiyor inşallah öbür aya bebeğinizin kilo alımı daha çok olur

Back
X