- 13 Ocak 2018
- 8
- 0
- 6
- 29
- Konu Sahibi Asafinannesi
Merhaba arkadaşlar bebeğin 4 aylık kilosu 7.500 boyu 62cm sizce nasıl
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah gelişimi güzel dedi bana gorede iyi yeter çok şükür. Siz 4 aylılleö oturtmaya başladınız miBenim kiz yeni olmuştur 7.5 6 aylik masallah zayifmi gorundu tombulmu
Merhaba 4 aylık aşısından sonra huzursuzluk uykusuzluk emme reddi olmuş muydu bebeğinin aşı olmamasının 3. Günü çok hısursız emmek istemiyor günde sadece bi saat uyuyor sizde olmuş muydu böyle bir durum4 aylikken kucagimda yada yanimda destekli oturuyordu.ama cogunlukla yatirmayi tercih ettim donsun yuvarlansin diye
Sadece anne sütü mu alıyor doktorunuz kilo alımına ne dedi ben sabah bide gece yatarken mama veriyorum geceleri sık sık emziğin gece büyüme hormonu salgılaamıyormuşMerhaba iyi günler ..bebeğim 37+4 te 3 kg 45 cm doğmuştu ilk ay 4400 gr 50 cm olmuştu bugün aşıya gittiğimizde 4955 gr 54 cm olmuş, sizce kilo durumu nasıl ? Az almış gibi geldi bana bi çocuk doktoruna görünmeli miyim?
Doktora götürmedim daha sağlık ocağına aşıya gittiğimde öğrendim hemşire 1 ay daha takip edelim dddi günde 2 kere veriyorum mamaSadece anne sütü mu alıyor doktorunuz kilo alımına ne dedi ben sabah bide gece yatarken mama veriyorum geceleri sık sık emziğin gece büyüme hormonu salgılaamıyormuş
Benim bebeğinde ilk iki ay iki kiloya yakın aldı aon iki aydır 750 grama düştü bende mama veriyorum ama benide mamayıda çok zor içiyor inşallah öbür aya bebeğinizin kilo alımı daha çok olurDoktora götürmedim daha sağlık ocağına aşıya gittiğimde öğrendim hemşire 1 ay daha takip edelim dddi günde 2 kere veriyorum mama
Benim bebeğinde ilk iki ay iki kiloya yakın aldı aon iki aydır 750 grama düştü bende mama veriyorum ama benide mamayıda çok zor içiyor inşallah öbür aya bebeğinizin kilo alımı daha çok olur[/QUOTE
Aminnn sizinki 3 aylık mı