Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiloyla alakasi yok bence .
Dolgun yüz çökük yüze gore daha iyi gorunsede yüz var yüz var .
Benim de kilom var ama ne kadar zayıflasam da yanaklarım tombik ve herkes çok sever gerçi çocuk gibi sevdiklerindne benm çok hoşuma gitmez ama yaşımı küçük gösterdiği söylenir yani kilonun olması çirkin olduğun anlamına gelmez - ufak bir tavsiye - diyet günlüklerine bir günlük aç kendince bir yol çiz emin ol destek oluruz ve kısa sürede zayıflarsın![]()
Canim konu acmistim fakat bir turlu yoluma devam edemiyorum sonuna kadar bahar gelecek....
Ve isteyipte sonuna vardiramiyorum
Istek yetmiyor sadece
Offf da niye bi Gaza gelmiyorum ciddi anlamda?
Bazı arkadaşlarım var kilolu ve ben onları zayıf düşünemiyorum, kilo o kadar yakışıyor ki zayıf olsa bu kadar sempatik gelmezler bana, seni görmedim ama eminim sanada yakışıyordur![]()
kilolu birinin yüzü zayıf birine göre her zaman daha güzel görünmüştür bana. ama sonuçta kilo beraberinde sağlık sorunlarını da getiriyor. ve bazen insan giydiğini yakıştıramıyor kendine. ne güzel kilo vermeye başlamışsınız. umarım istediğiniz kiloy sağlıkla ulaşırsınız. ama şimdi de güzelsinizdir emin olun. sadece biraz güvenin kendinize
açık sözlü olacağım. 55-60 kilo halin kesinlikle 97 kiloluk halinden daha güzeldir. vücuda bu yük niye. ben de kiloluyum ama kilolarımla güzelim diye kendimi avutursam 100 ü bulmaz mıyım? hedef sağlıklı, aktif bir yaşam olmalı, güzellik tabiki sonra gelir. ama 97 kilo = güzel mümkün değil. belki , tatlı, sempatik, şeker ama güzel değil![]()
bakayım konuna ben elimden geldiğince sana yardımcı olurum
ben de bu foruma ilk üye olduğumdan beri diyet topiklerinde takılıyorum ve şu an döndüm dolaştım başa döndüm yani ilk kiloma ama yine de kendime bak bu sefer olacak diyorum diyet gruplarını oku arada yaz eğer ki katılabileceğin bir grup varsa katıl ister istemez motive oluyorsun, her gün şu kadar mesaj yazacaksın diyorlar menüne yorum yapılıyor kendine çeki düzen verme şansın da olur hem![]()
önemli olan sağlık, ama tabi ki 'SAĞLIKLI' kilo verdiğinde, spor yapıldığında daha güzel bir görünüme kavuşacağını düşünüyorum, çünkü ideal kilonun çok üzerindesin
Ama yüz güzelliği farklı birşey :) çok kilolu bir arkadaşım vardı, o kadar güzel bir yüzü vardı ki adriana halt etmiş :)
Ama düşünsene o kadar güzel yüze sahip birinin zayıflamasını, daha hoş olmaz mı?
baktım konuna - destek olan arkadaşı ben de çok severim o da iyi biridir sağolsun inşallah yarın el atıcam şimdi çıkmam lazım işten giriyorum mesaim bitiyor ama inşallah yarın yardımcı olmaya çalışacağım sen yarın yeni bir başlangıç yapmaya çalış güzel yorumlar yapalımHer turlu destege acigim ve minettarim,
Diger konularda destek olan arkadaslara karsida mahcubum yarida kestim diye ama seninde dedigin gibi insan hep basaramiyor bu zayiflama olayini![]()