• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kilo=cirkin gorunmek?

beyazlim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2012
3.628
49
113
Almanya
Selam arkadaslar

Kilo sorunum Hals mevcut fakat BI 10 kilo verdim son 9 ayda.
Tabi hala cok kilom, 168 cm ve 97 kilo.

Sizcede kilo yuzu cirkin yapiyor mu?ben kendimi daha az kilolu halime kiyasen pek guzel bulmuyorum.

Kiloyla alakasi yok bence .
Dolgun yüz çökük yüze gore daha iyi gorunsede yüz var yüz var .

Benim de kilom var ama ne kadar zayıflasam da yanaklarım tombik ve herkes çok sever gerçi çocuk gibi sevdiklerindne benm çok hoşuma gitmez ama yaşımı küçük gösterdiği söylenir yani kilonun olması çirkin olduğun anlamına gelmez - ufak bir tavsiye - diyet günlüklerine bir günlük aç kendince bir yol çiz emin ol destek oluruz ve kısa sürede zayıflarsın:34:

Benim de kilom var ama ne kadar zayıflasam da yanaklarım tombik ve herkes çok sever gerçi çocuk gibi sevdiklerindne benm çok hoşuma gitmez ama yaşımı küçük gösterdiği söylenir yani kilonun olması çirkin olduğun anlamına gelmez - ufak bir tavsiye - diyet günlüklerine bir günlük aç kendince bir yol çiz emin ol destek oluruz ve kısa sürede zayıflarsın:34:

Canim konu acmistim fakat bir turlu yoluma devam edemiyorum sonuna kadar bahar gelecek....
Ve isteyipte sonuna vardiramiyorum
Istek yetmiyor sadece
Offf da niye bi Gaza gelmiyorum ciddi anlamda?

Bazı arkadaşlarım var kilolu ve ben onları zayıf düşünemiyorum, kilo o kadar yakışıyor ki zayıf olsa bu kadar sempatik gelmezler bana, seni görmedim ama eminim sanada yakışıyordur:34:

kilolu birinin yüzü zayıf birine göre her zaman daha güzel görünmüştür bana. ama sonuçta kilo beraberinde sağlık sorunlarını da getiriyor. ve bazen insan giydiğini yakıştıramıyor kendine. ne güzel kilo vermeye başlamışsınız. umarım istediğiniz kiloy sağlıkla ulaşırsınız. ama şimdi de güzelsinizdir emin olun. sadece biraz güvenin kendinize

açık sözlü olacağım. 55-60 kilo halin kesinlikle 97 kiloluk halinden daha güzeldir. vücuda bu yük niye. ben de kiloluyum ama kilolarımla güzelim diye kendimi avutursam 100 ü bulmaz mıyım? hedef sağlıklı, aktif bir yaşam olmalı, güzellik tabiki sonra gelir. ama 97 kilo = güzel mümkün değil. belki , tatlı, sempatik, şeker ama güzel değil :50:

Canim konu acmistim fakat bir turlu yoluma devam edemiyorum sonuna kadar bahar gelecek....
Ve isteyipte sonuna vardiramiyorum
Istek yetmiyor sadece
Offf da niye bi Gaza gelmiyorum ciddi anlamda?

bakayım konuna ben elimden geldiğince sana yardımcı olurum :34:
ben de bu foruma ilk üye olduğumdan beri diyet topiklerinde takılıyorum ve şu an döndüm dolaştım başa döndüm yani ilk kiloma ama yine de kendime bak bu sefer olacak diyorum diyet gruplarını oku arada yaz eğer ki katılabileceğin bir grup varsa katıl ister istemez motive oluyorsun, her gün şu kadar mesaj yazacaksın diyorlar menüne yorum yapılıyor kendine çeki düzen verme şansın da olur hem:34:

önemli olan sağlık, ama tabi ki 'SAĞLIKLI' kilo verdiğinde, spor yapıldığında daha güzel bir görünüme kavuşacağını düşünüyorum, çünkü ideal kilonun çok üzerindesin

Ama yüz güzelliği farklı birşey :) çok kilolu bir arkadaşım vardı, o kadar güzel bir yüzü vardı ki adriana halt etmiş :)
Ama düşünsene o kadar güzel yüze sahip birinin zayıflamasını, daha hoş olmaz mı?

Şöyle Ağzımı Doldura doldura çokoprens yiyip bi taraftanda başlıklara bakarken kilo = çirkin görünmek başlığını görünce:43::43::43::43::43::43::43::43: böyle oldum... Yidiklerim boğazıma dizildi..içeriğini okuyamadım bile..:43::43::43::43:

Bence toplu yüzler daha güzel oluyor zayiflara nazaran :1:
insanin yanaklarini sIkasi geliyor vallahi..
:9:

sağlıklı görünüm insanı güzel gösterir.
mesela saçların kırıksa güzel durmaz, hani reklamlarda var ya: yalnız sağlıklı saç parlar .. öyle bir şey..
mesela yüzün sağlıklıysa yani metabolik bir sorun yoksa, hormonların normalse ışığı yüzüne vurur..
kilo da buna benzer bir şey bence.. fit olduğun zaman sağlıklı durusun ve bence güzel görünürsün.. çünkü kilo her şeye zarar. tüm vucut değerlerini etkiliyor ki bunun da yansıması yüzüne olur..
senin moralini yükseltmek için alakası yok diyemeyeceğim. kilo vermek elinde. verebilirsin.

Bazı arkadaşlarım var kilolu ve ben onları zayıf düşünemiyorum, kilo o kadar yakışıyor ki zayıf olsa bu kadar sempatik gelmezler bana, seni görmedim ama eminim sanada yakışıyordur:34:

Sagol kalp gozune saglik,
Evet belki yuzleri cokuk olur zayiflayinca.
Bi verebilsem bu kilolari

kilolu birinin yüzü zayıf birine göre her zaman daha güzel görünmüştür bana. ama sonuçta kilo beraberinde sağlık sorunlarını da getiriyor. ve bazen insan giydiğini yakıştıramıyor kendine. ne güzel kilo vermeye başlamışsınız. umarım istediğiniz kiloy sağlıkla ulaşırsınız. ama şimdi de güzelsinizdir emin olun. sadece biraz güvenin kendinize

Cok tesekkur ederim,
Fakat York ya kilo demek hep mahcup hep daha hantal olmak demek :(

Cepten yaziyorum pardon bilginize arkadaslar :)

açık sözlü olacağım. 55-60 kilo halin kesinlikle 97 kiloluk halinden daha güzeldir. vücuda bu yük niye. ben de kiloluyum ama kilolarımla güzelim diye kendimi avutursam 100 ü bulmaz mıyım? hedef sağlıklı, aktif bir yaşam olmalı, güzellik tabiki sonra gelir. ama 97 kilo = güzel mümkün değil. belki , tatlı, sempatik, şeker ama güzel değil :50:

Tabi, dogru,kilolu olunca pek cekici olunamiyor,bunu bir akrabanin profil resimlerinide gorunce anladim,
Eskiden kiloluydu, baya zayiflamis

bakayım konuna ben elimden geldiğince sana yardımcı olurum :34:
ben de bu foruma ilk üye olduğumdan beri diyet topiklerinde takılıyorum ve şu an döndüm dolaştım başa döndüm yani ilk kiloma ama yine de kendime bak bu sefer olacak diyorum diyet gruplarını oku arada yaz eğer ki katılabileceğin bir grup varsa katıl ister istemez motive oluyorsun, her gün şu kadar mesaj yazacaksın diyorlar menüne yorum yapılıyor kendine çeki düzen verme şansın da olur hem:34:

Her turlu destege acigim ve minettarim,
Diger konularda destek olan arkadaslara karsida mahcubum yarida kestim diye ama seninde dedigin gibi insan hep basaramiyor bu zayiflama olayini :(

Bundan bir 7 8 ay once 1.70 boya 80 kilo olmuştum. Su an aynı boya 60 kiloyum.
Yüzüm hep güzeldi. Hatta belden aşağımı görmeyenler o kilo dayken beni zayıf saniyordu.
Ama sempatik güzeldi. Hani tatlı tontik gibi :)
Su an yüzüm daha guzellesti cunku em basitinden elmacik kemiklerim köprücuk kemiğim cikti. Gidigim gitti. Daha oturmus ve çekici bir yüze sahip oldum. Kilo yüzü oldugundan cok çirkin yapmaz belki ama guzel degil tatlı sempatik yapar.

önemli olan sağlık, ama tabi ki 'SAĞLIKLI' kilo verdiğinde, spor yapıldığında daha güzel bir görünüme kavuşacağını düşünüyorum, çünkü ideal kilonun çok üzerindesin

Ama yüz güzelliği farklı birşey :) çok kilolu bir arkadaşım vardı, o kadar güzel bir yüzü vardı ki adriana halt etmiş :)
Ama düşünsene o kadar güzel yüze sahip birinin zayıflamasını, daha hoş olmaz mı?

Tabi yemede yaninda yat,
Ne guzel olur he de,

Galiba daha fazla azim etmeliyim
Ama....

Her turlu destege acigim ve minettarim,
Diger konularda destek olan arkadaslara karsida mahcubum yarida kestim diye ama seninde dedigin gibi insan hep basaramiyor bu zayiflama olayini :(
baktım konuna - destek olan arkadaşı ben de çok severim o da iyi biridir sağolsun inşallah yarın el atıcam şimdi çıkmam lazım işten giriyorum mesaim bitiyor ama inşallah yarın yardımcı olmaya çalışacağım sen yarın yeni bir başlangıç yapmaya çalış güzel yorumlar yapalım:34:

Back
X