• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kilo=cirkin gorunmek?

162-70 kiloyum :( 2 ay önce 74 ile başladım 2 ayda 4 kiloyu göbeğim çatlayarak zor verdim oturmuş bir kilo varsa bence vermesi zor oluyor. Yağlar yerleşmeden yapmak lazım. Ama bu sefer kararım kesin hedefim kendimi iyi hissettiğim 63 64 :) normalde zayıf durmayacağım ama kemik yoğunluğum nedeni ile daha fazla verirsem gerçekten yakışmıyor .vazgeçmek yok yazı düşün deniz kum. Sporcu mayosu,mayo,mayokini değil bikini hayal et offff ister istemez gaza geliyor insan :)

Ya valla insan kendine dertmi arıyor nedir alin ayagın tutuyorsa güzellik her turlu olur simdi, önce onlar için şükret :31:

soruna gelir isek;
meselaa benim boyum 1.80 kilom 95 :52: kendime yakıstırmadıgım için vede saglık acısından kilo vermeye calısıyorum. Yüzüm güzel heralde talep var :27: :27:

şaka bi yana yani mesela baslıgına göre zayıflık=güzellik mi hayır :30:

cok tanıdıgm var 40 kilo belki ama cok cirkin :24: tabi cirkinlik huylada 1000e katlanıyo ne demişler yüzü güzele 40 günde huyu güzele 40 yılda doyulmaz :16:

Bence insanlıgın insanlıktan cıktıgı su günlerde, yüzümüzü gözümüzü bi kenara bırakıp hersey için şükretmeliyiz :16: eminim güzelsindir unutma cirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır :34:

kendine iyi baak , kendni seev :3:

Tombul yuvarlak bir yuz zayif ve keskin hatlı bir yüzden daha alımlı geliyor bana. Ama eğer gıdı yoksa. O sarkık gıdı tüm güzelliğe gölge düşürüyor bence.

canım kilo sana çok yakışıyor lafı yüzyılın yalanıdır sakın inanma.

bende kiloluyum bu aralar 1.63'e 68'im. ama kimse 58 kiloluk halimden daha güzel olduğuma inandıramaz beni. aşırı zayıflıktan bahsetmiyorum ama normal kiloda olmak her zaman daha güzel. o yüzün çökmesi meselesi falan da sağlıksız kilo vermekle alakalı sen yağları eritip, kas kütleni arttırırsan yüzün daha da güzelleşecek emin ol.

Selam arkadaslar ya kusura bakmayin cep telefonundan internete giriyorum
Cevap veremedim hepinize.

Cep telefonuda az takliliyor ara sira,sagolun yorumlariniz icin :)
Bugun yeni bir gune baslama niyetindeyim,bakalim basarabilirmiyim???

Yogurt agirlikli beslenmeye karar verdim,
Bence tok tutuyor..?

ya kilo bir insana nasıl yakışır?
ha 1.65 boya ideali 55 ken 60 sındır ve o kiloyu tolere ediyorsundur yakışır anlarım da,
95-100 kiloluk birine erkek olsun hanım olsun güzel/yakışıklı diyemem.
birde güzellikten önce sağlıklı değil.
çok kızıyorum evlendikten sonra homini gırtlak yapıp kilo alanlara, arkadaş bir dur, tut şu nefsini....
okadar kiloya ne kalp dayanır ne tansiyon...
kilo erkeğe de bayana yakışmıyor bence... sağlıklı beslenelim zayıf kalalım :8:

Selam arkadaslar ya kusura bakmayin cep telefonundan internete giriyorum
Cevap veremedim hepinize.

Cep telefonuda az takliliyor ara sira,sagolun yorumlariniz icin :)
Bugun yeni bir gune baslama niyetindeyim,bakalim basarabilirmiyim???

Yogurt agirlikli beslenmeye karar verdim,
Bence tok tutuyor..?

içine bir miktar tarçın da koyarak şeker isteğinizi dengeleyebilirsiniz, şimdiden sağlıklı günlere :15:

Back
X