- 8 Aralık 2019
- 1.834
- 7.193
- 158
- 27
Aralıklı orucu denemedimBunları yaptığınız halde veremiyor musunuz çok ilginç. Aralıklı oruç denediniz mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aralıklı orucu denemedimBunları yaptığınız halde veremiyor musunuz çok ilginç. Aralıklı oruç denediniz mi?
Motivasyon açısından daha iyi olabilirBenim de on kilo fazlam var. Tam olarak yarım saat önce maaşımın üçte birine bir kaban aldım. Hem de s beden![]()
Açlık ve tokluk şekerinize baktılar mı ? Onun bakımı ayrı oluyorKan tahlili yaptırdım
Açlık bakıldı sadece tokluk bakılmadı sanki. Bir araştırayım bakayım onuAçlık ve tokluk şekerinize baktılar mı ? Onun bakımı ayrı oluyor
Tokluk bakılmadıysa insülün direncinize bakılmamıştır muhtemelen aç kan veriyorsunuz yemek yiyip 1 saat sonra tekrar alıyorlar insülin direncine bakmak içinAçlık bakıldı sadece tokluk bakılmadı sanki. Bir araştırayım bakayım onu
Sorma canım yaa.bende de belirli aralıklarla kilo alma atakları oluyor. Yeri geliyor o dönemlerde hergün yarım kilo, bir kilo alıyorum.o kadar kaliteli kaliteli pantolonlar alıyorum.bir anda hooppp hepsi çöpe.dediğin gibi ne yaparsam yapayım, koca gün ağzıma hiçbirşey de sürmesem bu kilo alma ataklarına engel olamıyorum.nedenini de anlayamıyorum.ne çekoyoruz kadınlar olarak şu kilo muhabbetinden.körolasıca melebolizma kadınlarda çalışmayı beceremiyor.Merhaba kızlar. Bir konuda desteğinize ihtiyacım var. 55 kilo 164 boyunda bir kadındım 4 ay önce. Bir sınav süreci geçirdim. Bu sınava hazırlık zamanında 6 kilo aldım. Bana rakam olarak çok gelmiyordu. Veririm hep diyordum. Veremiyorum. Bir buçuk aydır Chole ting yapıyorum, yediklerime dikkat ediyorum. Ama olmuyor. Delirmek üzereyim. Ne baskül üzerinde karşılığını görüyorum ne de fiziksel olarak topladım. Ben kilo falan çok takmazdım ama özgüvenimi etkiledi. Aynadaki halimden hiç memnun değilim. Karaciğer enzim değerlerim bozuldu. Yürüyorum, atlıyorum zıplıyorum yok. Tiroidlerim falan mı bozuldu dedim tahlil yaptırdım gayet sağlıklıyım. Diyetisyen arkadaşlarımdan da yardım alıyorum. Neden böyle oldu anlamadım.
Uzun uzun yazmışım ama doldum sanırım biraz. Motivasyona ihtiyacım var sanırım. Vaktinizi aldığım için özür dilerim…
İyi cesaret valaBenim de on kilo fazlam var. Tam olarak yarım saat önce maaşımın üçte birine bir kaban aldım. Hem de s beden![]()
Troidlerinize baktirin muhakkak. Muhtemelen onlarda sorun vardir. Yada insulin direnci oluşmuştur. En iyisi bir tam kan testi yaptirmak.Merhaba kızlar. Bir konuda desteğinize ihtiyacım var. 55 kilo 164 boyunda bir kadındım 4 ay önce. Bir sınav süreci geçirdim. Bu sınava hazırlık zamanında 6 kilo aldım. Bana rakam olarak çok gelmiyordu. Veririm hep diyordum. Veremiyorum. Bir buçuk aydır Chole ting yapıyorum, yediklerime dikkat ediyorum. Ama olmuyor. Delirmek üzereyim. Ne baskül üzerinde karşılığını görüyorum ne de fiziksel olarak topladım. Ben kilo falan çok takmazdım ama özgüvenimi etkiledi. Aynadaki halimden hiç memnun değilim. Karaciğer enzim değerlerim bozuldu. Yürüyorum, atlıyorum zıplıyorum yok. Tiroidlerim falan mı bozuldu dedim tahlil yaptırdım gayet sağlıklıyım. Diyetisyen arkadaşlarımdan da yardım alıyorum. Neden böyle oldu anlamadım.
Uzun uzun yazmışım ama doldum sanırım biraz. Motivasyona ihtiyacım var sanırım. Vaktinizi aldığım için özür dilerim…
Merhabalar doktorunuz ilaç ne verdiBendede haşimato çıktı.Tsh t4 t3 normal ama anti Tpo değerim 250 cıktı.Bana ilaç başladı doktor.Hemen endokrin doktoru buldum nodül yokmuş ama troid bezimin birisi çok daralmıs.62.5 kg ile teşhis aldım.Yediğime dikkat etmende veremiyordum.Gluten kestim çok nadir yiyiyorım.Şuan 57 kiloya düştüm.Ferittin değerimde çok düşük 5-6civarı.Kan ilacı troid ilacı ve selenyum kullanıyorum.Corona Aşısından olduğu düşünülüyormuş çok artmış haşimato.Çevremse benimle bir 3 teshiş alan arkadaşım daha varSiz nasıl besleniyorsunuz?Süt be süt ürünleri yemek yasak diyende var ama doğrumu acaba?Bol çörek otu bol balık bol dereotu tüketiyorum ben.
Baharatlı yoğurtta iyi geliyor yatmadan 1 saat önceAyni durum bendede var 5 kilo yapıştı gitmiyor ne yapsam aksamlari elma sirkesi suyu içiyorum bakalim