Kilo ile ilgili bi sorum var.

berlinberlin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2013
306
148
333
Kizlar, benim boyum 170 cm kilom ise en son 60 falandi. Hamile kalmak istiyorum Allahin izniyle, ancak sizce cok kg lir miyim? Biraz kg verip oyle mi denesem? Ama oyle ha deyince de olmuyor. Esimin takintili oldugu tek konu da kg herhalde o yuzden oldum olasi dikkat ederim. Sizce napayim? Hamileyken spor yapiliyor mu?

Ben de 167 falanım sanırım, kilom 53-54 oynar hep. Açıkcası senin yerinde olsam en azından 55 olur öyle hamile kalmaya çalışırdım. Çünkü en az kilo alan arkadaşımın aldığı kilo bile 12 kiloydu. Üstüne ödem vs oluyo daha da kilolu gözüküyosun.

Hamileliğinizde ne kadar kilo alacağınızı tahmin etmek zor. Ben sadece 8 kilo almıştım. 4kiloydu kızım doğduğunda. Hastaneden çıkınca tartıldım ve hamileliğimin başındaki kilomdaydım. Fakat bir arkadaşım 35 kilo almıştı mesela.

Pufff. Haklisin. 55 benim de aklimdaki sayi aslinda ama.. Nasil olacak bilmiyorum.kosu bandiyls kg verilir mi ki?

Benim annem cok kg almamis, ailede oyle kilolu kimse yok ama korkuyorum. Suan fit gorunuyorum cunku pulates fln bozmak korkutuyor.

Pufff. Haklisin. 55 benim de aklimdaki sayi aslinda ama.. Nasil olacak bilmiyorum.kosu bandiyls kg verilir mi ki?

Sadece 5 kilo vereceksin gözünde büyütme.
Sabah iki dilim kepek ekmeği dışında ekmek tüketme, porsiyonlarını küçült, bol su eee bi'de koştun mu neden gitmesin kilolar.

Ben 58ten düştüm ki ben yayıla yayıla kilo vermeye çalıştım yoksa kısa sürede de verirdim. Benim evde koşu bandı da yok keşke olsa : ) Ben leslie sansone ile yürüyorum evde arama motoruna yazarsan videoları çıkar.

Benim annem cok kg almamis, ailede oyle kilolu kimse yok ama korkuyorum. Suan fit gorunuyorum cunku pulates fln bozmak korkutuyor.

Hamileyken de yapabileceğiniz pilates türleri var. Kilodan ziyade, vücudun formu bozuluyor, kalçalar her halükarda genişliyor, gögüs kafesi açılıyor filan. Sonrasında da yine pilatesle toparlamanız lazım geliyor. Yani kilodan ziyade vucudun şeklini eski haline döndürmeniz mesele oluyor.

Bu arada hamileyken spor ve diyet yapılıyo ama doktor yönlendirmesiyle...
Annem küçük kardeşimde çok kilo almıştı bebek bile 4 kilo 250 gr olmuştu.
Liste veriyodu ona uyuyodun doğum rahat olsun diye.
Bi'de yürüyüş vermişlerdi.

Du bakalim ben bi bulayim onu.... Canim ben zaten cok az yerim sorun burda. Biraz daha azaltirsam olurum artik :)

Benimde boyum ayni.
.59 falanim..bayeamdan once diyet yapiyordum....simdi bozdum..ufff bu arkadaslar vs cok kötü ornek oluyor...yeniden basladim dun..hedefim 55 benimde..
Herkes hamilelikte cok kilo almiyor...doktor diyet listesi veriyor..vermezse diyetisyene gidersin.ona göre yersin icersin...ama yinede zayif hamile kalirsan senin icin iyi olur..kiloyu bu kadar büyütmeyin...sonucta bebeginizin sagligi daha onemli..kilo veriliyor sonradan...

Hamilelikte dikkat edersen hiç de kilo almazsın.
Şaka gibi ama eltim 73 kilo ile hamile kaldı ve 75 kilo ile doğuma gitti.
İnanamadım resmen.

Hamilelikte dikkat edersen hiç de kilo almazsın.
Şaka gibi ama eltim 73 kilo ile hamile kaldı ve 75 kilo ile doğuma gitti.
İnanamadım resmen.
Ben de sadece iki kilo almıştım 9 aylık süreçte .Doğumdan sonra haliyle bebek ve plesenta filan gidince o kadar güzel olmuştum ki .Kocam bile şaşırmıştı görünce .Hiç unutmuyorum

kk hatunlari :) sadece iki kilo nasil aldiniz ya, bebek zaten 2,5 - 3kg desek eee suyu var, var da var yani.
bravo size.
benim mesela tiroidlerim az calisiyor hap kullaniyorum, ve cok az yemek zorundayim yoksa cabuk kilo aliyorum.
ben hamile kalsam ne olurum tahmin edemiyorum.

Gördüğüm kadarıyla herkesin gebeliği farklı geçiyor , hızlı kilo alan kilo almaya müsait bir bünyen varsa sanırım 10,15 kg. Alıyorsun . Bazıları almıyor . Gebelik sürecide önemli ama emzirme sürecini iyi değerlendirirsen iyi kilo verebilirsin . 170 için 60 çokta zayıf olmuyor . Ama 56,57 gebelikten önce kilo verip düşük kiloyla başlamak daha sağlıklı olur .,

O boya o kilo hiçte fazla değil bence. Ben hamileyim ve daha bir gram bile almadım aksine üç kilo gitti. İştahsızlık ve mide bulantısı insanı bitiriyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…