- 2 Ağustos 2013
- 306
- 148
- 333
- Konu Sahibi berlinberlin
-
Kizlar, benim boyum 170 cm kilom ise en son 60 falandi. Hamile kalmak istiyorum Allahin izniyle, ancak sizce cok kg lir miyim? Biraz kg verip oyle mi denesem? Ama oyle ha deyince de olmuyor. Esimin takintili oldugu tek konu da kg herhalde o yuzden oldum olasi dikkat ederim. Sizce napayim? Hamileyken spor yapiliyor mu?
Pufff. Haklisin. 55 benim de aklimdaki sayi aslinda ama.. Nasil olacak bilmiyorum.kosu bandiyls kg verilir mi ki?Ben de 167 falanım sanırım, kilom 53-54 oynar hep. Açıkcası senin yerinde olsam en azından 55 olur öyle hamile kalmaya çalışırdım. Çünkü en az kilo alan arkadaşımın aldığı kilo bile 12 kiloydu. Üstüne ödem vs oluyo daha da kilolu gözüküyosun.
Benim annem cok kg almamis, ailede oyle kilolu kimse yok ama korkuyorum. Suan fit gorunuyorum cunku pulates fln bozmak korkutuyor.Hamileliğinizde ne kadar kilo alacağınızı tahmin etmek zor. Ben sadece 8 kilo almıştım. 4kiloydu kızım doğduğunda. Hastaneden çıkınca tartıldım ve hamileliğimin başındaki kilomdaydım. Fakat bir arkadaşım 35 kilo almıştı mesela.
Pufff. Haklisin. 55 benim de aklimdaki sayi aslinda ama.. Nasil olacak bilmiyorum.kosu bandiyls kg verilir mi ki?
Benim annem cok kg almamis, ailede oyle kilolu kimse yok ama korkuyorum. Suan fit gorunuyorum cunku pulates fln bozmak korkutuyor.
Du bakalim ben bi bulayim onu.... Canim ben zaten cok az yerim sorun burda. Biraz daha azaltirsam olurum artik :)Sadece 5 kilo vereceksin gözünde büyütme.
Sabah iki dilim kepek ekmeği dışında ekmek tüketme, porsiyonlarını küçült, bol su eee bi'de koştun mu neden gitmesin kilolar.
Ben 58ten düştüm ki ben yayıla yayıla kilo vermeye çalıştım yoksa kısa sürede de verirdim. Benim evde koşu bandı da yok keşke olsa : ) Ben leslie sansone ile yürüyorum evde arama motoruna yazarsan videoları çıkar.
Cok tesekkur ederim kizlar. Dua edin de vereyim bi bes kg.
Ben de sadece iki kilo almıştım 9 aylık süreçte .Doğumdan sonra haliyle bebek ve plesenta filan gidince o kadar güzel olmuştum ki .Kocam bile şaşırmıştı görünce .Hiç unutmuyorumHamilelikte dikkat edersen hiç de kilo almazsın.
Şaka gibi ama eltim 73 kilo ile hamile kaldı ve 75 kilo ile doğuma gitti.
İnanamadım resmen.
Ben de sadece iki kilo almıştım 9 aylık süreçte .Doğumdan sonra haliyle bebek ve plesenta filan gidince o kadar güzel olmuştum ki .Kocam bile şaşırmıştı görünce .Hiç unutmuyorum
Gördüğüm kadarıyla herkesin gebeliği farklı geçiyor , hızlı kilo alan kilo almaya müsait bir bünyen varsa sanırım 10,15 kg. Alıyorsun . Bazıları almıyor . Gebelik sürecide önemli ama emzirme sürecini iyi değerlendirirsen iyi kilo verebilirsin . 170 için 60 çokta zayıf olmuyor . Ama 56,57 gebelikten önce kilo verip düşük kiloyla başlamak daha sağlıklı olur .,Kizlar, benim boyum 170 cm kilom ise en son 60 falandi. Hamile kalmak istiyorum Allahin izniyle, ancak sizce cok kg lir miyim? Biraz kg verip oyle mi denesem? Ama oyle ha deyince de olmuyor. Esimin takintili oldugu tek konu da kg herhalde o yuzden oldum olasi dikkat ederim. Sizce napayim? Hamileyken spor yapiliyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?