Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Denedim hicbirseye yaramıyor sen aldinmi pekibenimde 1.65 47 kiloyum 50 olmak istiyorum her gece 6 tane cicibebe yarım muz 2-3 ceviz 2-3tatlı kaşığı pekmez ve üstüne süt ekleyip bzzttttttlatıyorum içiyorum bence faydası oluyo malzemeleri daha fazlada ekleyebilirsin
Ay ver ver yaHayatım gel ben sana 5-6 kilomdan vereyim 10 kilo fazlam var ideal kilom 53 civarı normalde şuan 66. Kg
keşke verebilsem ihtiyacı olanlara gerçekten zayıf olmakta dert kilolu olmaktaAy ver ver ya
Ben 1.62 boyundayım hayatım boyunca 46 kiloyu belki birkere gecmişimdir sonra stresten bir ara 43 kadar düştüm ve hep uyku hali geldi spor yapmayı cok severim spor bile yapamadım sonrasında araitırdım ve güvenilir bir ürün buldum sütle karıştırıp içiyorsun içinde sadece otlar var iştah acıyor deli gibi ve 1.5 ayda 51 kiloya cıktım asıl amacı günlük proteinimi karşıladı ve kendime geldim cok şükür gönül rahatlıyla kullanabilirsin .icerigi içindeki otlar bunlar trendyoladada var instagramdada alın aldırın hayta döndüm zayıflamak isteyenler içinde ürün üretiyorlar onada bakabilirsinizKizlar ben 1.67 boy 51 kilo 65 olmak istiyorummmm insanların konuşmaları beni yordu yardım ne denediysem fayda etmedi ilaçlar dahi
29 yaşında 38 kiloyum ve kendimi bildim bileli böyle söylediğin ürünü şuanda sipariş ettim kilo alırsam çok büyük duacın olacağımBen 1.62 boyundayım hayatım boyunca 46 kiloyu belki birkere gecmişimdir sonra stresten bir ara 43 kadar düştüm ve hep uyku hali geldi spor yapmayı cok severim spor bile yapamadım sonrasında araitırdım ve güvenilir bir ürün buldum sütle karıştırıp içiyorsun içinde sadece otlar var iştah acıyor deli gibi ve 1.5 ayda 51 kiloya cıktım asıl amacı günlük proteinimi karşıladı ve kendime geldim cok şükür gönül rahatlıyla kullanabilirsin .icerigi içindeki otlar bunlar trendyoladada var instagramdada alın aldırın hayta döndüm zayıflamak isteyenler içinde ürün üretiyorlar onada bakabilirsiniz
valla aldım ne zaman zayıflasam kilo almak istesem düzenli bunu yapıyorum alıyorumDenedim hicbirseye yaramıyor sen aldinmi peki
Spor yapıyor musunuz bilmiyorum ama ağırlık antrenmanlarıyla oldukça güzel ve sağlıklı kilo aldım. Ayrıca mental olarak da çok iyi hissettiriyor.Kizlar ben 1.67 boy 51 kilo 65 olmak istiyorummmm insanların konuşmaları beni yordu yardım ne denediysem fayda etmedi ilaçlar dahi