- 30 Aralık 2015
- 28
- 15
- 3
- 37
- Konu Sahibi Atalante11
-
Bence önce kilo vermelisiniz çünkü kilolu insanların gebelikleri çok zor geçiyor bile isteye hamile kalmayın hem neden veremeyesiniz en azından diyetisyene gidipdeneyin azimli kararlı olun önce bir hormon tahlili yaptırın hatta tiroidlere baktığında derim çünkü kilolu hamileliklerde erken doğum Dusuk yada annenin gebelik diyabeti yada hipertansiyon olma riski fazla oluyor en azından istediğiniz Bebeğinizin sağlığı için önce kilo vermelisiniz azimli olun gerisi gelir veremem yapamam derseniz veremezsiniz ki o kiloyu bir günde almadınız sabırlı olManiz lazım isteyen insan neler yapmaz değil miOncelikle iyi aksamlar konuyu cok uzatmayacagimki sikilmadan okuyun diye Bacim en su an 93 kiloyum 5 yasinda bir kizim var ve allah kismet ederse bir bebekdaha istiyoruz ama cok korkuyorum acaba cok kilo alirmiyim ne yaptim ne ettimse kilk veremedim acaba diyorum benimgibi kilolu olupta hamilelik yasayan lar bana yorum yazabilirmi hamilelikleri nasil gecti kac kilo aldilar
Oyy dokturum benimmmmBence önce kilo vermelisiniz çünkü kilolu insanların gebelikleri çok zor geçiyor bile isteye hamile kalmayın hem neden veremeyesiniz en azından diyetisyene gidipdeneyin azimli kararlı olun önce bir hormon tahlili yaptırın hatta tiroidlere baktığında derim çünkü kilolu hamileliklerde erken doğum Dusuk yada annenin gebelik diyabeti yada hipertansiyon olma riski fazla oluyor en azından istediğiniz Bebeğinizin sağlığı için önce kilo vermelisiniz azimli olun gerisi gelir veremem yapamam derseniz veremezsiniz ki o kiloyu bir günde almadınız sabırlı olManiz lazım isteyen insan neler yapmaz değil mi
Canim ortmenim yaaOyy dokturum benimmmm
Riski fazla zaten olmaz değil ama insan sağlıklı bir hamilelik geçirmek için cabalayabilir ama benimde öyle tanıdıklarım var çok şükür hamilelikte sıkıntıları olmadı da pek herkesten zordu süreçleri birde doğumdan sonra iyice kilo aldilar iyice mutsuz oldular en azından konu sahibi bilinçli olsunKilolu bir arkadaş vardı herkes hamile olduğunu doğum izni alacağı zaman öğrendi. Değişiyor o olay ama siz yine de kilo verip hamile kalın risk azalır hareket Olanağınız artar
Nasil dustunuz okadar mide bulantisi felanmi113le hamile kaldım 108e düştüm şu an. 10 kilo alsam bundan sonra beni çok etkilemez zaten.Boyum uzun ama benim o avantajım var. 50yle hamile kalıp 75 le doğuma giden benden daha çok zorlanır eminim.O biraz bünye meselesi kanımca.
Evet yediğim hiçbir şey midemde durmuyor malesefNasil dustunuz okadar mide bulantisi felanmi
Yaaa oda aslinda iyi degil ya sizin adiniza uzuldumEvet yediğim hiçbir şey midemde durmuyor malesef
Oncelikle iyi aksamlar konuyu cok uzatmayacagimki sikilmadan okuyun diye Bacim en su an 93 kiloyum 5 yasinda bir kizim var ve allah kismet ederse bir bebekdaha istiyoruz ama cok korkuyorum acaba cok kilo alirmiyim ne yaptim ne ettimse kilk veremedim acaba diyorum benimgibi kilolu olupta hamilelik yasayan lar bana yorum yazabilirmi hamilelikleri nasil gecti kac kilo aldilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?