Kilo kilo kili

Atalante11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2015
28
15
3
37
Oncelikle iyi aksamlar konuyu cok uzatmayacagimki sikilmadan okuyun diye Bacim en su an 93 kiloyum 5 yasinda bir kizim var ve allah kismet ederse bir bebekdaha istiyoruz ama cok korkuyorum acaba cok kilo alirmiyim ne yaptim ne ettimse kilk veremedim acaba diyorum benimgibi kilolu olupta hamilelik yasayan lar bana yorum yazabilirmi hamilelikleri nasil gecti kac kilo aldilar

Sen bu halinle hamile kal sonrada doğum yap valla yerinden kalkamaz olursun haberin olsun..!!

Oncelikle iyi aksamlar konuyu cok uzatmayacagimki sikilmadan okuyun diye Bacim en su an 93 kiloyum 5 yasinda bir kizim var ve allah kismet ederse bir bebekdaha istiyoruz ama cok korkuyorum acaba cok kilo alirmiyim ne yaptim ne ettimse kilk veremedim acaba diyorum benimgibi kilolu olupta hamilelik yasayan lar bana yorum yazabilirmi hamilelikleri nasil gecti kac kilo aldilar
Bence önce kilo vermelisiniz çünkü kilolu insanların gebelikleri çok zor geçiyor bile isteye hamile kalmayın hem neden veremeyesiniz en azından diyetisyene gidipdeneyin azimli kararlı olun önce bir hormon tahlili yaptırın hatta tiroidlere baktığında derim çünkü kilolu hamileliklerde erken doğum Dusuk yada annenin gebelik diyabeti yada hipertansiyon olma riski fazla oluyor en azından istediğiniz Bebeğinizin sağlığı için önce kilo vermelisiniz azimli olun gerisi gelir veremem yapamam derseniz veremezsiniz ki o kiloyu bir günde almadınız sabırlı olManiz lazım isteyen insan neler yapmaz değil mi ;)

Bence önce kilo vermelisiniz çünkü kilolu insanların gebelikleri çok zor geçiyor bile isteye hamile kalmayın hem neden veremeyesiniz en azından diyetisyene gidipdeneyin azimli kararlı olun önce bir hormon tahlili yaptırın hatta tiroidlere baktığında derim çünkü kilolu hamileliklerde erken doğum Dusuk yada annenin gebelik diyabeti yada hipertansiyon olma riski fazla oluyor en azından istediğiniz Bebeğinizin sağlığı için önce kilo vermelisiniz azimli olun gerisi gelir veremem yapamam derseniz veremezsiniz ki o kiloyu bir günde almadınız sabırlı olManiz lazım isteyen insan neler yapmaz değil mi :KK66:
Oyy dokturum benimmmm :KK200:

Kilolu bir arkadaş vardı herkes hamile olduğunu doğum izni alacağı zaman öğrendi. Değişiyor o olay ama siz yine de kilo verip hamile kalın risk azalır hareket Olanağınız artar

Bacım uzatmayacağım
Kilo vermeden bebek yapma

Kilolu bir arkadaş vardı herkes hamile olduğunu doğum izni alacağı zaman öğrendi. Değişiyor o olay ama siz yine de kilo verip hamile kalın risk azalır hareket Olanağınız artar
Riski fazla zaten olmaz değil ama insan sağlıklı bir hamilelik geçirmek için cabalayabilir ama benimde öyle tanıdıklarım var çok şükür hamilelikte sıkıntıları olmadı da pek herkesten zordu süreçleri birde doğumdan sonra iyice kilo aldilar iyice mutsuz oldular en azından konu sahibi bilinçli olsun:KK43:

Kilo veremiyorum diye bisey yok bir saglik sikintisi yoksa herkes kilo verebilir. Once dahiliye bolumune gidin gerekli tahliller yapilsin. Sorun yoksa bi uzman esliginde saglikli kilo verin. Lutfen usenmeyin buna. Bu durumda hamile kalmak sizin icin tehlikeli ustelik bu hamilelik de ustune kilo katacak.

Ikinci gebelikte ilk gebelik kadar kilo alinmadigini duymus olsamda,yinede kilo vermeye calissaniz daha iyi tabiki.tansiyon yukselebilir,bebek yorabilir sizi.

113le hamile kaldım 108e düştüm şu an. 10 kilo alsam bundan sonra beni çok etkilemez zaten.Boyum uzun ama benim o avantajım var. 50yle hamile kalıp 75 le doğuma giden benden daha çok zorlanır eminim.O biraz bünye meselesi kanımca.

Arkadaşlar ne olur yardım edin ben artık çok çaresizim,kilolarım aldı başını gidiyor.Topuk dikeni oldum,oturduğum yerden kalktığımda yaşlı nineler gibi kalkamıyorum.Eşime karşı cazibemi yitirdim,eşimin ailesi tarafından sürekli kilolarım için tavsiyeler veriliyor bana..Sorsam da sormasam da herkes diyetisyen olmuş durumda,eltim zayıfladı sürekli mukayese ediliyorum kaynanam tarafından her konuda.Gündüz uykum geliyor,agresif bir insan oluyorum o eski sakin halim azalıyor :KK43: çok yalnız ve çaresizim,insanlardan utandığım için sokağa çıkmak istemiyor canım.Mağaza gezmekten nefret eder hale geldim.Bu arada 3o yaşındayım 3 yaşında bir oğlum var,85 kiloyla hamile kalıp 115 kiloyla sezeryan doğuma girdim.şu an 106 kiloyum bir ara 94 bile olmuştum oğlum 1 yaşına gelirken seviniyordum hatta ama sonra kendimi yemeğe vurdum,sıkıntıdan saatlerce tv karşısında kahvaltı etmekten.Bir çok şey böyle ama geneli psikolojik.102 kiloyken 5 ay önce diyetisyene gidip 3 kilo verdim fakat devam etmedim,çok istikrarsız bir insanım.İnanılmaz derecede 2. çocuk istiyorum ama eşim haklı olarak bu halinle mi yapacaksın diyor,ne yapabilirim canım çok sıkılıyor resmen obez hastasıyım ve çok üzgünüm :KK43:

Bu konuyu acmistim ve su an hamileyim kilom yuzunden dusunmuyordum ama dikkat ederim hamurisi yemem tatlidan uzak dururum dedim ve ben istemeden bunyem kendisi istemiyor artik zararli seyleri burada sizinle paylasmak istedim su an 92 kiloyum bakalim sonum ne olacak:)

bende 93 kiloyum bebek için diyetisyene başladım tedaviye başlıycam pko da var oda kiloyu tetikliyor bende tembel ve istikrarsız bir insandım ama emek vermeden başarı olmuycak maalesef rüyamda 72 ye hamile kaldığımı görmüştüm inşallah öyle olur nasip artık ,sanada tavsiyem diyetisyen kontrolünde gebelik yaşaman ben düşsem bile hamilelikte de diyetisyene gitmeyi düşünüyorum,ne yapalım bizde böyleyiz Allah başka dert keder vermesin

Back
X