Kilo meselesi

rdlpstck

Baş.:69.7 güncel:67.9 Hedef:60
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2010
3.558
793
373
Eskiden beri kilolarim vardi ama iyice artti. insanlarin ima ile kiloma laf etmesinden sikildim. Kiyafetlerim de olmuyor.diyetisyene basladim ama bazen moralim bozuluyor gecenlerde bi tanidigimiz artik asla eskisi gibi olamayacagimi soyledi. Kimseye diyetisyene bile basladigimi soylemedim cunku esim de dahil destegim yok. Bir diger konu da oldugumdan yasli gostermeye basladim son zamanlardaki kilo artisindan dolayi olabilir mi. Kiloyu yuzumden cok aliyorum. Eskiden ufak tefektim.Bu arada fazlaligim 16 kilo. Daha buyuk dertler var tabiki ama kiyafetlerim olmayinca biraz sikinti yaptim. Okudugunuz icin tesekkurler.paylasmak istedim.

verilmeyecek bi kilo değil
bizim işyerinden bi kız diyetisyen desteğiyle 27 kilo vermiş
şimdi de sıkılaşmak için spora başlamış
kızın bacaklar falan ipince kalmış
bi kişi de kendi kendine zayıflamaya başladı yaklaşık 1 aydır diyet artı spor yapıyor şimdiden beli ve bacakları incelmiş durumda

Insanları geçelim ağzı olan konuşur zaten.
Ama önemli olan sağlık durumu.
16 kilo az bir kilo değil. Ki daha da ilerlerse hareketiniz vs.kisitlanabilir.
Siz önce kendiniz için kilo verin inşanlari boşverin.
Eskisi gibi olmaz diyen akraba şaşırmış zaten 16 kilo nedir ki insanlar 30 40 50 kilo veriyor .

Herkes kendıne baksın. Onlara mı kalmıs senın kılon? Dıyetısyene uyarsanız hem kaslardan degıl yagdan kılo verırsınız saglıklı bır sekılde. Herkese kapak olur :dondurma:

artik asla eskisi gibi olamayacagimi soyledi.
Nasıl yani?İnsanlar 1 yılda 70 kilo bile verip evrim geçiriyor.Onların hikayelerini okuyup motive olabilirsiniz.Geçenlerde abimde bana dedi çok kilo almışsın bu boyun fıtığını bahane edip börek çörek mi tıkınıyorsun napıyosun diye bende diyetisyene gittim.Ona söylemedim söylemeyeceğimde.Kış tatilinde yanına gittiğimde kendi gözleriyle görecek böreği çöreği.Sizde kimseye söylemeyin.Sonucu görsünler :KK39:

İnsanların sizin nasıl Bi hayat içinde olduğunuzu bilmiyorlar belki ilaç kullandınız ondan aldınız belki stresiniz mutsuzluğunuz vardı çoğaltılabilir gibigibi hadi onuda geçtim yediniz içtiniz aldınız KİMENE...
Kilo fazlalığınızda verilmicek gibi değil bence diyetisyen desteğinizle üstesinden gelebilirsiniz yağdan verdiğiniz taktirde incelmenizin hızlı birşekilde olduğunu göreceksiniz...
Size şunuda söylemek istiyorum
BEN SİZE İNANIYORUM SİZDE İNANIN VE BAŞARIN🥰

ben gobegim icin diyete basladim 2 ay oldu.sekeri falan tamamen kestim kilo verdim ama gobegim sadece 5 cm inceldi.bu normal mi yoksa az mi

Insanları geçelim ağzı olan konuşur zaten.
Ama önemli olan sağlık durumu.
16 kilo az bir kilo değil. Ki daha da ilerlerse hareketiniz vs.kisitlanabilir.
Siz önce kendiniz için kilo verin inşanlari boşverin.
Eskisi gibi olmaz diyen akraba şaşırmış zaten 16 kilo nedir ki insanlar 30 40 50 kilo veriyor .
Cok haklisiniz desteginiz icin tesekkur ederim yag oranim yuksek oldugu icin diyetisyen destegi aldim saglik en onemlisi.

İnsanların sizin nasıl Bi hayat içinde olduğunuzu bilmiyorlar belki ilaç kullandınız ondan aldınız belki stresiniz mutsuzluğunuz vardı çoğaltılabilir gibigibi hadi onuda geçtim yediniz içtiniz aldınız KİMENE...
Kilo fazlalığınızda verilmicek gibi değil bence diyetisyen desteğinizle üstesinden gelebilirsiniz yağdan verdiğiniz taktirde incelmenizin hızlı birşekilde olduğunu göreceksiniz...
Size şunuda söylemek istiyorum
BEN SİZE İNANIYORUM SİZDE İNANIN VE BAŞARIN🥰
Cok stresli ve yalnizdim maalesef bilincsiz beslendim desteginiz icin cok tesekkur ederim cok iyisiniz ☺️

Nasıl yani?İnsanlar 1 yılda 70 kilo bile verip evrim geçiriyor.Onların hikayelerini okuyup motive olabilirsiniz.Geçenlerde abimde bana dedi çok kilo almışsın bu boyun fıtığını bahane edip börek çörek mi tıkınıyorsun napıyosun diye bende diyetisyene gittim.Ona söylemedim söylemeyeceğimde.Kış tatilinde yanına gittiğimde kendi gözleriyle görecek böreği çöreği.Sizde kimseye söylemeyin.Sonucu görsünler :KK39:
Evet insan isterse her seyi basarir ama benim motivasyonum eksik cunku herkesin soylediginden cabuk etkileniyorum ben zaten kiyafetlerim olmayinca disari cikarken goruyordum ama baskalari ima edince alayci bir sekilde kirildim acikcasi

Herkes kendıne baksın. Onlara mı kalmıs senın kılon? Dıyetısyene uyarsanız hem kaslardan degıl yagdan kılo verırsınız saglıklı bır sekılde. Herkese kapak olur :dondurma:
Evet yag oranim fazlaymis insallah yagdan saglikli bir sekilde vermek icin basladim kapak olur mu bilmiyorum nerdeyse ben kilo aldikca sevindiklerini dusunmeye baslayacagim

Back
X