• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo mu almaliyim?

Rakamlarin o kadar onemi yokki...
Benim boy 165 kg 45...60 kusuru da gordum 50 den fazla durmuyordum...
165 boy 45 kg yu baskasinda gordum inanamadim bildigin tombik tombikti...
O yuzden insanlari rakamlarla elestirmeyin...bizzat yasadim
Kesinlikle çok haklısnın,aynı şeyleri söyleyecektim.

Ben kendimi begeniyorum ama algimi mi etkilediklerinden bilmiyorum.ben de omuzlar cok incecik belki de ondan zayif gorunuyorum.olcrum usenmedim aimdi siz kivrimlar dwyince 90 67 94 olculerim.ya incecik degil hatta bel kalin bile.bacaklar ve kollar ince olunca sanirim zayif duruyorum belki sekilsizim bilmiyorum.ama ortak soylenen kilo aldiginda cok guzelsin.belki de dengesiz zayifliyorum ya bilmiyorum bende inanin.yolda yururken de kiloluyken daha cok bakarlardi:KK45::olamaz:acaba kilo yakisiyor ben mi farketmiyorum diyorum gittigim salondaki hicaya soracagim artik valla o raddedeyim
ölçüler ideale yakınmış sıkıntın yoksa sağlığın ile ilgili bence almana gerek yok kilo milletin lafıyla önemli olan kişinin kendi mutluluğudur

Kilo alıp yağ depolamak yerine sporla kas depola ve dolgun vücudun olsun o zaman zayıf gorunmezsin ama düzenli spor yapmakta biraz zor :)

Boy ve kilo oranınız gayet normal. 158 boy ve 40 kiloya sahibim, her gören "ayyyy ne bu böyle kız" diyor. "Bir kere dokunayım mı koluna, nasıl ele geliyor" diyeni de gördüm. Kimisi "masallah ne güzel inceciksin" diyor, kimisi yürüyen ölü muamelesi yapıyor.
Yani işin özü sizde gizli. Aynaya baktıgınızda hangi görüntü size daha güzel geliyorsa, o görüntüye sahip olun.
Baskalarının yorumuna kulak asmayın.

bende kilo konusunda rakamlarla ilgilenmem önemli olan estetik görüntüdür.
ama inanın bazen zayıflık gerçekten yakışmıyor.ama kilon normal bence şu anda.eskiye alıştıkları için öyle söylüyorlar.
kendini böyle beğeniyorsan biraz gözlerinin alışması için zaman tanı onlarada:KK47:

gülşende ben kendimi böyle seviyorum diye diye sıfır bedene düşmek için zafiyet geçirecek duruma gelmişti..ve lütfen sen kendini bu şekilde sevme..sahip olduğun kilo güzell..:halay:

Back
X