Ay canımmm çok şükür biri yazdı yaa ben uni de öğrendim pco olduğumu ama öncesinde hiç muayeneye gitmemiş tim lisede yani umursamiyodum sonuçta benim 1 buçuk sene oldu bebek isteyeli henüz yok ama ben tedavi göremedim bulunduğumuz konum itibariyle çok nadir gidebildik dr a sen hangi ilaçları kullandin hormon ilacı demissinAha ben geldimmmmBende liseden beri pkoscuğumla cebelleşiyorum.O zamanlar 46 kiloydum şimdi 56 kiloyum hormon ilaçlarını bıraktıktan 6 7 ay sonra adet olmamaya başlıyorum.Mayıstan beri bebek istiyoruz emmeee daha hareket yok.Bu ay soğan,hayıt,çörekotu kürü yaptım 35. gündeyim adet olmadım olacak gibide değilim.
Canım biraz daha dur sonra kan ver gebelik yoksa kekik kaynatıp suyunu iç max 1 haftada adetin sökülüyo ada çayı da İçe bilirsin ben kolayını böyle buldum yoksa adetim baslayamiyo bitemiyo damla damla lekelenmeler oyyy sinir oluyodumAha ben geldimmmmBende liseden beri pkoscuğumla cebelleşiyorum.O zamanlar 46 kiloydum şimdi 56 kiloyum hormon ilaçlarını bıraktıktan 6 7 ay sonra adet olmamaya başlıyorum.Mayıstan beri bebek istiyoruz emmeee daha hareket yok.Bu ay soğan,hayıt,çörekotu kürü yaptım 35. gündeyim adet olmadım olacak gibide değilim.
Sabrım kalmadı canım, sabah gidicem doktora çünkü adet aralığım çok kısaydı 22 24 günde oluyodum.Test yaptım 3 gün önce negatifti.Canım biraz daha dur sonra kan ver gebelik yoksa kekik kaynatıp suyunu iç max 1 haftada adetin sökülüyo ada çayı da İçe bilirsin ben kolayını böyle buldum yoksa adetim baslayamiyo bitemiyo damla damla lekelenmeler oyyy sinir oluyodum
Canım naptın gittin mi dr aSabrım kalmadı canım, sabah gidicem doktora çünkü adet aralığım çok kısaydı 22 24 günde oluyodum.Test yaptım 3 gün önce negatifti.
Devlet hastanesine gittim canım öğlenden sonra anca sıra geldi, kan verdim yarın sonuç için tekrar gidicem.Canım naptın gittin mi dr a
Canım aynı bende de öyle hormonlar da sadece yumurtlama sorunu çıktı ben adet görüyorum ama tabiki geç 45 50 bazen 60 güne bi ben klomen 2 kere kullandım en düşük doz ama yumurta takibi falan yapmadı sağolsun doktorum bu ay femara kullandım yumurta takibi var yarın benim de kilo 58 boy 165 senle benziyo pkolarimiz tuylenmen falan da yoktur hormonlar temizse benim aşırı olmamak üzere var biraz belkide normaldir bana çok geliyoMerhaba cnm bende 52 kiloyum ve pko hastasiyim. Adetlerim hep duzensiz di en son hiç olmamaya başladım o zaman dr gittim öğrendim ve çocuk kararı aldık. Klomen ve catlatma ignesi yle 3 ayda hamile kaldım fakat 2 aylık ken kaybettim bebegimi. Simdi doğum kontrol kullanıyorum tekrar aynı tedaviye devam edicem. Allah isteyen herkese naşıp etsin . (Bu arada hormonları mda sadece yumurtlama problemi çıktı. Erkeklik hormonu troid falan normal)
Canım sonuç ne çıktıDevlet hastanesine gittim canım öğlenden sonra anca sıra geldi, kan verdim yarın sonuç için tekrar gidicem.
Canım aynı bende de öyle hormonlar da sadece yumurtlama sorunu çıktı ben adet görüyorum ama tabiki geç 45 50 bazen 60 güne bi ben klomen 2 kere kullandım en düşük doz ama yumurta takibi falan yapmadı sağolsun doktorum bu ay femara kullandım yumurta takibi var yarın benim de kilo 58 boy 165 senle benziyo pkolarimiz tuylenmen falan da yoktur hormonlar temizse benim aşırı olmamak üzere var biraz belkide normaldir bana çok geliyo
Ben evlendikten sonra 7 ay doğum kontrol hapı kullandım canım bırakınca adetler yine gecikiyordu bana bi tedavi yapmadı yani bi şekilde koruncaktim bilmiyodum zaten çocuk olmayacagini pko bu kadar sıkıntı olduğunu bende doğum kontrol hapı kullandım isteBenim doktorum 2 günde bir takip etti yumurtam büyüyünce iğne verdi tuttu ama nasip olmadı kucağıma almak. Dediğin gibi tüylenme şeker hastaligi gibi sorunlar yok. Doktorum da hamile kalmanda sorun yok o yüzden asilama falan yapmiycaz dedi. İki ay doğum kontrol kullanip bırakcam ve adet takibi yapıcaz duzelme var mı yoksa hala gecikme mi var diye
Zaten en temel özelliği bu xanim pko nun kalitesiz yumurtlama ya da yumurtlamama oluyor adet duzensiz olunca yumurtlama geç oluyor o yüzden tedavilerde hep yumurta kalitesini artıran ilaçlar veriyorlar geçmiş olsun buarada canımMerhaba kızlar. bende pko'luyum.eşimle korunmayı bıraktıktan 5 ay sonra hamile kaldım.. bide ayda bir veya iki kere ilişkiye girebildiğimiz halde.. ama 7 haftalıkken kalbi durdu. kaybettim bebeğimi.. bir sorum olacak pko ile ilgili. pko kalitesiz yumurtlamaya sebep olur mu?
Sonuç gebelik yok canım ya, hormonlarım yüksek 3 ay doğum kontrol kullanıp hormonlarımı düzenliycekmişim sonra ilaç tedavisi dedi doktor, bakalım hayırlısıCanım sonuç ne çıktı
Bende aynı durumdayım, emme benim 1 yıl oldu doktora göründün mü?Bende pkoluyum. Boy 1.67 kilo 56 ama bebek yok malesef 10 aydir evliyim ve hic korunmadm
Evet gecen aya kadar gittigim doktorlarin hepsi bi sorun yok deyip gecistirdiler pko hamilr kalmana engel degil dediler ama olmadi. Gecen ay gittigim doktor hormon tahlili yapti dengesiz cikti hormonlarim. Klimen verdi iki defa kullandim dozunu artirarak ama bir yumurta bile gelismedi.Bende aynı durumdayım, emme benim 1 yıl oldu doktora göründün mü?
Çaresiz ve eksiklik hissi tam olarak tamda buEvet gecen aya kadar gittigim doktorlarin hepsi bi sorun yok deyip gecistirdiler pko hamilr kalmana engel degil dediler ama olmadi. Gecen ay gittigim doktor hormon tahlili yapti dengesiz cikti hormonlarim. Klimen verdi iki defa kullandim dozunu artirarak ama bir yumurta bile gelismedi.
Kendimi o kadar caresiz ve eksik hissediyorum ki...
Allah yardimcimiz olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?