- 28 Mart 2020
- 6.373
- 24.774
- 348
- Konu Sahibi agresifkiz
internetten araştırın kan grubuna göre yemeniz ve asla yememeniz gereken besinler varKan grubuna gore nasil oluyor acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
internetten araştırın kan grubuna göre yemeniz ve asla yememeniz gereken besinler varKan grubuna gore nasil oluyor acaba?
Bir anda giderse vücut daha fazla deforme olur. En iyisi minnak minnak gitmesi zaten.Tabi ki aklıma geldi kimse keyfinden o kilolara çıkmıyor merak etmeyin. Diyetisyen yardımı da aldım başarısız oldum psikolojik destek aldım ve yeme bozukluğum olduğuna karar vermiştik. Bazen ataklarım oluyordu. Büyük bir kısmını aştım ataklarım olmuyor artık yemeklerle olan o bağımı da çözdüm. Bu yüzden kilo vermeye başladım zaten. Sıkıntım gözümde süreçin büyümesi ve kendimi şu an beğenmemem.
Kaç yaşında kiKv 60 kilo verdi.
120 kiloydu şuan benden zayıf
1-2 sene içerisinde verdi ve şuan ne kadar rahatladığını anlatamam.
Çok spor yapmadı ama yemesine çok dikkat etti.
Sende yaparsın lütfen motiveni bozma.
Aldığın, istediğin her kıyafetin içine girince her şey daha güzel olacak :))
Kaç yaşında ki
Ne güzel vermiş maşallah
112 kiloya çıkana kadar herhangi bişy yapmak aklınıza gelmedi mi? Bi hastalığınız yoksa şayet bu kadar kilo almak hiç normal değil. Oturup ağlamanın hiç faydası yok. Olay irade. Kafanda bittiyse zaten hiç üzülme bir ayda 8 kilo çok iyi bence. Yaza kadar bayağ incelirsin yeter ki bırakma. Bırakmaya yaklaştığın an neden başladığını hatırla![]()
Nasıl verdı pekiEvet kendisi bile inanamadı![]()
Nasıl verdı peki
Benim annemde çok kilolu zayıfla diyorum her aradığımda artık bıkmış ya lafı değişitiriyor ya baban seni istiyor dıye teli ona uzatıyor
Yediğini kabullenmıyor az yıyorum çok hareket edıyorum diyor halbuki iki adım atıp yorulup çok yürüdüm sanıyor
Psikolog diyetisyn zayıflama ile ilgili aklınıza ne gelirse götürdüm
Ayakları ağrıyor kilodan
Uzakta olunca da kontrol edemıyorum yediklerini
Yanında kaldım yazın bir ara o zamanda ben görmeden gizlice mutfakta yiyordu
Çok üzülüyorum onun o haline
Sana çok güzel kıyafetler buldum zayıflada beraber alışverişe gidelim istediğini alayım diyorum çocuk gibi kandırmaya çalışıyorum
Konu sahibinin konusun içinde yazdım kusura bakmasın![]()
En son cümlenizde saklı yeter ki istesin ama istemiyor işteDiyetisyene gitti ne yazdıysa ona uydu.
10 adet bademse 10 yedi 11 yemedi inan.
Saatli, ölçülü tüketti her şeyi.
Çok az da yürüyüş yaptı.
2 sene gibi bir zaman da verdi ama şuan çok memnun halinden.
Zaten boğazımızı tutmadan olmuyor.
Bende başladım diyete istediğin kadar yürü eğer yiyorsan veremiyorsun.
Kendimden biliyorum.
Yeter ki istesin annen oda verir.
vallahi bunu diyen de nasıl bi doktormuş şaştım şu anEn son cümlenizde saklı yeter ki istesin ama istemiyor işte
Yemek yesin hareket etmesin ama zayıf olsun istiyor
Sürekli doktorda diz ağrısı için hepsi zayıflayacaksın teyze demiş sadece bir doktor kilodan ayak mı ağrır bende kiloluyum hiç ayak ağrım yok dedi diye o doktorun dediğini dinleyip dizinde başka problem olduğunu düşünüyor
Diyorum ki bak gerceketn ciddi bir hastalığın olsa kilona bağlayıp önemsenmeyecek bunu yapma diyorum babam da her konusmasında söylüyor güzel konustuk olmuyor laf söyledık olmuyor doktora götürüdk olmuyor
Beni de çok zayıf diye beğenmiyor
Kayınvalidenizi tebrik ederim![]()
En son cümlenizde saklı yeter ki istesin ama istemiyor işte
Yemek yesin hareket etmesin ama zayıf olsun istiyor
Sürekli doktorda diz ağrısı için hepsi zayıflayacaksın teyze demiş sadece bir doktor kilodan ayak mı ağrır bende kiloluyum hiç ayak ağrım yok dedi diye o doktorun dediğini dinleyip dizinde başka problem olduğunu düşünüyor
Diyorum ki bak gerceketn ciddi bir hastalığın olsa kilona bağlayıp önemsenmeyecek bunu yapma diyorum babam da her konusmasında söylüyor güzel konustuk olmuyor laf söyledık olmuyor doktora götürüdk olmuyor
Beni de çok zayıf diye beğenmiyor
Kayınvalidenizi tebrik ederim![]()
maşallah kayınvalidenize yaa hayran kaldımOnu hepimiz istiyoruz yiyelim ama kilomuz olmasın
Hele ben sabahtan beri pizza, patates kızartması dönüyor gözümde ama yemekte çorba yedim
Evet yani istemeli yoksa kimse bir şey yaptıramaz zaten.
Aslında benim hep dediğim şey kilo = sağlık problemleri.
Benim kv de kalp vardı kalmadı, onun da dizleri ağrırdı geçti.
Az değil 60 kilo düşünsene vücuttaki yükünü şimdi kuş gibiyim diyor.
Genç kız oldu başıma :))
Evet götürdükvallahi bunu diyen de nasıl bi doktormuş şaştım şu an
ben bi ara 73 kilo oldum ve ayağımda topuk dikeni çıktı bırakın yürümeyi ayakta bile duramaz olmuştum ve tahmin ettiğim üzere kilodan kaynaklı olduğunu anladım çünkü ayağa binen yükü arttırdım kilo alarak
ve en çok da bu sebepten kilo vermeye başladım çünkü hayat kalitem epey etkilenmişti ve kiloverdikçe de çok şükür geçti
annenizde duygusal yeme bozukluğu olabilir mi niyeyse öyle gibi hissettim
diyetten önce psikoloğa mı götürseniz
maşallah kayınvalidenize yaa hayran kaldım![]()
ben şu yaşımda vereceğim altı üstü 3-5 kilo 2 verip 1 alıyorum, kvye helal olsun vallahi![]()
Gerçekten MasallahOnu hepimiz istiyoruz yiyelim ama kilomuz olmasın
Hele ben sabahtan beri pizza, patates kızartması dönüyor gözümde ama yemekte çorba yedim
Evet yani istemeli yoksa kimse bir şey yaptıramaz zaten.
Aslında benim hep dediğim şey kilo = sağlık problemleri.
Benim kv de kalp vardı kalmadı, onun da dizleri ağrırdı geçti.
Az değil 60 kilo düşünsene vücuttaki yükünü şimdi kuş gibiyim diyor.
Genç kız oldu başıma :))