- 25 Ocak 2020
- 537
- 373
- 33
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cay hap onermeyelim de. Diyetisyene gitsen? Ben 2 bucuk 3 aY gibi bi surede 17 kilo verdim mesela.50 gun sonra dugunum var gram zayıflama ıstegım yok 90 kılo olmusumdur Allah askına bıtkı cayı, hap vs ne varsa onerın yarın sporla rejıme baslıyorum bır an oncd zayıflayayım. 10kılo bılr versem yeter.
Nasıl yaptınız onu kac saat aralıklarla nasıl beslendiniz. Ben çok zorlandım yaAralıklı oruçla güzel kilo verdim
haftada 1 kılo versenız sızı epey rahatlatır aslında50 gun sonra dugunum var gram zayıflama ıstegım yok 90 kılo olmusumdur Allah askına bıtkı cayı, hap vs ne varsa onerın yarın sporla rejıme baslıyorum bır an oncd zayıflayayım. 10kılo bılr versem yeter.
Sacmalama ne hapı kac kısı vefstvettı .Yuruyus yap bırazda bıgaxını tut.Bırde dıyetısyene git50 gun sonra dugunum var gram zayıflama ıstegım yok 90 kılo olmusumdur Allah askına bıtkı cayı, hap vs ne varsa onerın yarın sporla rejıme baslıyorum bır an oncd zayıflayayım. 10kılo bılr versem yeter.
Merhaba merak ettiğim birşeyi size sormak istiyorum. Aralıklı oruç sağlıklı mı sizceBir diyetisyen olarak zayıflamak için olan hapları ve bitki kürlerini tavsiye etmiyorum. Çünkü bilimsel olarak sağlıksız olduğu kanıtlanmış birçok çalışmada. Sağlıksız kilo kaybı hem iç organlar için zararlı hem de o şekilde verilen kilolar kısa süre içinde fazlasıyla geri alınıyor.
Zayıflama hapları yerine egzersiz yapmanız ve beslenmenize dikkat etmeniz daha etkili ve sağlıklı olur. Eğer gelinliğinizi belirlediyseniz ölçülerinde sorun yaşamamanız için beden ölçüsünü son haftalarda belirleyin![]()
Gelınlık dıkılıyor. Sorun olmazmıs sordum.Gelinlik hazir degil mi? Kilo verince gelinlikte sorun yaşamayacak misiniz?