• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kılo problemi

_kybele_

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2020
537
373
33
34
50 gun sonra dugunum var gram zayıflama ıstegım yok 90 kılo olmusumdur Allah askına bıtkı cayı, hap vs ne varsa onerın yarın sporla rejıme baslıyorum bır an oncd zayıflayayım. 10kılo bılr versem yeter.

50 gun sonra dugunum var gram zayıflama ıstegım yok 90 kılo olmusumdur Allah askına bıtkı cayı, hap vs ne varsa onerın yarın sporla rejıme baslıyorum bır an oncd zayıflayayım. 10kılo bılr versem yeter.
Cay hap onermeyelim de. Diyetisyene gitsen? Ben 2 bucuk 3 aY gibi bi surede 17 kilo verdim mesela.

Sabah 11 akşam 5 iki öğün yiyorsunuz temiz beslenme ve sabahları sadece 1 dilim ekmek akşam yemeklerinde salata yemek şeklinde 2 ayda 10 kg verdim her gün 1 saat tempolu yürüyüş 3 lt su ve günde en kötü 1 fincan yeşil çay ödem atmak için ben böyle yaptım

Bir diyetisyen olarak zayıflamak için olan hapları ve bitki kürlerini tavsiye etmiyorum. Çünkü bilimsel olarak sağlıksız olduğu kanıtlanmış birçok çalışmada. Sağlıksız kilo kaybı hem iç organlar için zararlı hem de o şekilde verilen kilolar kısa süre içinde fazlasıyla geri alınıyor.
Zayıflama hapları yerine egzersiz yapmanız ve beslenmenize dikkat etmeniz daha etkili ve sağlıklı olur. Eğer gelinliğinizi belirlediyseniz ölçülerinde sorun yaşamamanız için beden ölçüsünü son haftalarda belirleyin 🍀

haftada 1 kılo versenız sızı epey rahatlatır aslında
abur cuburu kessenız anında da gıder kılolar
sıhırlı degnegımde olsa sız yemenıze dıkkat etmezsenız ıse yaramaz

Sacmalama ne hapı kac kısı vefstvettı .Yuruyus yap bırazda bıgaxını tut.Bırde dıyetısyene git

Boğazını tutacaksın. Ayrıca 50 gün kala mı kilolu olduğunu fark ettin. Valla ben 6-7 ayda 20 kg yakın vermiştim. Ama hap mapla değil. Deli gibi spor ve beslenme alışkanlığımı değiştirdim. Herkes zayıf gelin olacak diye bir şey de yok ayrıca. En olmadı korseli gelinlik diktir.

Bir diyetisyen olarak zayıflamak için olan hapları ve bitki kürlerini tavsiye etmiyorum. Çünkü bilimsel olarak sağlıksız olduğu kanıtlanmış birçok çalışmada. Sağlıksız kilo kaybı hem iç organlar için zararlı hem de o şekilde verilen kilolar kısa süre içinde fazlasıyla geri alınıyor.
Zayıflama hapları yerine egzersiz yapmanız ve beslenmenize dikkat etmeniz daha etkili ve sağlıklı olur. Eğer gelinliğinizi belirlediyseniz ölçülerinde sorun yaşamamanız için beden ölçüsünü son haftalarda belirleyin 🍀
Merhaba merak ettiğim birşeyi size sormak istiyorum. Aralıklı oruç sağlıklı mı sizce

Çok kısa bir süre kalmış. Yani istediginiz görünüme girmek çok zor onun için. Ama şöyle vereyim diyorsanız sağlıklı olmayan şok diyetleri araştırabilirsiniz.

Düzgün bir beslenme ve egzersiz programıyla aralıklı oruç işinizi görür.

İlk doğumumdan sonra 30 ikincide 24 kilo verdim. Bilinçli olarak aralıklı oruç yapayım diyerek yapmamıştım benim ailemden gelen yeme düzeni bu şekilde yedi. Ama yılların diyet yapan insanı olarak deneyimlerime göre çıkardığım şahsi fikrim akşam yenilen şeylerin kilo vermeyi zorlaştırdığı yönünde(en azından bende öyle oldu) . O yüzden ben eğer diyet yapıyorsam akşam en geç 6 dan sonra ağzıma hiç bir şey sürmem çay kahve dışında.

Hedefinizi büyük tutmayın. Ki o zaman ulaşamayınca zaten olmuyor deyip bırakır insan. Haftalık 1 kilo hedefiniz olsun. Gece yemelerini bırakın miktar olarak az alın bu bana yeterli deyin. Atıştırmalık olarak sağlıklı şeylere yönelin elma, havuç, leblebi gibi kalorisi düşük. Yemeğin yanında ayran için. Hazır içeceklerin hepsine veda edin. Suyu yemekten önce yada arasında için. Sakın sona bırakmayın. Bir de aç karna mate çayı için.
Daha fazlasını verseniz bile hedefiniz 1 olsun.

Gercekten kilo vermek istiyorsaniz diyetisyene gidin. 10 kilo rahat verirsin.

Bunun disinda 2 -3 litre arasi su icmeye hemen baslayin . Yarim saat -1 saat arasi tempolu yürüyüş. Gun icerisinde 1 bardak yesil cay ve 1 -2 fincan turk kahvesi icebilirsiniz. Abur cubur kesilecek , yerine kuru meyve , hurma .

Back
X