- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
slm kızlar sayfanızı yeni gördüm ...
bende pkoluymuşum 28 yaşındayım ama doktora gidene kadar haberim yoktu..oldum olası hep kiloluydum evlendikten sonra da çok sık adet göremeye başlamıştım ..bebek için gittiğim de söyledi doktor kilo vermen lazım dedi 106 idim zar zor 100 ü gördüm 3 ay iğne yaptırdım şükür hamileyim...şimdi 4 buçuk aylık hamileyim kızımız olaca inşallah... rabbim isteyen herkese nasip eylesin inşallah...
ne güzel kilolar vermişsizniz çok hoşuma gitti..bende doğumdan sonra inşallah verip normal bir insan olurum...kilo her aman başiryebela ya istediğini alamıyorsun bi yerlere gitmek bile ezziyet oluyor....
yaparsın cecommaşallah sana sen hamişken kilo vermiş bayansınn süpersinnnnn
sigarayı bırakmışsın süper tatlımmmm çoooooooook sevindim inan Allah korusun bir daha
karabaşotu canın çok isterse sigara içmeyi ağzına bir minik karabaşotu at demişlerdii. ay bir acayip oluyor oda
büyük kuzuyuda Annenlere bırakmışsın Allah kavuştursun canım
o halleri hepp ergenlikten geçecek ergen işteşimdi ne çok özlemiştir senii :)
küçük kuzu sana sarar ablası olsa bir şey olunca hemen birbilerine destek çıkarlar :) sanki anne öz değil üvey gibi
bizdede kuzenlerim öyleydi :)
yediklerin çok hafif benim kahvaltılar da öyle :) ben haftasonu kaçamaklarından kilo da veremedim saydım yerimde
idolsün cecomm
yeşilçaya devammmm
ya tüp bebek baya yorucu ve stresli geçti canım yeni bi tedaviye hazır hissetmiyorum kendimi belki bayramdan sonra diyet yapmayı isterim ama becerebilirmiyim bilmiyorum
hep başımızda bu durum benimde en yakın arkadaşlarımın hep 2. hatta 3. doğumları oldu
hem geç kaldım hemde sağlık durumumuz işte
insan onların adına çok seviniyor Allah sağlıcakla büyütmeyi hayırlarını görmeyi nasip etsin evlatlarının diyorum
ama seni çok iyi anlıyorum ki ben de içim bir acayip oluyor
inşallah güzel olacak her şeyy
slm kızlar sayfanızı yeni gördüm ...
bende pkoluymuşum 28 yaşındayım ama doktora gidene kadar haberim yoktu..oldum olası hep kiloluydum evlendikten sonra da çok sık adet göremeye başlamıştım ..bebek için gittiğim de söyledi doktor kilo vermen lazım dedi 106 idim zar zor 100 ü gördüm 3 ay iğne yaptırdım şükür hamileyim...şimdi 4 buçuk aylık hamileyim kızımız olaca inşallah... rabbim isteyen herkese nasip eylesin inşallah...
ne güzel kilolar vermişsizniz çok hoşuma gitti..bende doğumdan sonra inşallah verip normal bir insan olurum...kilo her aman başiryebela ya istediğini alamıyorsun bi yerlere gitmek bile ezziyet oluyor....
Merhaba
maşallahh 6 kg verip bebiş mi olmuşş Allah tamamına erdirsinnnnnnnnnnnnnnnnn çok sevindimmm
İnşallah sağlıcakla al bebişini kucağına ve sağlıcakla büyütesinn
ve aminn inşallah bizede nasip olsun
tabi sen şuan bebişine bak ceco var bak burada o maşallah hamileyken bile
kilo vermişş idolüm benimm
sen de istersen bebiş iyice büyümeden belki birazdaha verirsin ama
tam olarak bebişten sonra çalışmalara başlarsınn
Oouf
Kızlar epeydir giremiyorum annemin sağlık sorunlarından dolayı
sureklı hastanelerdeyız vallahı oldum ıns sonu ıyı olur.
nasıl gıdıyo diyetler
ben acayıp terlıyorum ılac benı mahvettı:)
bu arada carsamba gunune gazı unv kadın dogum bolumune randevu aldık annemle
ben oraya gıdeceqım kontrole sonra dr ne der bılmıyorum
daha ıyı bır hastane olsun dedım ıns sonu ıyı olur
canımm çok geçmiş olsun annene..inşallahh güzel haberlerle gel sende...bizlerde herşey aynı şimdilik ..
ya ben nasıl verıcem bu kıloyu of of
canımm bizlerin kendiliğinden hamile kalma şansıda çokk yüksekk...sen bu ay yinede dikkat et kendine..çünkü geçen ay kullandığın ilaçlar gayet kuvvetli etkisi 3 ay sürüyorr...belkide bakmışsın hamile kalmışsınn..hiç belli olmuyor allah ol deyiversin yeterkii....
diyet değilde buna sağlıklı beslenme diyelim daha çekici olsunn.. :) bizlere bakarsan paylaşıyoruz zatenn..genelde sağlıklı beslenmeye çalışıyoruzz..çünkü bizim için 1 kilonun bile hormonlar üzerinde etkisi büyük...
bide bişi demeden geçemicemm...tedaviye ara versende bizim içmemiz gereken bi ilaç var glukofen..dr nabunu yazdırr inanki etkisi çok büyük..burada paylaşmıştım gecenlerde dr ların makalelerini..imkanım olsa bütün pkoluları bunu iletirim...çünkü çok tanıdığım pkolu sadece bununla hamile kaldı tabiki allahında izniylee...şimdilik bu kadar diyeceğim..rabbim hayırlı vakitte bebişlerimizi göndersin inşallahh..
ayy inş canım ya herşey rabbimden geliyo işşte dr ilaç hepsi sebep o yazdığın ilaç glukofen biraz daha bahsedermisin
ayy inş canım ya herşey rabbimden geliyo işşte dr ilaç hepsi sebep o yazdığın ilaç glukofen biraz daha bahsedermisin
canımm önce kendi dilimle anlatayım sonra 2 sayfa önce eklediğim yazılarıda atarım sanaa....
bizde insülin direnci oluşuyor bu pko yüzünden oda hotmonlarımızı alt üst ediyorr...ama bu ilaç insülin direncini kırıp hormonların dengelenmesini ve kendiliğinden yumurtalarımız gelişiyor ve çatlıyor bizimde kaliteli yumoşlarımız oluyor yanii...ilk hafta mide bulantısı ve karın ağrısı yan etkileri var...günde bir tane ile başlıyoruz sonra günde 2 ye çıkarıyoruz...bak google pko ve metformin ilişkisi yaz ve çıkanları oku onlar dahada yardımcı olacak sana...metformin glukofen dediğim ilaç ve benzerleri...
Kızlar epeydir giremiyorum annemin sağlık sorunlarından dolayı
sureklı hastanelerdeyız vallahı oldum ıns sonu ıyı olur.
nasıl gıdıyo diyetler
ben acayıp terlıyorum ılac benı mahvettı:)
bu arada carsamba gunune gazı unv kadın dogum bolumune randevu aldık annemle
ben oraya gıdeceqım kontrole sonra dr ne der bılmıyorum
daha ıyı bır hastane olsun dedım ıns sonu ıyı olur
ya ben nasıl verıcem bu kıloyu of of
canımm önce kendi dilimle anlatayım sonra 2 sayfa önce eklediğim yazılarıda atarım sanaa....
bizde insülin direnci oluşuyor bu pko yüzünden oda hotmonlarımızı alt üst ediyorr...ama bu ilaç insülin direncini kırıp hormonların dengelenmesini ve kendiliğinden yumurtalarımız gelişiyor ve çatlıyor bizimde kaliteli yumoşlarımız oluyor yanii...ilk hafta mide bulantısı ve karın ağrısı yan etkileri var...günde bir tane ile başlıyoruz sonra günde 2 ye çıkarıyoruz...bak google pko ve metformin ilişkisi yaz ve çıkanları oku onlar dahada yardımcı olacak sana...metformin glukofen dediğim ilaç ve benzerleri...
ewt canım okudum ve çok mutlu oldum bu ay biraz ümitliyim çünki doktorm tüp bebekten sonra normal yolla hamile kalabilirsin dedi eğer adet olursm hemen doktorm bana metformin veya glukofen yazmasını rica edicem bilgilendirdiğin için çok tşk ederim sağol
Selam kızlar, ne var ne yok? Benim kurslarım başladı bugün, onun için yoktum evde. Bilmediğim konular değil de belgelendirmek lazım işte.
Ay, kurstan çıkınca biraz dolaşayım dedim, butiğin birinde bir elbise gördüm bildiğiniz dibim düştüAma sırf 38 beden kalmış, alamadım yaa
ayyyyy anammmmm hertarafim agriyo kizlar annemlerdeyim bikac gundur. eve dogalgaz dosetmek zorunda kaldilar. kaliriferliyken butun bloklar dogalgaza fecmek isteyince bi bizimkiler en sona kalmis... ayyy evin icinde insaat acildi resmen... zaten parayada sikisiklardi... boya da baya kirlenmisti artik bende dedim babama malzemeleri alinda esimle ben boyariz diye... bugun sabah beridir oradaydim hasatim cikti inanin. yeni girdim sayfaya aklimdasiniz ama giremiyom. kacamak girsemde bisey yazamiyom. bu arada neyazijki kan sekerim dusup duruyo ve yemegime dikkat edemiyorum
cecommmm canim hosgeldin ble diyemedim ama yazilarini buyuk merakla okuyorum bugun buyuk cadi ne yapmiskucuk cadi ne yapmis cecom kadayi nasil yemis vs..... anam bizde mi anne olunca o donemlerden gecicezzz???##%&*/-+()
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?