Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Ay yine ancak bu saatte gelebildim

Öğlene doğru bir attım kendimi sokağa daha yeni geldim sayılır

Anam ne yoruldum ama hem trafik yordu beni hemde ayrı ayrı yerlere ödenmesi gereken vergiler beni deli etti giden paralar çabası

yahu yine emlak vergilerine zam gelmiş

Sonrada kızkardeşimle kendimizi semt pazarına atıp hesapta iki parça sebze alıp çıkacaktık ( 3 çocukla zor olur diye çünkü ben çocuk arabasını evden alıp bagaja atmayı unuttum, kız kardeşimde pazar arabasını evden almaya üşendi yorgunuz diye

)
Anam bu hafta pazarda uygun olunca az şundan, az bundan derken oldumu 10 poşet

Birde kendime pazardan şöyle güzel siyah bir bol paça bir alt aldım

Geçen senede almıştım hiç terletmiyor ifil ifil diye

Bu yazıda pantalon almaya gerek kalmadan geçireyim bari

nasılsa kilolar gidecek ondan sonrada ufak beden istediğim gibi pantalonlar alacağım nasılsa
Akşam üzere kızkardeşimden eşimin Anannesine geçip onunda bir saatcik gönlünü yaptım

Benim KV tabi oradaydı

benim telefonu görünce ( eşimin bana verdiği yeni telefon ) ay oğlum bana ne zaman alacaksın aynı telefondan dedi

nasıl yani dedim bilmiyormuş gibi oda büyük bir sevinçle aa bende aynı telefonu alacağım hava atamıyacaksın ondan sonra demezmi

yooo hiç problem değil bende herkese aaaa kaynanam beni fesatlığından aldı aynısını derim olur biter dedim

fena bozuldu ama hiç cevap veremedi
Yarın şükür evdeyim ama bu seferde Ramazan girmeden şöyle ufak çaplı bir temizlik operasyonu yapayım diyorum

Nasılsa Ramazanda halsiz kalırsam hep üsten üsten yapıveririm ve Bayramdan evvel tekrar dip köşe girerim

Hazır büyük kız Almanyadaykende onun yastık yorganlarını bir yıkayayım diyorum

Babası kılıklı yaz kış yorganla uyuyor neymiş üşüyormuş

ben yazın çarşaf bile istemezken o gırtlağına kadar çeker yorganı

Birde odasını kaldıracağım ( atılacaklar, ufak gelenler ve eski bir sürü okul kitabı ve defteri var boş boş yer kaplayan

)
Telefonda hanıma söyledimde çok iyi olur diyor

sonuçta burada olsa yardım etmek zorunda kalacaktı cadı
Anammmmmmmmm süper bir haber bu canım yaaa :122: :122: :122: :122:
Rabbim seni nazarlardan saklasın

İnşallah herşey yolunda giderde bize yumoşlarının iyi haberini verirsin

Kızlarrrrrrrrrrrrrr Ramazan gelmeden bereketini gördüyormusunuz

Bizim Topiğin büyülü bahçe sayısı gün geçtikce artıyor hee ona göre

bol bol dua edelim de Bayrama kadar bir kaç hamiş haberi daha alalım