Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Bugün ilk kez uğramaya fırsatım oldu

Gece sahura kadar biraz uzanayım dedim

o yüzden yoktum meydanda

Sabahta baya geç uyandım. Küçük kuzuyu besledikten sonrada Eminönü yaptık eşimle

Gümrük Mallarının satıldı iki dükkan var oraya gittik ve şansıma güzel bir güneş gözlüğü buldum kendime

İnanılmaz güzel gözlükler vardı hepside marka ( çakma değil

) Armaniden tutun Gucciye kadar

ve sadece 10 liraya satılıyordu

Gümrükte kalan malları o tip dükkanlar ihaleyle alıp istedikleri gibi fiyata satıyorlar

tabi sürüyle olunca dükkanda yer açmak için uçuk bir fiyat koymuşlar

Benimki Tom bilmemne diye bir marka

hatırlamıyorum bile çünkü benim için önemsiz zaten

Eşim çok beğendi gözlüğümü

tabi küçük cimcime kıyameti kopardı o benim gözlüğüm olsun benim güneş gözlüğüm yok diye

Aslında evde iki tane evde vardı ama o an anlatamadık
Market alıışverişinide yapıp evimize geldik iftarıda yaptık şükür

Aslında daha mutfakta işim var ama birazdan girişirim nasılsa

Bu arada bu gece kızkardeşim ve ailesiyle dışarda sahuru yapacağız

Eyüp sahile inip yeşillere yayılıcağız

Küçük tüpte cay demleyip keyif yaparız sonrada evden götüreceğimiz kahvaltılıklarla sahurumuzu yaparız diye düşünüyoruz

Yani bu gece beni beklemeyin anacığım

Tarif etmemi şekerim seve seve

Bak şimdi hani Eminönü Tren garı var ya o cadde üzerinden düm düz Sultanahmete doğru çıkıyorsun 3.cü sokağın içine doğru sola bakarsan BİM göreceksindir işte o sokakta az ilerisinde

Bazen çok çok uygun şeyler deng geliyor insan

ben sadece gözlük lazım diye onu aldım ama bir sürü şey vardı

İki dükkanda yan yana

Kozmetik ürünler ve çok güzel parfümlerde vardı hatta çok şık saatler

her hafta yeni mallarda geliyor yani o gün şansına ne varsa ama eğer eşinle sık sık gidiyorsanız her gittiğinde bir bak derim

Bir ara şu televizyonlarda reklamını yaptıkları 3 katlı buhar pişiricilerinden vardı 25 Liraya ama işte aklıma tüküreyim o gün amannn sanki kullanıcağım onu demiştim

sonradan keşke alsaydım dedim en kötü ihtimal kenarda dursada evlenen birine ev hediyesi olarak götürürdük dedi eşim ama işte o an cimriliğim tuttu
Cecom bu Eminönü süpermiş yaw keşke oralarda olabilsemm
Hayırlı uğurlu olsun
İnşallah mübarek Ramazan ayının yüzü suyu hürmetine sende bize en kısa zamanda müjdeli haber verirsin

Dualarımız seninle canım