Waw canm hos geldin :))) rabbim bana verdi mucizemi ins sanada verecek dualarimdasiniz.
Kaynanami hi.soylemeyi dusunmuyoeum aramiz revani gormek bile istemiyorumm
Rabbim insal la h hepinize nasip eder cok mutlu oldum cok dua ediyorim kizlar
Ben cok fenayim hic yemek yiyemiyorum karnim ac ama bakalim
Esime supriz yapicam kizlar balon la rla evi susledim kiz kardesimle bakalim yarin ne olacak yazarim size :)))
inann o ankii şokumu görmeliydinn köprüyü geçmeyeydimmm kesin geri döner alırdımm...kardeşime getirttirdimm bide net kesilmiş şükür eşim onuda açtırmışş..
cecom annem eyüp de değil g.o.p da ama bizgecen sene 3..4 gece sahurda eyüpdeydik..iftarda çok kalabalık oluyor diye gecengecede gidecekdik sizde oradaymışsınızz..ama misafir gelince iptal olduu....
Waw canm hos geldin :))) rabbim bana verdi mucizemi ins sanada verecek dualarimdasiniz.
Kaynanami hi.soylemeyi dusunmuyoeum aramiz revani gormek bile istemiyorumm
Rabbim insal la h hepinize nasip eder cok mutlu oldum cok dua ediyorim kizlar
Ben cok fenayim hic yemek yiyemiyorum karnim ac ama bakalim
Esime supriz yapicam kizlar balon la rla evi susledim kiz kardesimle bakalim yarin ne olacak yazarim size :)))
kızzlarr iftar soframm..allah kabul eder inşallahh...
resimler büyük geldi yüklemedi dosyayı ama yaptım bişilerrr..idare edin :)
Eki Görüntüle 759070 Eki Görüntüle 759071
kızlarr ben geneldee ayrı ayrı koyardım bunu çok yer kaplıyordu böle tam işimi gördü son anda aklıma geldi fikir olur belki tavsiye ederimmmm....
Eki Görüntüle 759072
resimlerin orjinali yüklenseydi daha iyi olardı ama bunla idare edin...söz verdim diye böle ekledimm...
cecommmmm çookk çokkk geçmişş olsunnnrabbim kimseyi evladıyla sınamasınn..inan anlatınca ben bile fena oldumm...
kızz merkezde değillerrr..500 evler tarafındalar..ama aşağıdan küçükköy yeşilpınar tarafından çok yakın gerçektennn...
misafirin varmışş şimdiden kolay gelsinnn....
pazarada büyükk davett varmışşşşşgit bakalım yeni maceralara hasret kaldıkk
Kızlar resım yukleyecektım yukleyemıyorum nası yapıyorsunuz sıze haızrladıgım suprızı atacaktım resım olarak beceremedımmmm
Kızlar dun saglık ocagına gıttıgımde boy kılo olcumu yapıldım evde 73 cıkıodum saglık ocagında 75 cıktım oha ben bıle sasırdım 75 kılo ıle basladık cnm ama hastanede pco olup 90 ustu hamıle bı bayanla tanıstım 8 haftalıkmıs rabbım vermıs. glıforla 5. ayında gebe kalmıs
Pcden gırıyorum canm beceremedım halacok mutsuzummmm sızınle paylasamadım
ben tartıldımm 77.0
geçen hafta 77.8 kg idim
cecoo iftardan önce tartılıyoruz kesin eksi çıkarsın tartılsanaaa...
waw sofran süper...bizi davet etmiyormusun??
walla ne güzell olurduuu amma cene yapardıkkk :) :) menüler diyet menü olurduu...
süper 800 grm gitmiş harika..ekliyorum listeyee....
aayyyyyyyy canımmm nelerr yapmışsınn sen yaaaaaaaaa.....bu resimleri saklaa bebegede hatıra olurr..hatta eniştenin tam girişteki resimleride çekk :) :) rabbim hepp böle güzzellikleri yaşatsınn sanaa...valla bayıldımmmmmm...inşallah benimkide böle denk gelir bende yapabilirim ama sana maşallahh ben dayanamazdım kızzzzzzzzz....
canım pek giremiyorum
benim kilo yerinde sayıyor
hatta almış gibi görünüyorum 79.6
bende anlamıyorum nasıl oluyor gece yemiyorum akşam ekmeğin sadece tadına bakıyorum çok güzel koktuğu için
koca yaz bitti bir kilo bile veremeden hayırlısı bakalım
birde midem çok kötü ilaçla oruç tutuorum
şişkinliğim hiç geçmiyor bakalım ramazan dan sonra ne ola....
iftar once 97,1 idim kizlar. simdi komsudayim sonra yazarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?