canım ben 90 kg ile hamile kaldım ve sadece 5 kilo aldım..zaten 3,5 kilosu bebekti..son ayımda kilo bile vermiştim..çok kilo alırım korkusuyla hamur işi yemedim..süt ve yumurta hergün olacak mutlaka...altıncı aydan sonra nabzım çok yükseldiğinden hiç birşey yiyemez olmuştum iki lokmadan sonra nabzım çıkıyordu ve bayılacak gibi oluyordum..
doktorum korkma depodan gidiyor bebek zayıf olmaz demişti ve ilk defa kilom işe yaramıştısen de herşeyden az ve sık ye besin değerlerine dikkat et hiç birşeycik olmaz canım..Rabbim tamamına erdirsin inşallah...
iyi geceler arkadaşlarrr
iftarı dışarda yaptık bugün.namazlarımı kıldım şimdi dayanabildiğim kadar oturup sahur yapıp yatıcam.allaha şükürler olsun ki bu sene ramazan çok iyi geçiyor.hava bunaltmıyor.su ihtiyacım çok olmuyor.
dün hamile arkadaşım beni rüyasında görmüş.upuzun beyaz bir elbise ve belimde kırmızı kuşak varmış.arkam dönükmüş arkadaşa.bana seslenince dönmüşüm.göbüşümde 4 aylık ......... annesi yazıyormuş.ismi hatırlayamıyor.bak hamileyim falan demişim.nasıl hoşuma gitti rüya.ama sıkıntıya da yorulabilirmiş gebelik.hayırlısı olsun.bu ay zaten 1 gece çalışabildik.çok zor oluyor bu mübarek günlerde.
yemekten gelince tartıldım.70,5 la 71 arasında gidiyorum.evdeki tartı diyetisyeninkinden 1 kiloya yakın fazla gösteriyordu.be demek oluyorki kilo verdim
ceco sana da soruyorum. doğumda kaç kg nuz gitti arkadaşlar. son kg durumlarınız nedir
ceco sana da soruyorum. doğumda kaç kg nuz gitti arkadaşlar. son kg durumlarınız nedir
biz hayra yoralım iyi olsun inş.
ben de 3 aydır 2. bebeğimi istiyorum rabbimden nasip ederse inş. adetim geçti ama her ay geçiyor onun için test falan da yapmıyorum....
inş. isteyen herkes en kısa zamanda bebeklerine kavuşur (amin)
selam kızlar...güzel haberlerle buradayım..bugünkü test sonucuna göre HAMİLEYİİMM.....
şükürler olsun Rabbime..geçen hafta 1,20 olan değer bugün 588 çıktı yani ebe 5 haftalık hamilesin dedi..elim ayağım tutmuyor...
sizlere de çoookkk dua ettim kızlar en kısa zamanda ben de sizlerden haberlerinizi duyarım..öyle karışık bir ayda hamile kaldım ki yani Rabbim ol dedikten sonra hiçbir şey önüne geçemez...
selam kızlar...güzel haberlerle buradayım..bugünkü test sonucuna göre HAMİLEYİİMM.....
şükürler olsun Rabbime..geçen hafta 1,20 olan değer bugün 588 çıktı yani ebe 5 haftalık hamilesin dedi..elim ayağım tutmuyor...
sizlere de çoookkk dua ettim kızlar en kısa zamanda ben de sizlerden haberlerinizi duyarım..öyle karışık bir ayda hamile kaldım ki yani Rabbim ol dedikten sonra hiçbir şey önüne geçemez...
Annnneeeem 1hamis hbri daha aldik ne guzel. Allah saglikla huzurla hamileligini tamamlamayi kuzunu kucagini saglikli olarak almayi. Kuzunada hayirli evlat olmayi nasip etsin.
Cok sevindim.
Sekerim bi kere olmaz bol bol dua istiyoruz :))))))))
Tebrik ederim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tebrik ederim
Hayirli olsun.
Rabbim saglikla hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip eysin. Isteyen herkese versin. Aminn
Ard arda olduk ne guzel:)
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
Ben geldim, uzunca bir süredir gelememiştim, bugün bir bakayım dedim. Özlemişim sizleri.
canım benim çok sağol..herzaman aklımdasınız özellikle sen ve waw....çookk dua ettim sizlere daha da edicem siz de bana edin doktorum iki gün sonra testi tekrarlaki aklımızda birşey kalmasın dedi..
maşallah, hayırlısıyla kucağına alırsın inş. ayyy çok heycaanlııı. son adet tarihin ne zaman
nasılsınız kızlar..hafta sonu kimsecikler yok yine..
yatıyorum ben de..kasık sancım var dinlenince geçiyo hiçbir yere çıkmadım iftar yemeği düşünüyorum hala ne yapsam diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?