- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
tebrikler canim aynen devam et....biz burda ara verdik ama devam ediyoruzz instagramda daha kolay oluyor diye genelde orada paylasimlarimiz instagrama gelmek istersen veririm hesabi..
sizde allaha emanet olun kuzumm..siteyi sorma alisamadim bu hale hala...sukur iyiymissinizz..kilo almamissinizz..kizin ve sen dua et..bugun asilamamm tapildiii...
yaaaaaa minimaxxxxx cook mrk ediyordum senii....nasilsinn..nasil oralar nasil bi yerde yasiyorsunuzz...merkezdemii...bizi unutmaa herseyii her yeri yazzz...biz bu ara yazamiyoruzz ama kizlar instagramdayizx...instagram hesabin varsa ekle bizi..diyet hesabi benimki...bu arada ani alinan bi kararla asilamam yapildi bugun..simdi beklicez 15 gun..hayirlisi hakkimizdaa...
SIRINEEEEE...NERELERDESINN...SENI MERAKK EDIYORUMM..GELINCE YAZ MUHAKKAK BISILERR...
Canım öncelikle aşılama olayını nasıl yaşadığını okudum ve cok duygulandim Gurbette ki insanların uzaktaki ettikleri dualar kabul olurmuş. Bunu gönülden söylüyorum geçen gece namaz kılarken sen geldin aklıma Allah getirtti herhalde ve Allahım inşallah en yakın zamanda yuvalarını tamamlarsin onları çok mutlu edersin dedim. En yakın zamanda hepimizin yüzünü güldür dedim canım Rabbim yüzünüzü güldürdü inşallah.
Şu instegramda sizi nasıl bulacağım ??
Aynen oyle canimm..eger bu asilamam tutarsa sana bi dua daha soyleyecegimm..bakalim haftaya bugun tahlil veririm haftaya sali belli olur heralde..nekadar umitlenmicem desemde rabbim buyuk umitlerim ucsuz bucaksiz artiyorr...
Bak simdi yumos 19 mm di son puregon vurdurdu ve aksami catlama ignesi yaptirdi..36 saat sonra carsamba 11.30 da burda ol dedi...ama esin 9 da gelsin semen ornegini yikamaya versin dedi...
9 da esim gitti..11.30 ben gittim..labaratuardan bi siringa ve tup verdilerr..dr gittim dogumhaneye aldilar..bu arada siringa elimde kalacakmis hep sicak olsun diye..normal muayene gibi yattim ama catala..dr geldi..ben hic bakmadim..tavani izledim ama hsg gibi degil asla..yanimizda bi ebe 2 de hemsire vardi..vajinaya bisi yerlestirdi..azcik temislicem dedi ama hicbisi hissetmiyorsun..o arada kizlar ultrasonu getirdiler ebe gobegime ultrasonu koydu..sonra dr um ekrana baka baka bisiler dedi kizlara evet bakin rahime girdik dedi ama hicbisi hissetmiyorsun..o sirada elimdeki siringayi istedi..ben devamli dua ediyorumm..kizlarada dedim dua edin diye...
Hemen tamam bitti dedi...15 dk bile surmedi normal muayendde daha cok canim aciyorduu..
Yarim saat dinlen dedi..ebe sag bacagimi alip catalda sol bacagimin ustune koydu..ve ciktilar o arada bi aglamak geldi..esim gelebilirmi dedimm..cagirdilar iceri 40 dk kadar tattim..tek sorunumm..dr um asilama oncesi cok su icirtti..asilama boyunca feci tuvaletim geldii..kalkinca dr sordum hemen burda gidebilirsin dedi ve gittimm..
Kalkinca bi sivi gelecek heycanlanma dedi temixleme jeli o...bide heraksam progestan fitil verdi vajinadan...yarinda iliskiye girin dedi...bukadar oldu bitti yani...
Ozelde yaptirdimm canim...asilama 550..sperm yikama 150.. 700 tl verdik ilaclar haric...
Rabbim hakkimizda hayirlisini versinn...
gelsin bebişleriniz inşallah canımmm
aslında yumoş büyüdüğü an hemen ben de talep etmeliymişim geçtiğimiz aylarda
nasip işte
bol su içme sebebi ekranda rahat görebilmesi için olabilir benim doktorda hep ultrason bakıyordu hep sıkışık oluyordum :)
çok teşekkür ederim olacaklar konusunda baya aydınlattın Allah razı olsun canım
heyecanlanmamak ne mümkün Rabbimiz bu tatlı heyecanını en güzel müjdelerle neticelendirsinnn
progestan rahim duvarı için bebişler tutunacak inşallahhhhhhhhhh
aşılamada da çoğul gebelik oluyormuş bu ay çok heyecanlanmıştım olacağım diye
iğneyi nasıl aldın benim doktor yazdığı halde sayı çoktu devlet karşıladı
Canımmmm inşallah emeklerinizin mükafatını alacaksınız Rabbimiz evinizi yavrularınızın şen sesleriyle doldursun aminnnnnnnnnCanim..benim dr rapor cikartti..1500 luk doz igne catlatma ignedi...300....350 civari tuttu...
Ama bu sefer ben serophen kullandim 10 tl felandu gunde 3 tane kullandim..sonra evde kalan 300 doz ignem vardi onu kullandimm..
glucophage de kullandın mı kaç mg ya ben sabah akşam 1000 kullanıyorum sanırım marttan bu yana
sen nasıl kullanıyorsunnn bu baskılayabilirmi acaba benim yumoşları ya çok araştırmak sonunda üzülmek istemiyorum ama eğer 1000 çok ise de azaltmak istiyorum
inofolic pcos için yapılmış öyle okumuştum ben de zaman zaman aç karnına almaya başladım yineEwet canim 1 aylik..ve bidaha cikartmak icin 1 ay daha lazim sen kac doz almistin..1500 doz hakkimiz var hepsini aldinmi..varsa azcik..klomen basla..ikiside ayni serophenle...sonra ignen varsa 3.4 gunde igne yaparsin..o ay dolmus olur o arada...bidahaki aya yine cikartirsinn..
Glukofende ictimm..onun negatif bi zarari olmaz infolikde iciyordum aklima geldikce...ama onceki 2 ay yumoslarim 13 mm de catlayinca infoligi sebep gorup gunde 1 e indirdimm..
Son gunlerdede hic icmedim..simdide folbiol kullaniyorumm...
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Herkese bol eksili ve az kalorili bir gün diliyorum
Rabbim gönlünüze olanların hepsini sizlere hayırlı olarak sunsun inşallah
Hepinize hayırlı cumalar
Bende hemen aklımdayken bildirimimi yapayım
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 121.3 kg ( yanlış hatırlamıyorsam )
Bu hafta; 120.5 kg ( reglm yeni bitmiş olmasına rağmen )
Giden; - 800 gr
Toplam giden; 4 kg
Yavaş yavaşda olsa kilocuklar gidiyor RAbbime şükürler olsunBugün tam 1 ay oldu karataya başlıyalı ve bendeki yavaş metabolizmaylada olsa az da olsa gitti bakalım önümüzdeki ay ne olucak her ay 4 değil 3 kg bile versem benim için çok çok iyi
Bu arada ben diyet yapmıyorum moduna girdiğimden sanırım kilolar gitmeye başladıhiç kendimi kasmıyorum yasak koymuyorum kendime yiyip yememek benim elimde olduğu içinde stresten uzak kalmış oluyorum
Umarım hep böyle devam eder
Kizlarrrr..ben sonucumu aldim..kanda baktirdim..negatif... hayirlisi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?