- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Ceco Bişey soracam hem çook erken saatte kahvaltı yapıp hem akşama kadar nasıl dayanıyordun ben kahvaltımı 09.30 da karatay kahvaltısı yapıyorum ama saat 15.00 gibi acıkmaya başlıyorum bişeyler yemek istiyorum sen aralarda bişey yiyormusun ???
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Akşam yemeğimide hüplettip geldim
Bugün kendimi inanılmaz enerjik hissediyorum
Kızkardeşime gitmeden evvel akşamlık yemeğimide yapmıştım eve gelir gelmez ısıtıp yedim rahat oldu
Bundan sonra her gün sabahtan yapacağım yememiğimi ki dalıp saate baktığımda geç kalmasın
Aslında 4de en geç 4 buçukta yerim diyordum ama bugün 5i buldu gelip sofra kurmam ama olsun sonuçta yinede eskiye rağmen çok daha erken
Yarın evdeyim inşallahÜtülerimi falan yapmak istiyorum birde biraz temizlik malum cuma annemler yemeğe gelicekler Perşembede sabahtan sağlık ocağına, öğleden sonrada eşimin anannesine gideceğiz ( annem ve kızkardeşimle )
Bugün netten ufak ufak Umre için fiyat araştırmasına başladımBabama hadı ufak ufak hazırla paraları dedim Tabi eşimin masraflarınıda Annemler karşılayacak ve kişi başı 1000 Eurodan başlıyormuş
Babam aman sen zayıflada ben ikinizinde masraflarını karşılarım dedi
Rabbim nasip kısmet eder inşallahda gider görürüm oraları ve hepimiz için dua ederim
Bu arada bilgisi olan varmı acaba Umreyede Hacda olduğu gibi çekilişe mi giriliyorHani kiloları veriyorum acaba seneye bu zamanlar gidebilirmiyim diye merak ettim ( çekiliş olayı varsa tabi çıkıp çıkmama durumu var )
Canım ben sabah çok erken kalkıp en geç 7de kahvaltımı yapıyorum ( çok nadiren 7buçuğu bulur ) ve kahvaltı zamanı benim keyifle olur ( hızlı yemiyorum artık eskisi gibi )
Saat 11 - 12 gibi sade türk kahvem vardır ( ki emin ol o çok tok tutuyor insanı )
Tabi devamlı su da içtiğimden hiç açlık hisstemiyorum ( öğleden sonra Şekersiz nescafem ve 1 adet gece bitkisel çayım var içtiğim )
Nescafeyi aslında pek önermiyor Canan hoca ama şu anda evde henüz kahve makinem olmadığından filitre kahve içemiyorumAnnemde varmış iki tane hiç kullanılmamış Almanyaya gittiğinde Martta getirecekmiş dönüşte o yüzden para verip almim dedim
Bu iki gündürde akşam yemeği saatimi 16:00ya çekme kararı almıştım ki iyiki almışım inan akşam biraz açlık oluyor tabi ama üzerine bir bitkisel çay içince ( bir kaç gündür kayısılı form çayı içiyordum ama dün bitti artık normal form çayına yada limonlu yeşil çaya geçerim sanırım ) açlık diye birşey kalmıyor
Özellikle suyu ihmal etme ve çok acıkırsanda sakın katı birşey yeme en kötü ihtimal ayran iç o bile düzeni bozmamış olur Karatayda
İnşallah sende hedefine bir an önce sağlıkli bir şekilde ulaşırsın
İnşallah canım hep birlikte hedefimize ulaşırız... Bende 07.40 gibi uyanıyorum eşim uyandığı için o saatte bayağı gürültü yapıyor ister istemez kuzum sese uyanıyor artık kızım uyandıysa mümkün değil yatmaz 08.00 gibi kalkıyoruz yataktan şikayetçi değilim aslında iyi oluyor çok erken olmasada erken uyanmış oluyorum ama benim kahvaltı yapmam 09.30 buluyor önce kızımı doyuruyorum ..bende limonlu suyumu içiyorum bu arada...
kahve deneyecem canım hatta birazdan türk kahvesi yapayım kendime keyif yapayım kızım uyanmadan.))
selamunaleykum ablalarım:)
bız geldık kızımla:) dun ogrendık cınsıyetını. gerıye saglıkla artık onu beklemek kaldı. bugun tetanoz asısını oldum. su an hıcbırsey hıssetmıyorum ama aksama dogru baslar dedıler. umarım sorun olmaz. aslında hıc ıstemıyorum ama doktor mutlaka seker yuklemesını ıstedı. yapacak bırsey kalmadı. yarında bazı tahlıllerle bırlıkte onu yaptıracagım saglık ocagında. salı gunude ayrıntılı ultrasonumuz var. hadı hayırlısı.
20*4 olduk bugun ıtıbarıye. kızım 370 gr ımıs:)
ben hala 108 ım :))
Ceco geçmiş olsun canım Allah şifalar versin...
bende bu hafta regli olacam soğan suyunun sayesinde doymak bilmiyorum anacım hep acıkıyorum canım şekerli şeyler istiyor. Zaten soğan suyu içmesem adet olamıyorum soğan suyunun gözünü seveyim...Sende de pko vardı yanılmıyorsam soğan suyunu kesinlikle tavsiye ederim dene...
Süper gidiyorsun ceco ben yerimde sayıyorum çnkü kaçamak yapıyorum ama iki gündür spor yapıyorum günlük en az 45 dakika yürüyüş bandında yürüyorum....Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese Hayırlı Cumalar
Rabbim günahlarımızı bağışlasın, bizlere sağlık, huzur ve mutluluk versin... Gönlümüzdekileri bizlere en kısa zamanda hayırlı olarak nasip etsin....Aminnnnnnnnnnnnn
Evet ilk ve tek bildirim benden gelicek
İnşallah herkes bu hafta eksi bildirimler yapar diyor ve 4 gözle beklenen bildirimimi yapıyorum
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 117 kg
Bu hafta; 115.8 kg
Giden; 1.2 kg
Toplam giden; 8.2 kg
İlk hedef: 110 kg
Spor; 3 gün x 100 ip atlama
İnşallah bir sonraki haftada bu şekilde bir bildirim yapmak nasip eder Rabbim ...Aminnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?