Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

kızlar selam
ben de pkoluyum
çok kilom yok
ama istememe rağmen kilo veremedim
üstüne gittiğim tatilde 2 kilo daha alarak 62 kilo oldum
evlendiğimde 54 falandım 8 kilo esasında epey bir kilo
glifor kullanıyorum
bu şekilde adet oluyorum 1 buçuk sene oldu bebek yok malesef:(
nasıl kilo verilir ki
salata yesem de veremedim ben:((

:44: :44: Bir düşünelim. Çok uzun süre aç mı kalıyorsun? En büyük hata bu. Yoksa vücudun yediğin her şeyi depolar. GÜnde ne kadar su tüketiyorsun? Bizler için ortalama 2-3 lt. Aslında salata yiyip kilo verememek de garip bir durum. Kan testi hiç yaptırdın mı? Tiroid hormonlarında, insülin hormonunda, kan şekerinde problem var mı?

EgeDenizine katılıyorum aynıları geldi benim de aklıma:34:

Hani nerde bu fazla kilo verenler... Sırlarınızı beklioruzzzzzzzzz

walla yoklar ortalıktaa şirine izin aldı gelince söylicekk nereye kaçtığını inşallah kaçamak yapmazzz....şirine nin en büyük sırrı bitter yiyip durmasıı onun sonucumudurr nedirrr:9::9::9:

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr :3:

Bugün hazır eşimde evdeken benim ardiye olarak kullandığım ufak tuvaletim vardı ( iptal ettik tabi :1: )
Uzun zamandır orayı bir aktarsak atılacak varmı baksak diyordum bugün eşim hadi gel onu aradan çıkartalım dedi :1:
Çokta iyi oldu hem bir kaç atılacak varmış hemde valizlerimden biri oradaydı çıkartamıyordum :34:
Daha 2.5 haftam var ama ancak dedi eşim :1: tabi huyumu biliyor son hafta sırf temizlikle uğraşacağım sonrada ay vakit yetmiyor diye kriz yaratacağım :60:
Çıkardığı valizimi temizledim ve götürmeyi düşündüğüm bir kaç eşyayı koydum bile :1: ( kızımın patenleri, korumalık dizlikleri birde babama götüreceğim uydu alıcısı :1: )
Kıyafet zaten pek götürmeyeceğim birer tane üzerimize birer tanede yedek :1: nasılsa annem daha evvel bir sürü şey almış çocuklara :34: bizde orada üzerimize göre alırız diyorduk :34: Son gün ancak hediye götüreceğim şeyleri valizlere koyup kalan boş valizleri iç içe koyup götürürm :60: nasılsa her defasında 1 valizle gidip 7 valizle dönüyorum :60: :60: :60:
Tabi hepsi alışveriş değil sonuçta annemin buradaki evinede gönderdiği şeyler oluyor genelde :1:

Aslında tam kızı yıkıyacaktım hazır maçda varken eşim TVye dalmışken size bakayım dedim :1: ikinci yarı başladığındada artık kızı aradan çıkartırım sonrada uyuturum :34:
Bugün bir ara eşimle Tavla oynadık uzun bir aradan sonra :1: veeeeeeeee ben adamı iki parti üst üste yendimmmmmmmmm :32::32::32::32: İki parti dediğim iki kere 5 el oynadık ve 10 elin 8ini ben kazandım :60: hatta 3 kere mars ettim :60: nasıl ballısın sen yaa diyor bana paso :1:
İyi eğlence oldu bize :1:

keyif bazen herseyden guzeldir. bak mukellef bir sofra hazirladigin halde bile dikkat edebilmissin maasallah. bazen aileyle keyifli saatler gecirmek guzeldir... dun esimin dogum gunuydu kendi pastasini kendine yaptirdim hehe cok kotuyum yaaaa ;)) canim ya baya eziyet cikti bende elimde telefon her yaptigini cektim. aksamda cayla pasta yedik ama sabaha kalktigimda dunden daha zayiftim... ne bu celiski ya... keyifle yiyince daha basit kilo veriyo insan bence...

Eşinin geçmiş doğum günü kutlu olsun canım :34:
Ne güzel yaa benim eşimde felaket meraklıdır mutfağa :1: Et yemeklerinde zaten üzerine tanımam ama pasta tarzı şeyleride çok sever yapsın :34: daha doğrusu tatlılara da ilgisi var :1: evde irmik helvasını hep o yapar ( ben pek sevmem ama onun aklına gelen ilk tatlı :1: ) RAmazanda güllaç ondan sorulur ( nefret ederim Allahtan :1: ) hatta eşimin halaları hep derler Annemmmmmmmm ne çektin sen bu hatundan diye :60: ki daha o Vasfiye teyze piyasada bile yoktu :60: :60: :60:
Tabi benimde tam tersine bütün tamirat işlerinde baya bir başarım vardır :1: onuda hep söylerler sağ olsunlar :1:

evett kızçelerimmmm ben geldimm...benimm şişşkooo kuzularımmmm...bakıyorumm listeyi alt üst etmişsinizzzz...maşallah maşallah maşallah diyorum hepimizeee:nazar::nazar::nazar::nazar:

evet ben dün annemlerdeydimm.güzel geçti kardeşim kuzenim tayzemm annem herkezle hasret giderdi bize güzel hediyelerde getirmişler.mutlu ettiler bizii...dün gecede döndükk...

evet eşimle durumlar isee..demiştim sizede bi ara birbirimize uzak durma kararı aldık diyee..dün sabah uyandık ikimizdede çıt yok..konuşmadık hiç arabadaa ben inmeden önce akşam geç gelirimm yada belki gelmem dedi..okey dedim indim arabadannn

annemlerde gayet güzel bigün geçirdimm..saat 5 di aradı ben çıktım geliyorum dedi..ee erken değilmi hani gelmicektin dedim..istemiyorsan dönim geri deyince neyse çıkmışsın daha gel dedim...geldi çay felan bişiler içti ben tabi servis yapıyom ama hiç göz göze gelmedik kaltı diğer odaya geçti bende gittimm..cebinden bi kutu çıkardı gözlerime bakmadan uzattıı :24::24::24:

bu ne dedim açmadan evlilik yıl dönümü hediyen dedi bende gayet kabaca hıhh senmii..çokda önemi kaldı sanki dedim tabi dış görünümüm şu :41::41::41::41::41: iç görünümmmm :32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32:

:9::9::9::9:

benim alyanslarım taşlıdır dışarı çıkınca takarımm bazende unuturum takmayı..onunki normal alyansdır hiç çıkarmazz...onunki gümüş aynı modelinden ama altın bi alyans almışş...gace gündür 7-24 çıkarma diye ...ayyy dedim teşekkürler iyi düşünmüşsünn.. ama ben hala surat asıkk....içeri geçtimm kendimi bıraktımm gülüyorum kardeşimleee:9::9::9: hiç ona çaktırmadım amaa..sonra gece 2 ye kadar oturduk sonra geldik evee...

sabah konuşuyorz ama normal...sabat bişi dedi tamam bebeğim dedim....sonra hemen pardon dedim geri alıyorum bianlık unuttum mesafeyii...iyiii all hemen dedi...şimdilikk böle iştee..ama elimden gelmesede durucam azcık uzakk...çünkü bu sefer çok kırdı benii...

Canım yüzüğünü güle güle kullan :34:
Anammmm bebeğim demişte geri almış :1: kıyamam kız sana :1: tabi dayanamıyorsun eminim eşinde aynı şekildedir de zor tutuyordur kendini :34:
Canım arkadaşlarında dediği gibi uzak durupda birbirinizin arasınsa soğukluk girmesine müsaade etmeyin ::20:
Millete bayram ettirirsiniz ancak o sayede ve kendiniz kahrolursunuz :34:
Sen boşver enişteyi öyle kabul etmeye çalış :34: emin ol senin daha rahat davrandığını fark ettiğinde elbet az da olsa değişecektir :34: sen devamlı saydığında o seni farklı algılayacaktır :34:
İnan bende saydığım dönem eşim ehhh beee makineli gibi brrr brrrr bırrrr sayıyorsun çenene tüküreyim derdi :1: şimdi söylemiyormuyum evet söylüyorum hatta eşimin kuzenlerinin yada halaların yanında da söylüyorum :1: ama işi gırgıra vuruyorum :1: eğer çok sinirlendiysemde önce susuyorum :1: bir kaç saat hiç konuşmuyorum ve sonra ufak ufak başlıyorum eşime ya anlamıyorum nasıl böyle olur bak Allah için söyle sana yapılsa sen ne tepki verirsin diye :1: hemen haklısın ama ailem dediğinde de tabiki Ailen ben asla onları at demiyorum bugün ailesini atan yarın benide atar diye bir çoşkuyu veriyorum :60: sonrada ama bak bizim huzurumuz söz konusu yazık değilmi bu insanlığa sığarmı günahtır falan diye :1: ondan sonra ne desem ılımlı yaklaştığım ve müslümanlğa sığmayacağını sadece izah ettiğim için ses etmez :34:
Hee artık birazda eskidiğimizdenmidir yoksa birbirimize iyice alıştığımızdanmıdır bazen çok sinirlendiğimde Anağunki diyiveriyorum :60: artık alıştı len yine anamı kalaylıyorsun diyor bende ne yapam hatun kaşınıyor diyorum :60: tabi bu aramızda asla başkasının yanında aslaaaaaa :20:

Sende daha fazla kendini üzme, eşinide üzme bu günlerin tadını çıkartın :34: İlerde torunlarınıza biz ilk seneler kedi köpek gibiydik ( misal yani hani öyle derler ya o bakımdan :1: ) büyük amcanız yüzünden mi demek istiyorsun yoksa biz dedenizle annenizin yada babanızın yolunu gözlerken didişirdik fakat asla küs kalmazdık hemen barışırdık mi demek istiyorsun :34:
Ne demiş Pepee şarkısında ; İnsan sevdiğini hiç üzermi, sebepsizce hiç ona küsermi, eğlenerek oynamak varken, ardına bakmadan hiç gidermi :60: :60: :60: :60:
Netten bul enişteye dinlet :60: hem neşeniz yerine gelsin hemde haftasonunda küs küs oturmayın öpüşüp barışın :54::54::54:

selam pkoluyum kiloluyum ve bebek istiyorum
bende aranızda olmak istiyuorummmm:30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30:

Aramıza hoşgeldin :3:
İnşallah çok çok güzel kilolar veririz hepbirlikte :34:

kızlarrr ne istiyorumm biliyormusunuzzzzz.....bu listede 4. hafta yazısının altında 7 li rakamlarıııııııııııııııııııııııı görmekkkkkkkk istiyorummmmmmmmmmmm...............:24::24::24::24::24::24::24::24:

RAbbim inşallah o günleri sana gösterecek canım çok az kaldı :34:
Yüreği güzel insan :34: stresste kilo vermeyi engelliyor biliyorsun dimi :1: Öpüşün barışın :54::54::54::54:
( Her yazdığına sizleri öpüştürüp barıştırana kadar öpüşün barışın yazacağım :60: )

selam pkodaşlarım:16:
bugün süper bir doktor buldum ona muayene oldum.
o kadar olumlu konuştu ki sırtımdan tonlarca yük inmiş gibi hissettim.
pko olmak bir nevi şans dedi çünkü yumurta rezervlerimiz çokmuş, ufak bir müdahale ile hemen gebe kalabilirsin dedi.
eşimin sonuçları da süpermiş normalin 5 katıymış:9:
rahim çok temiz çok güzel dedi. dirençli bir pko değilsin dedi.:21:
folik asit başladı:21:
kilo konusuna gelince zayıflarsam elbette faydası olacağını söyledi, yağlar hormon dengesini bozabilirmiş.
ama illaki zayıfla da gel demedi, ben zaten uğraştığımı söyledim.
tamam devam et dedi, yürüyüş muhakkak yap dedi her şeye yumurtlamaya bile fayda ediyor dedi.
sakın stres yapmayın hallederiz bir sıkıntı yok dedi:46:

kan aldılar bir kaç hormona bakacak sonra telefonla bana dönecekmiş.
muayene esnasında büyümüş bir yumurta gördü belki bu çatlayabilir dedi.
takibe alıcaz dedi.
önümüzdeki ay sanırım klomen başlayacak hormon sonuçlarından sonra beni yönlendirecek.
işte böyle:31:

Canım senin adına çok ama çok sevindim :38:
Rabbim inşallah en kısa zamanda sizlerede bu güzel duyguyu nasip eder ...Aminnnnnnnnnn

Wawda öpüşüp barışsa eminim onada en kısa zamanda RAbbim verir :1: :54::54::54::54::54:

evet kuzucum sen dırek aıle hekımıne gıt bence ugrasma bosuna bundan sonra bende aıle hekımınden yazdıracagım

Banada ilk Endokrin uzmanı yazmıştı ama sonra bitince git aile hekimi tekrar yazsın demişti :34:
Hiç gerek tekrar tekrar randevu alabilmek için debelenmeye dedi kadın:1: malum devlet hastanesi ana baba günü :34:

kızlar selam
ben de pkoluyum
çok kilom yok
ama istememe rağmen kilo veremedim
üstüne gittiğim tatilde 2 kilo daha alarak 62 kilo oldum
evlendiğimde 54 falandım 8 kilo esasında epey bir kilo
glifor kullanıyorum
bu şekilde adet oluyorum 1 buçuk sene oldu bebek yok malesef:(
nasıl kilo verilir ki
salata yesem de veremedim ben:((

Canım sende aramıza hoşgeldin :3:
İnşallah hepbirlikte çok güzel kilolar vereceğiz sonrada sizlerin mucizelerinizin müjdesini alacağız :34:

:44: :44: Bir düşünelim. Çok uzun süre aç mı kalıyorsun? En büyük hata bu. Yoksa vücudun yediğin her şeyi depolar. GÜnde ne kadar su tüketiyorsun? Bizler için ortalama 2-3 lt. Aslında salata yiyip kilo verememek de garip bir durum. Kan testi hiç yaptırdın mı? Tiroid hormonlarında, insülin hormonunda, kan şekerinde problem var mı?
tiorid normal
kan şekerim normal ama şeker yükleme yapmadılar çok kilom yok diye malesef
ama yemek yiyince eğerki ağır yediysem uyku yapıo
glukofen kullanıyourm işte
işe yaradı ki yumurtlama oluyor en azzından:)
2 3 lt su hiç tüketmiyorum yarım 1 ancaktır
valla bi ara eşim askerdi tek başına
salata malata geçiştirdim ama yok 5 ayda bir gram vermedim:)

lepii canım hoş geldinn..nasılsınn??eşin geldimii?? yoktun ne zamandırgörünürlerdee...

valla canımm bende salata yiyerek veremiyorumm he ilkinde veriyorum sonra tık yokkk....ben yemeyerek veremiyorum.ama yiyerekk çatır çatır veriyorumm baksana şaka maka gitti onca kilom...hee yine senden çok fazlayım ama bunada şükürr...

bak canım sen dediğimi yap 1 haftada 1 kilo vermezsen gel beni bul....

çikolata şeker..tatlı cips kola..bisküvi..kek..poğca börek yokk...pilav makarna haftada 1 sadece 3 kaşık...bunlar yasaklar ve beyaz ekmek...

sonra sabah muhakkak güzel bi kahvaltı..2 dilim tam bugday ekmek..zeytin acık peynir domates salatalık

arada meyve..

öğlen acık et.salata..yoğurt..1 dilim ekmek yada çorba..

arada ayran acık galete..

akşama yine salata..yoğurt bi tabak sebze yemeği..

akşam meyve istersen acık yoğurt yada süt...

ve 2 litre su..bunu bi hafta yap vermezsen gel beni dövv :) :)

yinede zorllanırsan arada bak bu sayfaya biz nettiğimizi harfiyen yazıyoruz buraya 2 hafta oldu arkadaşlarla diyete girelii..çoğumuzdan 2 kilo gitti bilee...

tedavi ne durumda şuandaa...öbür sayfa baya dağıldıı..bizde hem kilo verelim hemde tedavilerimiz burdan paylaşalım dedikk...

ay canım iyiyim ya
eşim geldi işte tatil yapıp geldik
yedim yedim kilolandım tabi:)
şimdi benim kilom az gelio size ama biark. var benim
o da benim gibi 60 kilo ama evvelinde 55 imiş
ve3remiyorum dio o da pko
bizim kilo vermemizde sizden zor oluo zaten az kilo var verilmio:(
ben çok yiyiom kanımca yediğim zaman
az evvel dondruma yerken aklıma geldi kaşığı terkettim:)
senin bu yazdıklarını kaydetcem okuya okuya kafama da sokcam
sanırım en büyük hatam çok fazla makarna pilav yiyum ve
akşamları yemek yememiz 8 8buçuğu buluo
EgeDenizine katılıyorum aynıları geldi benim de aklıma:34:
ocean nasılsın metformine başlamıştın durum nasıl

beni selamlayan diğer kızlara da hoşbuldum demek isterim
umarım zapzayıf ipincecik olururuuz:D

Anacım vermediler ki yoksa aile hekiminden almak kolay :D Zaten kalın bir dosyayla geziyorum koltuğumun altında, koyarım önüne bak testler bu şunu şunu diyorlar, son test bu, glukofenimi alayım :60: Ben de üniversite hastahanesine gidip geliyorum, orası da kalabalık oluyor bayağı.

Kilo verme sırrı isteyene büyük sırrı açıklıyorum :D Ben de böyleydim bir zamanlar :D Öğün sayınızı 6 ya hatta 8 e çıkarın :D Şaka değil gerçek :D Hele bizler için, hepimizde insülin direnci var. İnsülini ve şekeri ne kadar az oynatırsak, işimiz o kadar kolay olur. Ara öğünlerde salatalık, domates, marul (yiyebilene tabii, benim içimi kaldırıyor marul) kısaca hafif şeylerle açlığı hafifletmek gerek. Öyle olunca da şeker fazla oynamadığı ve öğünler arası süre nispeten kısa olduğu için ana öğünde kendimizi kaybetmemiş oluyoruz :D Öyle olunca da ana öğünde fazla yenmemiş oluyor, en azından ekmeğe ihtiyaç duyulmuyor.

Gruba yeni gelmiş kızçeler, kilolarınızı da bildirin, çizelgeye ekleyelim :34:

WAW cım ben 8 leri görsem de olur :128: 7 ler fazla gelir şimdilik.

ocean nasılsın metformine başlamıştın durum nasıl

beni selamlayan diğer kızlara da hoşbuldum demek isterim
umarım zapzayıf ipincecik olururuuz:D

[/B]

iyiyim canım sağol evet 1 yıl olacak haziranda metformine başlayalı.
ama adetlerime etkisi olmadı ilaçsız adet olamıyorum.
kg da veremedim bi ara verdim ama bünye alıştı galiba.
şimdi tedaviye başlayacağım bebek için, iyi bir doktor buldum.
bir yandan da zayıflamaya çalışıyorum yine her zaman olduğu gibi.
başa bela şu kilolar yaaw:ssz:

ay canım iyiyim ya
eşim geldi işte tatil yapıp geldik
yedim yedim kilolandım tabi:)
şimdi benim kilom az gelio size ama biark. var benim
o da benim gibi 60 kilo ama evvelinde 55 imiş
ve3remiyorum dio o da pko
bizim kilo vermemizde sizden zor oluo zaten az kilo var verilmio:(
ben çok yiyiom kanımca yediğim zaman
az evvel dondruma yerken aklıma geldi kaşığı terkettim:)
senin bu yazdıklarını kaydetcem okuya okuya kafama da sokcam
sanırım en büyük hatam çok fazla makarna pilav yiyum ve
akşamları yemek yememiz 8 8buçuğu buluo

ohh çok şükür kavuşmuşsun enişteyee..tatilide yapmışsınızz bebiş yakındırrr..bence şimdilik hiç stres yapma yavaş yavaş ver kilocuklarını ve bekle bebişinii...

bak sana ne diyimm...o yazdıklarımdan çok bizler paylaşıyoruzz bizler ne yemişiz ona bakk kendinle kıyaslaa...

bide bana bi günde neler yersen tahmini saatleriyle yazsanaa...biz sana orada nelerin yanlış olduğunu söyleyelim öyle dahada yardımcı oluruzzz..

iyiyim canım sağol evet 1 yıl olacak haziranda metformine başlayalı.
ama adetlerime etkisi olmadı ilaçsız adet olamıyorum.
kg da veremedim bi ara verdim ama bünye alıştı galiba.
şimdi tedaviye başlayacağım bebek için, iyi bir doktor buldum.
bir yandan da zayıflamaya çalışıyorum yine her zaman olduğu gibi.
başa bela şu kilolar yaaw:ssz:

oceann bende ilaçsız adet olamıyorum yaaa:( :( sen ne içiyorsun söktürücü olarakk..ben progestan içiyordum 2 senedir ama hiç iyi sökmüyordu geçen ay tarlusal diye bi ilaç kullandım çok güzel söktü....sende tarlusalmi kullanıyorsunn...ne zaman başlamalıyım bu ilaca bilgisi olan varmı acabaaa....

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr :3:

Sende daha fazla kendini üzme, eşinide üzme bu günlerin tadını çıkartın :34: İlerde torunlarınıza biz ilk seneler kedi köpek gibiydik ( misal yani hani öyle derler ya o bakımdan :1: ) büyük amcanız yüzünden mi demek istiyorsun yoksa biz dedenizle annenizin yada babanızın yolunu gözlerken didişirdik fakat asla küs kalmazdık hemen barışırdık mi demek istiyorsun :34:
Ne demiş Pepee şarkısında ; İnsan sevdiğini hiç üzermi, sebepsizce hiç ona küsermi, eğlenerek oynamak varken, ardına bakmadan hiç gidermi :60: :60: :60: :60:
Netten bul enişteye dinlet :60: hem neşeniz yerine gelsin hemde haftasonunda küs küs oturmayın öpüşüp barışın :54::54::54:

Wawda öpüşüp barışsa eminim onada en kısa zamanda RAbbim verir :1: :54::54::54::54::54:

:

aleyküm selamm.....

allah seni ceco netmesinnn :) :) öpüşüp barışın öpüşüp barışınn :) :)tememm öptümm gitti :) :)şimdi kalktım ona tostyaptımm daha ne öpemm öpülmüş kadar olmuştu o tostu yediğinde sırıtıp duruyorduu :9::9::9::9:

sizin verdiğinizz taktikleri uyguluyorum paso zatenn :):)

sende valizleri çıkartmışsınnn şimdiden kolay gelsinn...gitme heycanı hep çok güzelde dönüşler kötü oluyor yaaa...git bakalım doya doya vakit geçir inş..kız dönüşte 7 valize ne koyuyorsun kızzzz...:9::9:

kızlarr 2 gündür burda yazıp ağladım hep sizlerde bana hep destek oldunuzz.....bakınn şimdi ne dicem sizee....

benim içime su serpildi sizinde serpilsinn.....tost yaptım yiyoruzz karşımda eşim dedikii..aşağıya halası gelmiş 2 gündür..onu anlatıyorr bu halam eskiden gelirdii cümbür cemaat annemde yerlerdi yemeği yan tarafa amcama muhabbete keyfe gecerlerdii...sabah olurdu kahvaltıya gelirlerdi kahvaltı yapar sonra muhabbete yan tarafa geçerlerdi..annem ha etrafı toparlardı canım anamdedii....

tabi o arada bende çanlar çalmaya başladıı:9::9: dedimm he iştee günlerdir anlatmaya çalıştığım buyduu..ben böyle bencilliği sevmiyorum benim derdim dolma değildii..istesinler canımı vereyimm ama bencil olmasınlarr...ve cevap verdi bir ton ses yükselterekk...

yaww napayımm napayımm bende görüyorumm yaptığı hayvanlığı ama abii işte atsam atamıyorum satsam satamıyorum..alt katımda oturuyor iş yerinde heran yüz yüzeyizz...uzakta olsam bağırıp çağırıp gideyim ama olmuyorr iştee mecburumm cekiyorum acık senden anlayış istiyorum dedi....

bende dedim ama bana yükleniyonn..ben neyimm..sende benim herşeyimsin ..senden başka desteğim yok az daha sabret dedii...bende acıcık indi yelkenler...dedimkii bu yeni alyans yeni bi başlangıç olsun dedim birdaha bu kadar kırıcı olmayalım dedimm.....

.veee o aradaa manyakkk adam bittiiiii diyeeeee bağırdııııııı......ben okadarr duygusall konuşurkennn oo maçç bitmişşş ona bittiii diye bağırıyorr yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:4::4::4::4::4:

kızlarr 2 gündür burda yazıp ağladım hep sizlerde bana hep destek oldunuzz.....bakınn şimdi ne dicem sizee....

benim içime su serpildi sizinde serpilsinn.....tost yaptım yiyoruzz karşımda eşim dedikii..aşağıya halası gelmiş 2 gündür..onu anlatıyorr bu halam eskiden gelirdii cümbür cemaat annemde yerlerdi yemeği yan tarafa amcama muhabbete keyfe gecerlerdii...sabah olurdu kahvaltıya gelirlerdi kahvaltı yapar sonra muhabbete yan tarafa geçerlerdi..annem ha etrafı toparlardı canım anamdedii....

tabi o arada bende çanlar çalmaya başladıı:9::9: dedimm he iştee günlerdir anlatmaya çalıştığım buyduu..ben böyle bencilliği sevmiyorum benim derdim dolma değildii..istesinler canımı vereyimm ama bencil olmasınlarr...ve cevap verdi bir ton ses yükselterekk...

yaww napayımm napayımm bende görüyorumm yaptığı hayvanlığı ama abii işte atsam atamıyorum satsam satamıyorum..alt katımda oturuyor iş yerinde heran yüz yüzeyizz...uzakta olsam bağırıp çağırıp gideyim ama olmuyorr iştee mecburumm cekiyorum acık senden anlayış istiyorum dedi....

bende dedim ama bana yükleniyonn..ben neyimm..sende benim herşeyimsin ..senden başka desteğim yok az daha sabret dedii...bende acıcık indi yelkenler...dedimkii bu yeni alyans yeni bi başlangıç olsun dedim birdaha bu kadar kırıcı olmayalım dedimm.....

.veee o aradaa manyakkk adam bittiiiii diyeeeee bağırdııııııı......ben okadarr duygusall konuşurkennn oo maçç bitmişşş ona bittiii diye bağırıyorr yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:4::4::4::4::4:

Sen de danaaaaaaa diye bağırsaydın :60: :60: :60:

Kriz çözülme sinyallerini vermiş canım... Hadi inşallah tamamen biter artık.

aleyküm selamm.....

allah seni ceco netmesinnn :) :) öpüşüp barışın öpüşüp barışınn :) :)tememm öptümm gitti :) :)şimdi kalktım ona tostyaptımm daha ne öpemm öpülmüş kadar olmuştu o tostu yediğinde sırıtıp duruyorduu :9::9::9::9:

sizin verdiğinizz taktikleri uyguluyorum paso zatenn :):)

sende valizleri çıkartmışsınnn şimdiden kolay gelsinn...gitme heycanı hep çok güzelde dönüşler kötü oluyor yaaa...git bakalım doya doya vakit geçir inş..kız dönüşte 7 valize ne koyuyorsun kızzzz...:9::9:

:1: :1: :1: Sorma canım yaa gerçekten az kaldı heyecan başladı :1: ama dönüş bu sefer daha kötü olucak :26: bir ay sonra yine gelecekler ama büyük kızda orada kalacak ya ordan bir buruk olucağım kesin :34:
Kız babam senelerdir aynı şeyi soruyor :1: hatun ne bulupta valize koyuyorsun diye :1: yok torunlara, yok akrabalara, yok buradaki eve..... diye say say bitmiyor işte :1: Birde bazen çok uyguna birşeyler bulunca dayanamayıp alıyor mesela geçen gün İKEAdan şansına çift kişilik nevresim 3 euroya bulmuş :60: burada 6 - 7 liraya kumaşın metresini bulamayız :1: yada burada atıyorum el blenderlarının en ucuzu 100 TL ama orada en uygunu 19 Euro :1: yani 40 -50 Lira arası eee biz motorunu yaktıkca fazla kullanmaktan kadın tembihliyor aman sakın almayın ben gelirken getiririm diye :60: :60:

:1::1::1::1: Ay koptum kız eniştenin romantizm anlayışına :60: :60: :60: bendede var o modellerden bir dene evde :60:
Eskiden adama çocuklar yokken mum ışığında yemek hazırlar müzik açardım hani romantik olacağız yaa :1: gelirdi tabi ben saç baş makyaj full en güzel kıyafetlerle ( seksi şempanze :60: ) adam aaa hayırdır bir yeremi gidiyoruz diyordu ( ki o dönem kapalıyım ve adamı sonuçta evde açık karşılıyorum :60: ) sonra slow müzik eşliğinde dans etme hayalleri kurarken anam bu ne gıy gıy açsana haberleri izleyelim yemek yerken derdi :1: hadi onada eyvallah derdim mecbur:1: en son yemekten sonra kazayla birde gaaaaaaaakkkk diye bir ses çıkınca ben dellenirdim yontulmamış odunsun sen bende kabahat bu kadar uğraştım diyordum :1: niye kızıyorsun aşkım almanyalarda geğirmek yemeğin güzel olduğu anlamında iltifat sayılmıyormuydu diyordu :60::60::60: :60:

Gülermisin ağlarmısın :1: gülmekten kızamıyordum bile adama ama şimdi hiç benimde umurum değil o tür sofralar :34: karnımız doysun huzurumuz yerinde olsun varsın herif romantik olmasın :34:

Rabbim ağzınızn tadını hiç bozmasın canım ....Aminnnnnnnnnnnnn

Sen de danaaaaaaa diye bağırsaydın :60: :60: :60:

Kriz çözülme sinyallerini vermiş canım... Hadi inşallah tamamen biter artık.

hiçç merakk etmee canımmmm dana değilde.... oküzzzzzzzzzz diye bağırdımmm :) :) :)

:1: :1: :1: Sorma canım yaa gerçekten az kaldı heyecan başladı :1: ama dönüş bu sefer daha kötü olucak :26: bir ay sonra yine gelecekler ama büyük kızda orada kalacak ya ordan bir buruk olucağım kesin :34:
Kız babam senelerdir aynı şeyi soruyor :1: hatun ne bulupta valize koyuyorsun diye :1: yok torunlara, yok akrabalara, yok buradaki eve..... diye say say bitmiyor işte :1: Birde bazen çok uyguna birşeyler bulunca dayanamayıp alıyor mesela geçen gün İKEAdan şansına çift kişilik nevresim 3 euroya bulmuş :60: burada 6 - 7 liraya kumaşın metresini bulamayız :1: yada burada atıyorum el blenderlarının en ucuzu 100 TL ama orada en uygunu 19 Euro :1: yani 40 -50 Lira arası eee biz motorunu yaktıkca fazla kullanmaktan kadın tembihliyor aman sakın almayın ben gelirken getiririm diye :60: :60:

:1::1::1::1: Ay koptum kız eniştenin romantizm anlayışına :60: :60: :60: bendede var o modellerden bir dene evde :60:
Eskiden adama çocuklar yokken mum ışığında yemek hazırlar müzik açardım hani romantik olacağız yaa :1: gelirdi tabi ben saç baş makyaj full en güzel kıyafetlerle ( seksi şempanze :60: ) adam aaa hayırdır bir yeremi gidiyoruz diyordu ( ki o dönem kapalıyım ve adamı sonuçta evde açık karşılıyorum :60: ) sonra slow müzik eşliğinde dans etme hayalleri kurarken anam bu ne gıy gıy açsana haberleri izleyelim yemek yerken derdi :1: hadi onada eyvallah derdim mecbur:1: en son yemekten sonra kazayla birde gaaaaaaaakkkk diye bir ses çıkınca ben dellenirdim yontulmamış odunsun sen bende kabahat bu kadar uğraştım diyordum :1: niye kızıyorsun aşkım almanyalarda geğirmek yemeğin güzel olduğu anlamında iltifat sayılmıyormuydu diyordu :60::60::60: :60:

Gülermisin ağlarmısın :1: gülmekten kızamıyordum bile adama ama şimdi hiç benimde umurum değil o tür sofralar :34: karnımız doysun huzurumuz yerinde olsun varsın herif romantik olmasın :34:

Rabbim ağzınızn tadını hiç bozmasın canım ....Aminnnnnnnnnnnnn

aminn cecommm bende yavaş yavaş bırakmaya başladım öyle şeyleri erkek milleti anlamıyorrr...herşey bi yana o gak sesi benimde tüğlerimi diken diken ederrr....almanyada öylemi kızz gerçektenn öyle gegiriyorlarmı ulu orta???

kızz anne nasıl bulmuş o nevresimi öylee...bu bizimm ikealardanmıı oradakii ii :) :) kızz öyleyse doldur gel boşverrr...onların burdan istediği şeyler oluyormuu???

Selam kızlarrrrrrr :3:

Hepinizden çok çok özür dilerim Listeyi bu haftaya mahsus ben yapacağım diye WaW a söz verdim ama ancak fırsatım oldu :34:
Ne olur kusura bakmayın kızkardeşimin geleceği planda yoktu :1:

Evettttttttt gelelim listemize :1:

[table="width: 300, class: grid"]
[tr]
[td][/td]
[td]başlangıç[/td]
[td]1.hafta[/td]
[td]2.hafta[/td]
[td]3.hafta[/td]
[td]4.hafta[/td]
[td]ay sonu[/td]
[/tr]

[tr]
[td]erinsena[/td]
[td]82 kg [/td]
[td]81.7 kg[/td]
[td]81.7 kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]

[tr]
[td]waw[/td]
[td]83,3 kg[/td]
[td]82,3 kg[/td]
[td]81.4 kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]

[td]fburak[/td]
[td]85 kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]sedacan[/td]
[td]87 kg[/td]
[td]86 kg[/td]
[td]84.2 kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]ocean[/td]
[td]92 kg[/td]
[td]91.7 kg[/td]
[td]91.5 kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]

[tr]
[td]bilgen5208[/td]
[td]93,1 kg[/td]
[td]93,1 kg[/td]
[td]92.3 kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]

[tr]

[td]egedenizi[/td]
[td]96 kg[/td]
[td]96 kg[/td]
[td]95 kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]

[tr]
[td]ceco34[/td]
[td]97.5 kg[/td]
[td]96,8 kg[/td]
[td]96.2 kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]

[tr]

[td]bebekku[/td]
[td]99 kg[/td]
[td]98,7 kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]

[td]aykurt[/td]
[td]99kg[/td]
[td]99 kg[/td]
[td]98.5 kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]

[tr]

[td]şipşirine[/td]
[td]100 kg[/td]
[td]100 kg[/td]
[td]97.8 kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]

[/table]

Kızlar gerçekten harikasınız :38:
İnşallah her hata çok daha güzel sonuçlar alırıız :34:
Eğer bir yanlışım varsa Af ola :1: acemilik eserim bu liste :60:

canım ellerine sağlık..yalnız benim adım yanlış yazılmış..eranisa olacak canım:34:

hoşbuldum kkya çok uzun yıllardır üyeyim girdiğim sayısız diyet topiğinden bilirim hafta sonları sakin olur
hemen kendimi tanıtayım 28 yaşındayım 4.5 yaşında bir kızım var 2.bebişi istiyoruz kızımdan öncede pko vardı
doğumdan sonra düzelmişti 3 yıl düzenli adet gördüm ama ozamanlar zayıftım işten çıkınca kilo almaya başladım ve adetim yine düzensizleşti bu ay korunmayı bıraktım doktora gittim ama pek memnun kalmadım şimdi başka bir doktora gidicem
boyum 1.60 kilom 77 civarı :ssz::ssz::ssz::ssz:hiç bukadar yükselmemişti 68 de sabitler kalırdım genelde
en azından bu tedavi süresince burda destekle birkaç kilo vermek istiyorum inşallah başabilirim
canım olur inş.
metformin kullanıyormusun?

canım benim teşekkür ederim gözlerim doldu diyince benimki de doldu:5:çok sağol bitanem.
işte burayı bu yüzden çok ama çok seviyorum.:16:
herkes içten samimi duygularımızı çok rahat paylaşıyoruz.
sevinince beraber üzülünce beraber üzülüyoruz.
Rabbim bir an önce sana da iyi bir doktor nasip etsin.
doktor çok önemli olumlu konuşunca stres uçup gidiyor ki stres yapmak en büyük engel bebek için.
beni tartmadı kilon kaç diye sormadı bile biliyor musun?
ben uğraşıyorum kg vermek için diyince sanırım anladı hiç o taraflara girmedi bile.
damdan düşenin halini yine damdan düşen anlarmış..
çok sevindim canım Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inş. ve hayırlısıyla diğer isteyen hatunlara..
SİTRES YOK..Sitres yapmayın..Hayırlı zamanda olacaktır...:34:

canım ben de bizimkiyle bozuktum ya...barıştık ertesi gün yine küstük..sonra yine barıştık..konuştuk..:7:bizim derdimiz birbirimize olan en ufak agresifliği kaldıramıyoruz..başkaları yani 3.kişiler kavgamız olmamıştır hiçbirzaman..
eşimle küs olunca dünya duruyor sanki..çocukları bile gözüm görmüyor..aynı şekilde o da oluyor..:31:Rabbim her eşi kendi muhabbetiyle muhabbetlendirsin..:16::16:
bugün geç yattım uyuyamadım sabah namazını bekliyorum yatarsam kalkamam..
bu arada dışarıda olduğum için dünden beri glifor içmedim..evdeyim diyorum plan değişiyor dışarı çıkıyorum..:44:
yarın piknik planımız var..çocuklar çok istiyor ama ben ilacımı alacağım..

PAZARTESİ sabah e.şallı ile platese varmısınız???:3::3::3:

sorma canım yaa valla öylee...ben başa çıkamam allaha havale ettimm.. kilo süperr kıpırdamaya başlamışş yağcıklarr :)korksunlar bizdenn..

[
sorma yaaaa bide spora başlasam süper olacak bakalım inş istiyorumm...

şirineeee...seni ayakta alkışlıyorummmmm

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

canımm bu süperr bi sonuççç hiç çaktırmıyorsundaaa.. bunlarrr bittere rağmen gidenlerrr mi??...süpersinnn..aynen devamm durmakk yokkk..

[S.aleyküm arkadaşlar nasılsınızzz

waw canım eşinle aranızın düzelmesine çok sevindimmm herkesi boşver siz önemlisiniz canım allah yuvanızı daima huzurla mutlulukla doldursun :) vee sağlıklı hayırlıı bebişlerle hehe :1:

evet canım kilo için bende çok sevindimmm :46: :1: hehe :1:
yadiklerimden kısacak bir şey kalmadı bol su içiyorum felan ama bitter için yemek yemem bir kare için 10 dk yürüdüm ben yazık ama ne yapayımmm ççoook seviyorumm :D o kadar yaniii
inşallah nefsime daha çok hakim olabilirisemmmm daha iyi olacak çok yorgunum yaww

kilolardan kurtulalımmm :)) tabi bugün 100 gr artışı gördümm :( :(((
:(
bu arada kızlar cuma günü yeniden kanamam oldu ben tarlusal kullanmıştım nisan sonundaa ve
Cuma günü anlattım doktora gittim stres kaynaklı dedi ilaç verdii
bu ay bedenimde şaşırdı yaw :( 4 Mayısta azcık 9-15 Mayısta tam regl ve 24 Mayıs yine azda olsa kanama :((
günde 1defa içilen soğan suyu yapmaz bunu sanırsamm :( ilaç sayesinde kanamam azaldı hamdüselanalar olsun.
vee eşimede canım sıkındıı Pazartesi yada salı fıtık ameliyetı vardı Cuma gününe hemen araya aldı doktor :( inşallah tez atlatırrr eşimde dinleniyor evde dinlensin :( :14::5:
yani bu Cuma sınama günümüzdü sanırsam Allah dermansız dert vermesinn :14:
:14:

hadi öptüm hepinizi

Son düzenleme:
canım ben de bizimkiyle bozuktum ya...barıştık ertesi gün yine küstük..sonra yine barıştık..konuştuk..:7:bizim derdimiz birbirimize olan en ufak agresifliği kaldıramıyoruz..başkaları yani 3.kişiler kavgamız olmamıştır hiçbirzaman..
eşimle küs olunca dünya duruyor sanki..çocukları bile gözüm görmüyor..aynı şekilde o da oluyor..:31:Rabbim her eşi kendi muhabbetiyle muhabbetlendirsin..:16::16:
bugün geç yattım uyuyamadım sabah namazını bekliyorum yatarsam kalkamam..
bu arada dışarıda olduğum için dünden beri glifor içmedim..evdeyim diyorum plan değişiyor dışarı çıkıyorum..:44:
yarın piknik planımız var..çocuklar çok istiyor ama ben ilacımı alacağım..

PAZARTESİ sabah e.şallı ile platese varmısınız???:3::3::3:

o güzell duana kocamann aminnnnnnnn diyorumm...piknikte iyi eğlenmelerr..

bu aradaa evettttttttt bende varım platese amaaaaaaaa ben bidahaki pazartesiyeee...başta varım dedim sevinçle ama bu hafta ben acayipbi plan yapıp dersleri çalışmalıyımm..ama bidahaki pazartesiye sağ olursam başlıcamm...sen zaten rakibim oldunnn 300 gramla senden öndeyimm..arayı açıp birinciliği sana vermemem lazımm:32::32::32:

listede hemen düzeltiyorum isminii..özür dilerizz...

[S.aleyküm arkadaşlar nasılsınızzz

waw canım eşinle aranızın düzelmesine çok sevindimmm herkesi boşver siz önemlisiniz canım allah yuvanızı daima huzurla mutlulukla doldursun :) vee sağlıklı hayırlıı bebişlerle hehe :1:

evet canım kilo için bende çok sevindimmm :46: :1: hehe :1:
yadiklerimden kısacak bir şey kalmadı bol su içiyorum felan ama bitter için yemek yemem bir kare için 10 dk yürüdüm ben yazık ama ne yapayımmm ççoook seviyorumm :D o kadar yaniii
inşallah nefsime daha çok hakim olabilirisemmmm daha iyi olacak çok yorgunum yaww

kilolardan kurtulalımmm :)) tabi bugün 100 gr artışı gördümm :( :(((
:(
bu arada kızlar cuma günü yeniden kanamam oldu ben tarlusal kullanmıştım nisan sonundaa ve
Cuma günü anlattım doktora gittim stres kaynaklı dedi ilaç verdii
bu ay bedenimde şaşırdı yaw :( 4 Mayısta azcık 9-15 Mayısta tam regl ve 24 Mayıs yine azda olsa kanama :((
günde 1defa içilen soğan suyu yapmaz bunu sanırsamm :( ilaç sayesinde kanamam azaldı hamdüselanalar olsun.
vee eşimede canım sıkındıı Pazartesi yada salı fıtık ameliyetı vardı Cuma gününe hemen araya aldı doktor :( inşallah tez atlatırrr eşimde dinleniyor evde dinlensin :( :14::5:
yani bu Cuma sınama günümüzdü sanırsam Allah dermansız dert vermesinn :14:

hadi öptüm hepinizi

canım gerçekten zor bi cuma olmuşş hepsi üst üste allah yardımcın olsunn...eşinede çok geçmiş olsun inşallah tez atlatır geçergiderr...

sanada geçmiş olsun ..druna söyledinmi soğan suyu içtiğinii oda yapıyorr olabilir daha öncede duymuştumm..bide sen çok uzun içmiştin o soğan suyunu 21gün..15gün olmalıydıı..bidahakine ona bi bakalım kürdeki gibi yaparsınn..adetten sonra belirli bi günü var onun başlamak içinn..başka bişi dedimi doktorrr,?? bidahaki aya hepsi düzene girer inşallahhh....

Son düzenleme:
umreden gelenlerin telaşıyle düzenimm baya sarsıldıı bugünn dikkat etmek istiyorumm kızlarrr....bu cumaa çook güzeldii haftayada böylee oluruzz inşallahhhh....

Son düzenleme:
o güzell duana kocamann aminnnnnnnn diyorumm...piknikte iyi eğlenmelerr..

bu aradaa evettttttttt bende varım platese amaaaaaaaa ben bidahaki pazartesiyeee...başta varım dedim sevinçle ama bu hafta ben acayipbi plan yapıp dersleri çalışmalıyımm..ama bidahaki pazartesiye sağ olursam başlıcamm...sen zaten rakibim oldunnn 300 gramla senden öndeyimm..arayı açıp birinciliği sana vermemem lazımm:32::32::32:

listede hemen düzeltiyorum isminii..özür dilerizz...

canım gerçekten zor bi cuma olmuşş hepsi üst üste allah yardımcın olsunn...eşinede çok geçmiş olsun inşallah tez atlatır geçergiderr...

sanada geçmiş olsun ..druna söyledinmi soğan suyu içtiğinii oda yapıyorr olabilir daha öncede duymuştumm..bide sen çok uzun içmiştin o soğan suyunu 21gün..15gün olmalıydıı..bidahakine ona bi bakalım kürdeki gibi yaparsınn..adetten sonra belirli bi günü var onun başlamak içinn..başka bişi dedimi doktorrr,?? bidahaki aya hepsi düzene girer inşallahhh....

Allah razı olsunn teşekkür ederim canım ya evet sınav Cuması...
inşallah eşim atlatacak dinlensin bakalım artı kdaha dikaktli olur :(
:14: Doktoruma onu bırakıp başka yere gittiğimi söyledimm mecburenn
çünkü yaa doğumkontrol hapından sonra her şey yolunda demişti lh seviyen felan düzelmiş sana hormon ile ilgili bir şey vermeyeceğim demiştii bebiş olmayınca ben onu terkettim :( gittim başka yere orada klomen aldım bisürü yumurta oldu 2 büyüdü oda bebiş olmadı nisanda ümit vardı 1 hafta sonra 00 oldu değerlerr :( :14: regl de olmadım tarlusal verildi ay sonu soğan suyunu demedim :( diyemedimmm anlattım zaten klomen martta çok olmuş dedi olmuşken bukadar yükleme aşılama yapsalarmış dedi :(:14:
eşimdede sayımız az bizim ama hareket vardı yani onun doktoruda bebiş olur demiştii :( onu biliyooor yani kendim ettim çok isteğimdennn
şimdi orgometril kullanıyorumm :(
soğan suyuna ara vermek durumundayım lakinn başka bir yerde okumuş başlamıştım ben tok tutma özelliğide var bu 21 gün kilo sorununu da çözer ümidi vardı aslında çok düzenli içemedimdee günde 1 defaa işten gelincee ve haftada 4 günn
yani o değildir gibi :( Haziran durumuna bakayım tahlillere göre artık diğer ayda bakarım sonra 2. günü 15 gün alırım yani pcos için düzenli alırımm 2 defa :(
ya inşallahh Hazirandan itibaren düzenli olur
yani hepsini yazdım kii sizlerinde bu konuda bilgilerinizi alayımm :14: :5:

Son düzenleme:
Back
X