Selamün aleyküm kızlarrrrr
Kızlarrrrrrrrrr benim aslında gelmeye hiç yüzüm yok bugün

Bugün bizim şeytana ( eşime

) uydum ve ille uzun zamandır yapmadın dediği için pizza yaptım evde

Hem saatlerce uğraştım onunla hemde utanmadan oturdum 3 dilim yedim

Tek teselliğim öğle ve akşam yemeği bir olsun hesabına saat 4 buçuk gibi yemiş olmam

Bu saate kadarda sadece şekersiz çay içtim 3 tane

başkada birşey yemeyi düşünmüyorum
Anam şu haftasonlarından nefret ediyorum ne işim bitiyor nede baltalamalar

Yatak odamı şükür bitirdim, yastıklarımı ve çamaşırlarımı yıkadım ( kaldı yorganlar, yatak örtüsü ve beyazlar

onlarıda artık yarın halledeceğim inşallah )
Yarın Allahın izniyle sabah erkenden kızkardeşimle kahvaltıya gidiyoruz İKEAya

sonrada biraz Forumda dolaşıp bir iki alışveriş yaparız ( mutfak için )
Öğlende biraz dinlenir sonrada çantamı kaptığım gibi Spor salonuna atarım kendimi

Çok şükür yine başlıyorum ve inşallah bundan sonra hep eksileri göreceğim

Kurban bayramına kadar 8li haneleri görmüş olucağım Allahın izniyle ....Aminnnnnnnnnnnn
Umarım sizlerin günü bari yemek bakımından benimki gibi geçmemiştir
sağolll canımmm...vallaaane kadarr güzell şey varsa hepsii yasaakkk
bakalımm bende şimdii birdaha diyete başlıyorumm :) :) bayram sonrası diyetiii :) :) ayy bitmiyorr diyet diyet diyett...canımm nasıl patatess kızartması istiyorr anlatamaammm...
ama sen harikaa devamm ediyorsunn..aynenn devamm...emin olbi süre sonra elbiselerdede aşırı farkediyorr...çekiyorsunnn resmennn...
cecoooo...sen nerde bundun kızzz 10 tl ye çantayıı..şakamısın şakamı yapıyorsun...yada bi sıfırı az yazdınnnn....anamm maşallahh sanaaa...
güle güle kullan çantalarınııı...eşortmanda bulursun inşallahhh....dediğin gibi rahat olmazsa rahatsız rahatsızdaaa spor yapılmıyor....hadi bakalımm yeni bi döneme giriyoruzz hep beraberr...diyetli spor lu :) :)
Kız hemen tarif edeyim

nasılsa annenlere geldiğinde gelemiyeceğin yer değil yada kardeşlerin gider bakar belki

GOP'da meşhur trafiğe kapalı bağlarbaşı caddesi var ya
Heh işte onun sonuna doğru CANTACIM diye bir yer var

10 liradan başlıyor fiyatlar ve çok hoş cantalar oluyor hem abiye hem günlük ne ararsan var

Bujiteri ürünleride var hatta oradan halka küpelerimide 1 liraya almıştım

Ara ara oraya uğrayıp bakıyordum zaten ama hep kullandığım cantamı atmaya kıyamıyınca almadan dönüyordum

en sonunda şükür yırtıldı o çantamda attım gitti
Bakalım bir iki ay geçsin sonra tekrar kendime şöyle şık bir şey almak istiyorum

şöyle ufacık birşey düğünlük yada özel bir yemek için falan
Eşortmanlar içinde bir hafta daha bekliyeceğim canım

Eşimle haftaya cumartesi Mertere gideriz dedik

oradada 10 - 15 liraya çok hoş eşortmanlar oluyor hatta geçen yaz kızımın okul için eşortman takımını ordan 30 liraya almıştım

millet pazardan 50 - 60 a almış

Oradada 5 liraya ne thirtler var hatta bazen 3 lirayada birşeyler oluyor

Tavsiye ederim canım orayıda bir ara kurçalamak lazım
kızlarrrrr dünn yogun bi gündüüüüü...misafirlerim gelecektiyaaa...ama ben gezmekte istiyrdummm...
sabah kalktıkk acık etrafı toparlayıpp çıktıkk...eşimle arabayı üsküdara bırakıp vapurla emin önüne geçtik..acıkda simit alıp..kız kardeşimde geldi oraya orda güsel bi kahvaltı yaptıkk...turşu bardaklarımızı alıp vapura bindik geri dönüş yolu çaylarımızıda aldık keyifli keyifli döndük..eşim bizi eve bıraktı o alışverişe çıktı..kardeşimle tozları alıp yemeklere koyuldukk...
halamlar akşam 6 gibi geldiler..2 halam bi eniştem..hala kızı ve eşi..ve kuzenler..enişte pek oturmazmış misafirliktee bizde muhabbet sardı heralde erkekler arasındaa gece 3 bucuga geliyordu gittilerr..saat 1 gibi bostancı sahile indik..2 saatte orda takıldıkk..böle geçtii..ondan giremedimm..
daha eşim kalkmadı kahvaltı hazırlıcamm...canım acayip patates kızartması istiyor yawww...acık yapsammı diye düşünekteyimm :) :)
Ohhhhhh ne güzel bir gün geçirmişsin canım

En kötü gününüz böyle olsun ...aminnnnnnnn
Patates için geç kalmış olabilirim belki ama bencede sakınnnnnnnnn

valla bağımlılık gibi bir kere yiyince bünye istiyor sık sık

o yüzden en güzeli uzak durmak birde egedenizinin de dediği gibi insülin direncinin baş düşmanı :26:
WAWWW sakın haa
Patates kızartılınca kalori bombası haline geliyor, ayrıca haşlasan bile insülini hızlı yükseltme etkisi varmış, ben de yeni öğrendim, mümkün olduğunca uzak dur
Cecocuğum, o şekersiz çikolata var ya, 3 lira civarıymış
Anammmmmmmmmmmmm kız ben o çikolatayı eve alsam benim kakalaklar ( kızlar

) hayatta bırakmaz aynı gün bitirirler sonrada ben gitti 3 lira diye ağıt yakarım
Hee ancak alıp saklamam lazım

onlara ucuz çikoleta verip ben çaktırmadan bir parça atmam lazım ağzıma ancak öyle

hani bir hafta gitsinki fiyatını kurtarsın

Bırak büyük kızımda aman kilo almıyayım diye yer onu bu sefer

Neyse yarın gittiğimde REALe bir bakayım orada kesin vardır ondan