Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrr 
Hazır kuzum uyurken sizlere bakayım dedim 

Ya nasıl bir griptir bu sene kuzum hala okadar ilaça rağmen tam düzeldi derken yine başlıyor öksürük krizlerine 

Dün tam ilaçını verdim gece bir öksürük tuttu kızcağız tutamadı kendini kustu tabi bütün ilaçda daha boğazından inmeden halıya çıktı 

hadiiiiiii onun temizliğiyle uğraş dur :26:
Ayak altına, göğsüne ve sırtına vicks sürdüm de öylelikle sakinledi 

Normalde ben yataktan çıkar çıkmaz peşimden kalkan kuzu hala uyuyor 

artık nasıl halsiz düştüyse :26:
Bugün biraz dışarı çıkmayı düşünüyorum 

hem temiz hava belki biraz iyi gelir hemde çamaşır ipim koptu onu alayım dedim 

Tabi anamda kurtlu dayanamadı sosyete pazarınada uğrayalım dedi 

ölecek kadın pazar gezmek için 

Neyse banada yürüyüş olur artık ne yapayım 
Şimdi sabah sabah sinir oldum 

Dün KV biz gider gitmez kızıma bana hemen bir Facebook hesabı açıyorsun dedi 

Neymiş ablasına torunu açmışmış onun varsa KVninde olması gerekiyormuş :26: birde açıkca söylüyor 

resmen sinirden gülmeye başladım ve dedim şu teknoloji bozdu iyice sizi diye 

Teyzesi nasıl dalga geçiyor aaa benim varsa onun olmazsa çatlardı zaten diye 

onada torunu sırf muzurluk olsun diye açmış hatta kadıncağız diyor ben sadece resimlere bakmayı öğrendim diğer şeyleri bilmiyorum bile diye 

Eşim hatta kocaları öbür tarafa gönderdiniz bak ölünce hesap soracaklar bizden sonra ne yaptınız diye dedi 

Valla dedim ben kendi Anneme şakasına geçenlerde hadi sanada açalım dediğimde ( ki kadının ne bilgisayarı var ne interneti ) aaa bu yaştan sonra facei ne yapacağım oturup namazımı kılar kuranımı okurum dedi dedim 

KV fena bozuldu ve ben kuranımıda okuyorum zaten dedi 

Buraya kadar herşey iyi hoş güzel sonuçta beni ilgilendirmez ama benim saftirik kızım gitmiş bana ondan istek göndermiş 

neyse kabul etmem olur biter dedim eve geldiğimizde fark edince ( büyük cadı söylemiyor bile 

) benim iş güzar kocamda sabah benim facee oyun isteği yollamak için girmiş ( birbirimizin şifresini biliriz ama ancak oyun için diğerininkine girersiz 

) bir güzel anasını bana arkadaş olarak kabul etmiş 

Tam buraya yazarken fark ettim tabi o an kan beynime sıçradı 

bari orada rahat versin ( büyük görümcem bir tek ekli küçüğünü bile ne ekledim ne birşey )
Telefon açıp len sen niye böyle yaptın sanki gerçekte çok can ciğerizde sanaldada arkadaş olacağız 

oda aşkım yaa sıkıntı yok istemiyorsan çıkar arkadaşlıktan dedi 

bende çıkardım tabiki 

hee inşallah büyük cadı göstererek eklememiştir beni yoksa kabak benim başıma patlar yok işte istek yolladıkda sen kabul etmedin falan diye 

Bu adam beni öldürecek :26: kadını kurdurtacak sonra ben uğraşacağım yine 

sanane kardeşimmmmmmmmmm sananeeeeeeeee ben senin arkadaşlarına karışıyormuyum 
Ay sabah sabah sizinde başınızı şişirdim 

kusura bakmayın ama anlatmasaydım çatlardım