Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Ancak gelebildim annemlerden

Malum yarın gönderiyoruz 1 aylığınada olsa onları Almanyaya

Sabah kahvaltıya gidiceğim erkenden anneme ordanda onları havaalanına bırakıcağım

eşler çalışınca ben gönüllü oldum zaten uzun zamandır arabada kullanmaya fırsat olmamıştı
Dün şükür geçte olsa eşim dolapları getirebildi ama kurmaya fırsat olmadan anında eşimin halasına gittik

Bizim eski üniteyi eşim ufaltıp rengini değiştirmişti onu ona götürüp monte ettik hatta ünitenin geleceği yere birde eşim çok güzel bir duvar kağıdı yapıştırdı ( halamıza daha evvel demişti zaten al yaparım diye

)
Geç saate kadar oradaydık tabi ancak gelince fırsat bulup uğrayamadım
Bugünde öğlene doğru bizimkileri birlikte monte ettik

Baya yorulduk ama süper oldu

resimlerini çektim tabi ama şu koltuklarımda gelsin de öyle atarım burayada

Yanlız parkeler inanılmaz toz gösteriyor

her gün kuruda olsa viledayi gezdirmek zorunda kalacağım

neyse alışacağız nasılsa
İki günlük yediklerimide inşallah birazdan paylaşırım

yoksa sonra ne yediğimi unutuyorum
ayyyy canım benimm yaaaa...terslik olmuşş insan nasıl sinir oluyorr öle oluncada yaa beklebekleee...olsunn geç olsu n güç olmasınn....ben doğrumu anladımm eniştede yardımmı ediyorrr??? süperr yaa böle bi imkanın varmııı..sen çiz o yapsınnn...yaww ben bi ayakkabılık istedim ara koridoraa çizdimm..dar bişi bol katlı hazır bulamadımm...anaaa marangoza götürdüm...bana 600 den 700 den bahsettii...kaldıı öleee...sen iyi değerlendir bu şansıı...
yoksun ortalıkda cam siliyonn heraldee..amann gözünü sevemm dikkat ett....ben 3. katta oturuyorumm..ama hayatta cam silememm..silemiyorumm..yükseklik korkum var cıkamıyorum...balkonlu camımda yok..hepsi normal cam..kadın gelip siliyor ama onda bile odaya giremiyorm onu camda görünce fena oluyorumm ...sen deyinced içim fena olduu..dikkat et kendinee...
Yok çok şükür KP dükkanı devrettiği halde adamcağız hala dükkan sizin diyip duruyor ve aslında kendi yapacaktı ama yoğunluk olunca eşim kendim yaparım dedi

sonuçta onunda eski mesleği ve bayılır birşeyler üretmeye

Eskidende ben çizerdim o yapardı

hatta evlenirken kendi vitrinimi, aynalığımı hatta yatak odamıda ben çizdim o yaptı babasıyla birlikte

Şimdi vitrinim ve aynalığım annemde

ben değiştirince atmaya kıyamadık annemde eşya alacağına verin onları bana dedi ve hala taş gibi

Hatta daha dükkanda bittiğinde bile kaç kişi satın almak istemişti

Bir tanede usta o zaman aynısını kendi evine yapmıştı

Tabi onlar biraz daha klasik birşeylerdi bu seferki modern ve sade
Ben açıkcası hiç para vermedim

işçilik zaten eşimden

beleş

malzemeleride dükkanda vardı onlarada para vermedik ama tabi dükkanın sahibine şakasına demiştim para isteme sana eşimi bedava eleman olarak yollarım diye

oda o şekilde kabul etti sağ olsun

Valla istersen sen bana çizimi bir at ölçülerle birlikte

en azından eşime danışırız çokmu söylemiş marangoz yoksa normalmi

hani dar diyorsun o yüzden sanki bana çok gibi geldi ama tabi işin ustası daha iyi bilir

Kız kardeşime daha evvel bir TV ünitesi yaptı iki parçalı 300 lira almıştı hatta banyo dolabı yaptı sonradan oda malzemenin en iyisi olduğu halde 250 lira falandı

hani ölçü önemli

eğer eşim bu daha uyguna olur derse ölçülere göre bizim ex dükkana fiyat sorarız

eşinede annamların bir tanıdığı varmış dersin

biraz uzak ama belki nakliye fazla tutmaz sonuçta adamın her daim kullandığı bir nakliyecisi var ve şehir dışına bile iş yapıyor