Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb doktor bey ben 20 yaşındayım ve 4 aylık hamileyim şuan kilom 48 yani daha hiç kilo almadım. bu normal bir durum mu yoksa yetersiz mi besleniyorum acaba cvb için şimdiden teşekkürler.
doktor bey ben evlendiğimde 45 kiloydum.evlendikten hemn sor hamile kaldım. ilk doktor kontrolümde 47 kiloydum ve hala 47kiloyum. acaba ben gebelikten sora 2kilo almışmı oluorum. şuan 9 haftalık hamileyim ne bu 2kilo bna çok gelio.yardımsı olursanız çok sevinirim. şimdiden teşekkürler....
Peki benim durumumda ne yapılmalı?? Dün ögrendim 4 hafta 4 günlük hamileyim ama 77 kiloyum..(
boyum 1.68 yaşım 24
Gebeliğe kilolu olarak başlamak bazı problemleri de birlikte getiriyor. Ancak biz en sık rastlanan sonuçtan bahsedelim, doğum yapıp anne olacaksınız. Gözünüz aydın...
Teşekkür ederim de acaba bebegime zarar vermeden herhangi bi diyet yapmalı mıyım?? İlerisi için??
boyum 168 23 haftalık hamileyim 60 kiloyla hamile kaldım şuan 67 oldummçok mu hızlıyım sizce aslında pek fazla da yemiyorum ama her gün elevit ve demir hapı alıyorum calsiyum da içiyorun bunlar mı aldırıyor acaba
cevabınız için teşekkür ederim ama dediğim gibi 23. haftada 7 kilo biraz fazla mı sankiiiisempatiksalakcinni
ağlamak kilo almayı mı önlüyor sizin lugattananiknanik