• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kilo sorunu

aguagu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2010
1
0
36
Balıkesir
mrb doktor bey ben 20 yaşındayım ve 4 aylık hamileyim şuan kilom 48 yani daha hiç kilo almadım. bu normal bir durum mu yoksa yetersiz mi besleniyorum acaba cvb için şimdiden teşekkürler.

mrb doktor bey ben 20 yaşındayım ve 4 aylık hamileyim şuan kilom 48 yani daha hiç kilo almadım. bu normal bir durum mu yoksa yetersiz mi besleniyorum acaba cvb için şimdiden teşekkürler.

Düzenli beslenmeniz önemli (sık aralıklarla ve küçük öğünlerle), en az 6 kilo almanız beklenir. Yoksa bebeğiniz sizin sınırlı kaynaklarınızı sömürecektir.

doktor bey ben evlendiğimde 45 kiloydum.evlendikten hemn sor hamile kaldım. ilk doktor kontrolümde 47 kiloydum ve hala 47kiloyum. acaba ben gebelikten sora 2kilo almışmı oluorum. şuan 9 haftalık hamileyim ne bu 2kilo bna çok gelio.yardımsı olursanız çok sevinirim. şimdiden teşekkürler....

doktor bey ben evlendiğimde 45 kiloydum.evlendikten hemn sor hamile kaldım. ilk doktor kontrolümde 47 kiloydum ve hala 47kiloyum. acaba ben gebelikten sora 2kilo almışmı oluorum. şuan 9 haftalık hamileyim ne bu 2kilo bna çok gelio.yardımsı olursanız çok sevinirim. şimdiden teşekkürler....

Gebeliğin başındasınız. İlk 5 ay vücutta su tutulmaya başlamaktadır. Gebe kadın "su içse yarar". a.s Yaklaşık 3-3.5 kilo kan vulümünüz artacak. Bundan rahatsız olmayın. Zaten düşük kilo ile gebe kalmışsınız. Sağlıklı bir gebelik dilerim...

Peki benim durumumda ne yapılmalı?? Dün ögrendim 4 hafta 4 günlük hamileyim ama 77 kiloyum.. :((

Gebeliğe kilolu olarak başlamak bazı problemleri de birlikte getiriyor. Ancak biz en sık rastlanan sonuçtan bahsedelim, doğum yapıp anne olacaksınız. Gözünüz aydın...

Teşekkür ederim de acaba bebegime zarar vermeden herhangi bi diyet yapmalı mıyım?? İlerisi için??

boyum 168 23 haftalık hamileyim 60 kiloyla hamile kaldım şuan 67 oldumm:( çok mu hızlıyım sizce aslında pek fazla da yemiyorum ama her gün elevit ve demir hapı alıyorum calsiyum da içiyorun bunlar mı aldırıyor acaba

boyum 168 23 haftalık hamileyim 60 kiloyla hamile kaldım şuan 67 oldumm:( çok mu hızlıyım sizce aslında pek fazla da yemiyorum ama her gün elevit ve demir hapı alıyorum calsiyum da içiyorun bunlar mı aldırıyor acaba

Kullandığınız haplar kilo aldırmaz. Gebelikte 6-12 kilo almak normal olarak kabul edilmektedir...

cevabınız için teşekkür ederim ama dediğim gibi 23. haftada 7 kilo biraz fazla mı sankiiiisempatiksalakcinni

Back
X