gittim ama pek bir yararı olmadı.yinede tesekkur ederim1 60 boya 47 kilo normal gibi geldi bana aslında.Sadece bir 3 kilo falan alsan yeterli.Bir uzmandan yardım almalısın.
Bence kilon boyuna göre normal.Benim boyum 1 68 bir ara 45 kiloya düştüm şimdi yine aldım biraz 50 oldum.Sen zayıfsan ben kanatlanıp uçayım o zamangittim ama pek bir yararı olmadı.yinede tesekkur ederim
teşekkür ederim biraz alsam fena olmaz ama sende haklısınBence kilon boyuna göre normal.Benim boyum 1 68 bir ara 45 kiloya düştüm şimdi yine aldım biraz 50 oldum.Sen zayıfsan ben kanatlanıp uçayım o zamanBence takıntı yapma tam ayarındasın,gayet de fitsin.
aslında güzel bir dert değil erkek arkadaşımın yanında çok küçük duruyorum :-(Allah baska dert vermesin :) ne guzel dert o öyle
Şaka bir yana bir uzmandan yardım almanızı öneririm ben de. Akşamları yatmadan cici bebe süt karışımının iyi geldigini okumuştum bir yerde:) ama yine de bir diyetisyenin size program yapması daha sağlıklı bir beslenme acısından iyi olur
çok teşekkür ediyorum canım önerilerin içinsenin kilon normal bnce erkek arkadaşın vücut kitle indeksine baktırsın o önlem alsın ama 3-5 kilo alman sağığını etkilemez sende kendini iyi hissedeceksen alabilirsin akşamları tatlı tüket bol cips ve kalorili yiyecekler bende acayip kilo yapar . bende 1.60 im 56 kiloyum senin kilonda olsam hiç gocunmam :) bir ark.ım plates yaparak kilo alıyordu spor salonlarında kilo verme ve kilo aldırma oluyormuş öle demişti onu da araştırabilrsin.
giyisi olarak da enine çizgili giysiler kilolu gösterir altına bir tayt üstüne salaş rengarenk tunik tarzı şeyle kullanabilirsin uzun bluz giymek vücudun üst kısmını uzun göstereceğinden boyunuda uzun gösterir aynı şekilde yüksek bek kısa tişortlarda bacak boyunu uzun gösterir buyunu kasar .kendi vücut yapına göre bu şeklde tercihler yapabilirsin cnm
biraz alsam iyi kardesVay be maşallah ben senin kilonda olmak için can atıyorum.bence gayet iyisin alıp napcan kardeş
Arkadaşlar ben bu ayakkabılari yeni aldım. Sizce modelleri nasıl ve nasıl kombinleyebilirim bu ikisini.?
çok teşekkür ederim canım çok sagol fikirlerin içinmavisi güzelmiş kot ve gömlekle her ikisi de kombin olur pembenin önü sivri burun o tür ayakkabılar fazla klasik kadınsı durur ama rengi güzelmiş o yönden kurtarmış ben genelde önü yuvarlak hafif kalın topuk belli belirsiz önde bir platformu olur bütün gün yürüsem ayağım ayrımaz ayakkabı almayı çok severim güle güle giyin canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?