• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo Sorunum, İradesizliğim, Oburluğum...

ilk başta olaya diyet olarak bakmıyacaksın artık diyet yapmıyorum diyeceksin ama NE YERSEN YE YARISINI YİYECEKSİN ben bunu tam kırk yıldır uygularım dogum sonrası 38 kiloyu 3 ayda verdim ama kesinlikle kimseye diyet yapıyorum deme üzerine gelirler ve her yediğini yüzüne vururlar sende o an yemezsin onlardan sonra iki katını yersin , yıllardır denenmiş bir yoldur kolay gelsin.

3 ayda 38 kilo mu, ben 3 yılda versem razıyım...

Doğumdan sonra kilo veremediğim gibi aldım. Oğlum 1,5 yaşında, çok da hareketli ama boğazımı tutamayınca gram gitmedi işte bunca zamandır. Benim de bir 40 kilo vermem lazım. Konu sahibi yine iyi yani benim yanımda.

Offf bende doğum kilolarımdan kurtulmak istiyorum ama sizin gibi bende yapamıyorum sürekli yiyorum engel olamıyorum kendime eski zayıf günlerimi özledim elbiselerime kolum bile girmiyo ne yapacam ben :KK17:

Aynen yaa kolum bile girmiyor benim de

ilk başta olaya diyet olarak bakmıyacaksın artık diyet yapmıyorum diyeceksin ama NE YERSEN YE YARISINI YİYECEKSİN ben bunu tam kırk yıldır uygularım dogum sonrası 38 kiloyu 3 ayda verdim ama kesinlikle kimseye diyet yapıyorum deme üzerine gelirler ve her yediğini yüzüne vururlar sende o an yemezsin onlardan sonra iki katını yersin , yıllardır denenmiş bir yoldur kolay gelsin.
Teşekkür ederim :) yani 1 tabak yemek yiyeceksem mesela yarım tabak mı yemeliyim? :)

Kilom 62 olsa daha ne isterim ki, öpüp başıma koyarım :KK53::KK53:
Benim boyum 163 kilom da 63-62 arası ama inanın o bile çok rahatsız edici. Benim problemim de inanılmaz bi göbek var yemek yiyin falan abartmiyorum 5 aylık hamile gibi oluyorum bütün yağlar oraya toplanmış doktora gittim çok sis diye. Hem gaz sıkışması var hemde insüline karşı direnç var sende. Kolay kilo veremezsin dedi herkes çok güzel kızsın gibi şeyler diyor ama gobegimi gören ohaa diyor :( Senin gibi iradesizim geçen sene yazın nasıl yaptım bilmiyorum ama 2 ay dikkat ettim kendime. Ama ben yediklerimin yağın şekerine bakmadım sadece çok az yedim , çünkü ben ne yersem yiyeyim Karnım doya. Kadar yiyince göbek şişiyor yaz bitti kış ayinda da arkadaslarla orda ye sevgiliyle burda ye derken sistim gene. Durumlar vahim. Napıcaz böyle

Benim boyum 163 kilom da 63-62 arası ama inanın o bile çok rahatsız edici. Benim problemim de inanılmaz bi göbek var yemek yiyin falan abartmiyorum 5 aylık hamile gibi oluyorum bütün yağlar oraya toplanmış doktora gittim çok sis diye. Hem gaz sıkışması var hemde insüline karşı direnç var sende. Kolay kilo veremezsin dedi herkes çok güzel kızsın gibi şeyler diyor ama gobegimi gören ohaa diyor :KK43: Senin gibi iradesizim geçen sene yazın nasıl yaptım bilmiyorum ama 2 ay dikkat ettim kendime. Ama ben yediklerimin yağın şekerine bakmadım sadece çok az yedim , çünkü ben ne yersem yiyeyim Karnım doya. Kadar yiyince göbek şişiyor yaz bitti kış ayinda da arkadaslarla orda ye sevgiliyle burda ye derken sistim gene. Durumlar vahim. Napıcaz böyle

Bir şekilde göbeği eritmemiz lazım başka çaremiz yok o_O

3 ayda 38 kilo mu, ben 3 yılda versem razıyım...

Doğumdan sonra kilo veremediğim gibi aldım. Oğlum 1,5 yaşında, çok da hareketli ama boğazımı tutamayınca gram gitmedi işte bunca zamandır. Benim de bir 40 kilo vermem lazım. Konu sahibi yine iyi yani benim yanımda.

Aynen yaa kolum bile girmiyor benim de

:) iradenize biraz sahip cıkın hanımlar vermeye başladıktan sonra gerisi su gibi gelecek . kalabalık masada yediğiniz yemek yarısına geldinizmi ağzını silin ve içine peçete koyun etraftan utandıgınız için yemek yemeye devam edemeyeceksiniz bu benim çok yaptıgım bir yontemdir, atıştırmalık hiç bir şey almayın eve meyve olursa olur acıktıgınzı zaman havuç salatalık gibi seyler atıştırın ama dıyet kelimesini kımseye kullanmayın , yoksa onlar size kullanır ,ne biçin diyettedsin dunyayı yedin derler, hadi biraz gayret :)

:) iradenize biraz sahip cıkın hanımlar vermeye başladıktan sonra gerisi su gibi gelecek . kalabalık masada yediğiniz yemek yarısına geldinizmi ağzını silin ve içine peçete koyun etraftan utandıgınız için yemek yemeye devam edemeyeceksiniz bu benim çok yaptıgım bir yontemdir, atıştırmalık hiç bir şey almayın eve meyve olursa olur acıktıgınzı zaman havuç salatalık gibi seyler atıştırın ama dıyet kelimesini kımseye kullanmayın , yoksa onlar size kullanır ,ne biçin diyettedsin dunyayı yedin derler, hadi biraz gayret :)

3 ayda 38 kiloyu böyle mi verdiniz yahu. Başka taktik falan verin biraz :)

Teşekkür ederim :) yani 1 tabak yemek yiyeceksem mesela yarım tabak mı yemeliyim? :)
evet arkadasım yemeğe öncelikle saltadan başlayacaksın salata sınırı yok tabi az yağlı sonra yemege başlayacaksın 1 kaşık yemek 3 kaşık salata ,masaya çocugunuz için ekmek koyun kendiniz için degil bir kase yogurt yiyin ve muhakkak ve muahakkak tabakta yemek bırakın ( cocukken çok laf yedim babamdan tabakta yemek bırakılmaz diye ama iyi ki duymamışım ) ve tekrar söylüyorum hiç kimseye diyet yapıyorum demiyeceksin ( biz kadınlar karşımızdakini ezmeyi severiz ) karnım tok midem kötü gibi şeyler uydurun ve mumkunse tartılmaya özen gösterin . günde 3 litre su içmeyide unutmayın, eşler ben seni böylede seviyorum deselerde zayıf ve düzgün vucudlu kadınlara da bakmaktan geri kalmazlar :( ha gayret

ben diyette olduğum zaman iki katı yiyesim geliyor. o yüzden kesinlikle diyet yapmıyorum. en azından normal kilomu koruyayım. bu arada geçen sene spor salonunda yaklaşık 10 kilo verdim 3 ayda. sporu bıraktım 10 kiloyu geri aldım.

ben diyette olduğum zaman iki katı yiyesim geliyor. o yüzden kesinlikle diyet yapmıyorum. en azından normal kilomu koruyayım. bu arada geçen sene spor salonunda yaklaşık 10 kilo verdim 3 ayda. sporu bıraktım 10 kiloyu geri aldım.
Ben de verdiğim kiloları geri aldım sporu bırakınca :(

Back
X