Kilo takıntım yüzünden kaç yıldır kıyafet alamıyorum..

Marcenko

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2016
183
124
23
Merhaba hanımlar,
185 boya 80 kiloyum. Yaklaşık üç senede 10-15 kilo aldım, ygs lysye hazırlanırken bi 10 kilo almıştım üniversitede de sürekli oturup çalışmaktan 7 kilo aldım öğrenciyim hareket edebileceğim zaman yok.. Kilolarımdan hiççç mutlu değilim, ama iradem sıfır.. Nasıl bu kadar kilo aldım farkında bile değilim.. Bide üstüne aşırı mükemmelliyetçiyim, ya hep ya hiççiyim bu yüzden aşırı kilolu olduğumu düşünüp kıyafet almıyorum.. Nasılsa bana yakışmaz, medium large giyemem xlarge xxlarge alacaksam hiç almayayım daha iyi diye düşünüyorum.. Resmen giyecek bir şeyim kalmadı, tesettürlüyüm iki ferace iki pantolonla bütün yılı geçiriyorum.. Maddi durumum iyi yani daha da içim gidiyor alabilecekken kilom yüzünden, "mükemmel olmak zorundayım" bakış açım yüzünden hiçbir şey alamıyorum.. Vitrinde gerçekten çok güzel şeyler görüyorum, bazen diyorum al gitsin, alsam da giymiyorum içime hiçç sinmiyor aldığımda..

Kilo verme iradem sıfır, bir şeyi düzenli yapamıyorum ne yazık ki.. Yani şükür en iyi diyetisyene gidebilirim, gitsem çözüm olmayacak uyamayacağım verdiği programa. Öyle çok da yemiyorum ama hareketsizim ve çok çeşit yemiyorum ama bir şeyi çok seviyorsam takıyorum resmen sadece onu yiyesim geliyor... Anı yaşıyorum biraz diyorum yemeyeceğim, beş dakika sonra aman yaşayacağımın garantisi var mı kilo vermemin garantisi var mı diyorum 2. magnumu yediğimi görüyorum... :( Uzun vadeli motivasyon iradem sıfırr..

Yardım eder misiniz.. :(

Canim mukemmeliyetci oldugunu soyluyorsun o zamanda kiloda verebilirsin. Sonuc olarak rahatsiz ediyor seni. Ben yapamam, yapamiyorum demeyi birakip evet vericem, vermeliyim dersen daha iyi olmaz mi? Gunde 1 saat yuruyus ve sebze agirlikli beslensen. Haftada 1 odul olarak abur cubur yesen abartmadan.
Ayrica kilo kiyafetin yakisip yakismamasindan cok sagligin icin onemli o yuzden vermelisin. Cunku daha cok gencsin ve ilerdeki yaslarda sagligin icin dikkat etmelisin. Sevgiler

Spora gıt faydasını gorursun ben kucagımda öınıcık cocukla 8 ay boyunca spor salonlarına kostum 22 kılo verdım su aralar gıdemıyorum cocugu bırakcak kımse yok eger bekar yada cocuksuz olsaydım hergın spora gıderdım

Ben hayatimda baska biseyi değiştirmeden biraz yurumeyi tercih ederek bir de rafine edilmis sekeri hayatimdan tamamen cikararak 2 ayda 7 kilo verdim. Önerebilirim sana da denemeni. Zor oluyor bir de ben tatli aşığıydım ama alışınca yeseniz bile güzel gelmiyor

Madem iraden yok diyetisyene gitmeyi denemelisin ama ona da anlat kısıtlama istemedigini. Zaten diyetisyen seni sınırlamaz ayrica ac da birakmaz. Yemen gereken miktari ve alman gereken besin grubunu soyler. Tam olarak uymasan da kilo verebilirsin.

Diyet başla ilk 21 günü atlatınca devamı gelir.Madem mükemmeliyetçisin yapabilirsin.Ben 3 ayda 12 kg verdim.Halada vermeye devam edeceğim.Meşhur 3 beyazı kestim dengeli beslenme programı ve sporla verdim.Dediğim tek şey şu kendimee ne çokk yazık etmişim şimdi sıkılaşmış bir vücudum var.Halla bayağıı fazlalardayım halaa ama azmettim vereceğim.Yanii insan istedikten sonra yapamayacağı şey yok.Burdaki diyet topiklerinde üyeyim ordaki arkadaşlarım sağolasunn hep birlikte tatlı rekabetle veriyoruz kilolarımızı azmet ve başar herşey senin elinde yapabilirsin.Kaldı kii ben yaptımsa senn haylii hayli yaparsınn

Biz uzunlarin dezavantaji kilo alinca kilolu degil oldukca iri gorunuyoruz.1.80 benimde boyum.67 kiloya dustugumde de kemikli,omuzluydum su anda 86 kiloda da oyleyim.Once vucut tipini kabullen.Benim de zor oldu ama kabullendim.Sonra da sporla beraber diyet yapip 7-8 kilo versen gayette fit olursun.

Biz uzunlarin dezavantaji kilo alinca kilolu degil oldukca iri gorunuyoruz.1.80 benimde boyum.67 kiloya dustugumde de kemikli,omuzluydum su anda 86 kiloda da oyleyim.Once vucut tipini kabullen.Benim de zor oldu ama kabullendim.Sonra da sporla beraber diyet yapip 7-8 kilo versen gayette fit olursun.
bu yoruma kesinlikle katılıyorum. benim boy 179. konu sahibi de baya uzun. bize kilo hiç yakışmıyor. nasıl oldu anlamadan 60 dan 75 e çıktım. şimdi diyet sporla 71 e indim. en azından 65 e düşsem vücut kaba durmayacak. biz kilo aldıkça kilolu artı iri duruyoruz. hiç hoş olmuyor. eski halimi çok özledim. ama diyet spora devam :rapci:

Canim rahatsizsan tabi ki kilo ver ama kilon asiri gelmedi bana. Vucudun mu orantisiz ki.. Oyleyse diyet yerine spor yap. Magnum yenmez mi ye tabi :dondurma::dondurma:
Ama fazlasini yak.
Spor cok eglenceli bisiy bence bi arkadasinla falan gidince daha cok motive olursun hem.
Bende 1.67 yim 70 kiloyum ( yeni dogum yaptim) ki senin daha orantili bnm bile kotu durmuyo. Bi de vucuduna gore giyin en onemlisi.
Ama biliyorum nasil bisey oldugunu bnm esimde kilo vercem diye almiyo eskilerle dolasiyo, kilo da veremiyo :KK49:

Sporsuz diyet, diyetsiz spor olmaz.
Spora gidersen yediklerine dikkat etmek zorundaymışsın gibi bir his geliyor.
Maddi imkanın varsa yazıl yoksa havalar soğumadan çık dışarda yürü.
10 kilo versen maşallah o boya o kilo yeter :)

Merhaba hanımlar,
185 boya 80 kiloyum. Yaklaşık üç senede 10-15 kilo aldım, ygs lysye hazırlanırken bi 10 kilo almıştım üniversitede de sürekli oturup çalışmaktan 7 kilo aldım öğrenciyim hareket edebileceğim zaman yok.. Kilolarımdan hiççç mutlu değilim, ama iradem sıfır.. Nasıl bu kadar kilo aldım farkında bile değilim.. Bide üstüne aşırı mükemmelliyetçiyim, ya hep ya hiççiyim bu yüzden aşırı kilolu olduğumu düşünüp kıyafet almıyorum.. Nasılsa bana yakışmaz, medium large giyemem xlarge xxlarge alacaksam hiç almayayım daha iyi diye düşünüyorum.. Resmen giyecek bir şeyim kalmadı, tesettürlüyüm iki ferace iki pantolonla bütün yılı geçiriyorum.. Maddi durumum iyi yani daha da içim gidiyor alabilecekken kilom yüzünden, "mükemmel olmak zorundayım" bakış açım yüzünden hiçbir şey alamıyorum.. Vitrinde gerçekten çok güzel şeyler görüyorum, bazen diyorum al gitsin, alsam da giymiyorum içime hiçç sinmiyor aldığımda..

Kilo verme iradem sıfır, bir şeyi düzenli yapamıyorum ne yazık ki.. Yani şükür en iyi diyetisyene gidebilirim, gitsem çözüm olmayacak uyamayacağım verdiği programa. Öyle çok da yemiyorum ama hareketsizim ve çok çeşit yemiyorum ama bir şeyi çok seviyorsam takıyorum resmen sadece onu yiyesim geliyor... Anı yaşıyorum biraz diyorum yemeyeceğim, beş dakika sonra aman yaşayacağımın garantisi var mı kilo vermemin garantisi var mı diyorum 2. magnumu yediğimi görüyorum... :KK43: Uzun vadeli motivasyon iradem sıfırr..

Yardım eder misiniz.. :KK43:
Ya boyun ne kadar uzun ...Kilo verirsen manken gibi olursun . Ama zaten 80 kilo 1.85 boyunda birinde aşırı kilo durmazmi large giyebilir en fazla diye dusunuyorum

Aşırı kilo yok. .
İrade offff . .
Bende irademe hakim olamıyorum. .
:kızgın:

Öncelikle gidip hormonlarınıza baktırsanız

Birde m olmadıktan sonra xl almanın anlamı yok diyip almıyodun şuan giydiklerin kaç beden xl ?

Boyun uzun olduğu için 60 kiloda olsan s giyemezsin uzunluğu kurtarmaz

yeme saatlerine sınır getirip yavaş yavaş ekmeği azaltıp şekeri azaltsan yavaş yavaşta gider kilolar

Back
X