Kilo takıntım

Ben boyle yaptim ama 15 kilo almistim ve bebek 2,5 kilo dogdu ben hala kalan13 kiloyu vermeye calisiyorum. Bebegim 9 aylik 😬 saka bir yna diyet isine 6. Aydan sonra yavastan basladim 2 ayda 10 kilo verdim kaldi 3 kilo.

bogaz tutulmayinca kilo verilmiyor. Ama hamileyken de lutfen diyet yapmayin. Sadece saglikli beslenmeye gayret edin ve kesinlikle ac kalmayin.
Biraz öncede yazdım ama bi karışıklık oldu sanırım. 10 kiloyu nasıl verdiginizj bana da anlatirmisiniz. Benimde bebeğim var emziriyorum

Hamilelikte 24 kilo aldım. Doğumdan sonra tartıldığımda direkt 8 kilo gitmişti zaten. Bebeğim 7 aylıkken 10 kilo fazlalığım vardı, emziren anne diyetine başladım, 10 aylıkken hamile kalmadan önceki kiloma ulaştım. Çok da şey etmeyin bence.

Boyum 1,72 80 kiloyla hamile kaldım tam 99 kilo ile doğuma gittim. Kızım 2,5 yaşında ve şuan 62 kiloyum. Diyeceğim şu Kİ istedikten sonra ne kadar kilo alırsan al gayet güzel verebiliyorsun.

Merhabalar, hayırlı bayramlar. Benim derdim kilom. Biz, iki senedir çocuk düşünüyorduk, tedavi sonucunda falan hamile kaldım. Ben bi ara 60 kilolara indim, sonra bir şekilde 65 oldum, en son da 70 e çıkmıştım. Diyetr başladım iki kilo vermiştim ki hamile kaldığımı öğrendim. 65 e kadar da olsa inmeyi hesaplıyordum. Ben şuan hamilelik boyunca çok kilo almaktan ve doğumdan sonra o kiloları verememekten korkuyorum. Şükrediyorum, hamile kaldığıma tabiki, ama kilo takıntım beni yiyip bitiro. Pazar günü dışarı çıkıcaktık, kıyafet bulamadım çıldırdım. Kilom 68, boyum 166. Lütfen, bana fikir verin. Beni motive edicek şeyler duymaya ihtiyacım var :(

Öncelikle, tebrikler

Şuanda tek sorunumun 5-10 kilo fazlam olmasını okadar cok isterdimki, bir bebegim olması icin geçtiğim yolları düşününce,,

Dunyanin en kolay şeyi kilo vermek hamileligin tadini cikar,

Merhabalar, hayırlı bayramlar. Benim derdim kilom. Biz, iki senedir çocuk düşünüyorduk, tedavi sonucunda falan hamile kaldım. Ben bi ara 60 kilolara indim, sonra bir şekilde 65 oldum, en son da 70 e çıkmıştım. Diyetr başladım iki kilo vermiştim ki hamile kaldığımı öğrendim. 65 e kadar da olsa inmeyi hesaplıyordum. Ben şuan hamilelik boyunca çok kilo almaktan ve doğumdan sonra o kiloları verememekten korkuyorum. Şükrediyorum, hamile kaldığıma tabiki, ama kilo takıntım beni yiyip bitiro. Pazar günü dışarı çıkıcaktık, kıyafet bulamadım çıldırdım. Kilom 68, boyum 166. Lütfen, bana fikir verin. Beni motive edicek şeyler duymaya ihtiyacım var :KK43:
Ben 67 ile hamile kalıp hamilelik boyunca 8 kilo aldım, 75le doğuma girdim. Doğumdan sonra 65-64lere düştüm hemen. Hamilelikte de sonrasında da hiç dikkat falan etmedim, her saat her istediğimi yiyordum. Takmayın bu kadar alsanızda verirsiniz.

Sizi anlıyorum, ben de benzer şeyler hissetmiştim. 65 ile hamile kalıp 82.5'a çıktım, hiç veremiycem sandım, doğumdan sonra da hemen gitmeyince kilolar. 9 aylık olduğunda kızım, eski kiloma geri döndüm. Hele ki emzirirseniz eski kilonuza dönüş daha kolay olur. Şimdi kendime kızıyorum, hamilelikte kilo alıyorum,aldım,diye boşuna dert etmisin. Daha önce de kilo vermeyi basarmissiniz, yine verilir. Hem hamilelikten sonra vücut normale dönmeye endeksleniyor, abartmadan yerseniz lohusalık ve sonrasında, eski hâlinize rahat dönersiniz.
İnşallahnya

Merhabalar, hayırlı bayramlar. Benim derdim kilom. Biz, iki senedir çocuk düşünüyorduk, tedavi sonucunda falan hamile kaldım. Ben bi ara 60 kilolara indim, sonra bir şekilde 65 oldum, en son da 70 e çıkmıştım. Diyetr başladım iki kilo vermiştim ki hamile kaldığımı öğrendim. 65 e kadar da olsa inmeyi hesaplıyordum. Ben şuan hamilelik boyunca çok kilo almaktan ve doğumdan sonra o kiloları verememekten korkuyorum. Şükrediyorum, hamile kaldığıma tabiki, ama kilo takıntım beni yiyip bitiro. Pazar günü dışarı çıkıcaktık, kıyafet bulamadım çıldırdım. Kilom 68, boyum 166. Lütfen, bana fikir verin. Beni motive edicek şeyler duymaya ihtiyacım var :(
Hamilesiniz, hayatta yaşanabilecek en güzel olaylardan birini yaşıyorsunuz. Önce bi mutlu olun,stres kilo aldırır hamileliği olumsuz etkiler. Sonra da bir diyetisyenle görüşün gebelik boyunca onun takibinde olun. Zaten hamilelikte sağlıklı beslenmek gerekiyor, biz biraz şımarıyoruz aman hamileyim onu da yiyin bunu da yiyim diye ( yaniben öyleyim, fırsat bu fırsat hamileyken yiyorum emzirme sonrası sağlam diyet spor beni bekliyor) doğum sonrası biraz da dikkat ederseniz verirsiniz kilolarınızı, hele bebek hareketlenince 2 dk yerinizde duramazsınız,

Kilolu hamile kaldim. 90 filandim herhalde. Korkudan saglikli beslsndim. Paketli gidadan kacindim, bol su ictim. Dusuk tehdidi sebebiyle yuruyis de yapamamistim ustelik harekwtim cok kisitliydi. Ona ragmen uclu hanelere ulasmadan dogum yaptim cok sukur. Dogumdan sonra dikkat edersen de cok hizli gidiyor. Sut olsun diye sekere abanmadan dengeli beslenmek sart.

160 hatta 159 boyum var .
3 seine içinde 52 kilodan 66 kiloya çıktım . Elbette yanlış beslenmenin de etkisi vardı , fakat 1 sene süren kortizon tedavisi , bebek için filan tedavi derken kaçtı anlayacağınız ipin ucu .
66 ile hamile kaldım , 85 ile Doğuma gittim . 160 boya 85 kilo düşünün artık nasıl göründüğümü ...
Doğumdan sonra 75 ‘e düştüm fakat 75’te kaldım .
Şubat ayında sağlıklı beslenme ve spora başladım bugün itibari ile 57 kiloyum . 4 şubattan bu yana -18 ile devam ediyorum .
Anladım ki gerçekten isteyince oluyormuş . Hani bir tek istemek değil , uygulamakta gerekiyormuş.

Ve en önemlisi , o kadar da zor birşey değilmiş . Takmayın kafanıza kilo bu alınır verilir , önemli olan sağlıklı yaşamak . Hamileliğinizi boş vesvese ile geçirmeyin. Hamilelik o kadar özel güzel bir şey ki, kiloyu takarak şimdiden kendinize zehir etmeyin . Çocuk kilo alsın diye saçma sapan bir şekilde beslenmeyin . Hamilelikte 18 kilo aldım , çocuğum 2800 doğdu . Hani diyeceğim , sağlıklı beslenin , canınızın çektiğini yiyin ama ipin ucunu kaçırmayın .
Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyle ☘️

Merhabalar, hayırlı bayramlar. Benim derdim kilom. Biz, iki senedir çocuk düşünüyorduk, tedavi sonucunda falan hamile kaldım. Ben bi ara 60 kilolara indim, sonra bir şekilde 65 oldum, en son da 70 e çıkmıştım. Diyetr başladım iki kilo vermiştim ki hamile kaldığımı öğrendim. 65 e kadar da olsa inmeyi hesaplıyordum. Ben şuan hamilelik boyunca çok kilo almaktan ve doğumdan sonra o kiloları verememekten korkuyorum. Şükrediyorum, hamile kaldığıma tabiki, ama kilo takıntım beni yiyip bitiro. Pazar günü dışarı çıkıcaktık, kıyafet bulamadım çıldırdım. Kilom 68, boyum 166. Lütfen, bana fikir verin. Beni motive edicek şeyler duymaya ihtiyacım var :KK43:
Doktorunuz sizi zaten takip edecek. Bir yandan da diyetisyenle devam edin.hamilelik süreciniz de en dikkat etmeniz gereken konu sağlıklı beslenmek. Yani kilo alacam tedirginliginden çok sağlıksız şeyler yeme tedirginliginkz olsun. Ölçüsüne de dikkat ettiniz mi tamamdır. Hamilelikte alınması kadar normal bi durum yok. Hamilelikten sonra da öyle hemen kilo vericem diye uğraşma. Doğumdan sonra da kilo alınmaya devam edilebiliyo hatta ben hamilelikte pek kilo almadım doğumdan sonra 10-11 kilo aldım . Şuan oğlum 9 buçuk aylık aldığım kiloların hepsi gitti. Zaten bir uzmanın dediğine göre vücut 9 aydaki değişimini toparlayabilmesi için yine 9 ay lazım demişti.

Doktorunuz sizi zaten takip edecek. Bir yandan da diyetisyenle devam edin.hamilelik süreciniz de en dikkat etmeniz gereken konu sağlıklı beslenmek. Yani kilo alacam tedirginliginden çok sağlıksız şeyler yeme tedirginliginkz olsun. Ölçüsüne de dikkat ettiniz mi tamamdır. Hamilelikte alınması kadar normal bi durum yok. Hamilelikten sonra da öyle hemen kilo vericem diye uğraşma. Doğumdan sonra da kilo alınmaya devam edilebiliyo hatta ben hamilelikte pek kilo almadım doğumdan sonra 10-11 kilo aldım . Şuan oğlum 9 buçuk aylık aldığım kiloların hepsi gitti. Zaten bir uzmanın dediğine göre vücut 9 aydaki değişimini toparlayabilmesi için yine 9 ay lazım demişti.
Doğru çok sağolun

Ben boyle yaptim ama 15 kilo almistim ve bebek 2,5 kilo dogdu ben hala kalan13 kiloyu vermeye calisiyorum. Bebegim 9 aylik 😬 saka bir yna diyet isine 6. Aydan sonra yavastan basladim 2 ayda 10 kilo verdim kaldi 3 kilo.

bogaz tutulmayinca kilo verilmiyor. Ama hamileyken de lutfen diyet yapmayin. Sadece saglikli beslenmeye gayret edin ve kesinlikle ac kalmayin.

Hangi diyeti uyguladin acaba?
Ben 58 ile hamile kaldim 70 kilo ile doğuma gitim. Şuan 40 günlük olduk kilom 64.
Emziriyorum, ama extra süt olsun diye birsey yemiyorum hata ekmek sadece kahvaltıda 2 dilim. Nezaman diyet yapalirim acaba?

Bu boy ve kilo ile harika gorundugune eminim bence bosuna evham yapiyorsun bir cok kadin bu kiloya ulasmak icin ameliyat oluyor

Hangi diyeti uyguladin acaba?
Ben 58 ile hamile kaldim 70 kilo ile doğuma gitim. Şuan 40 günlük olduk kilom 64.
Emziriyorum, ama extra süt olsun diye birsey yemiyorum hata ekmek sadece kahvaltıda 2 dilim. Nezaman diyet yapalirim acaba?
6. Aydan sonra oneriyorlar. Aralikli oruc ve sekersiz 21 gun yaptim.

Back
X