• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo verdiğinizde bacaklarınız inceldi mi inceldiyse nasıl?

riboflavin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2012
37
3
36
Antalya
Diyetisyen bana bacakların incelmesinin diyetle olmayacağını spor yapılması gerektiğini söyledi. Ama önceki konulara baktığımda sporla kas olduğu için bacakları incelmeyenleri gördüm. Pilatesin incelttiğini duydum. Siz nasıl incelttiniz bacaklarınızı? :))

Diyetisyen bana bacakların incelmesinin diyetle olmayacağını spor yapılması gerektiğini söyledi. Ama önceki konulara baktığımda sporla kas olduğu için bacakları incelmeyenleri gördüm. Pilatesin incelttiğini duydum. Siz nasıl incelttiniz bacaklarınızı? :))

O nasıl bi diyetisyn canm diyet yaparkn vucudn heryerinden gidiyo ben her ay kontrlmde ne kadar yağ nerden vermişim öğreniyorum diyetine yürümeyide eklersen daha çok incelir tabikide ama öyle ağır sporlar yapmana gerek yok kendine eziyet etme :3:

canım kilo verince tabii ki incelirsin. ama sarkmalar olur, bunun için dozunda spor yapmalısın ki fit görün.

ben zamanında 10 kilo vermiştim. incecikti bacaklarım :34: yürüyüş + plates yapmıştım.

benim spor salonuna yazıldıktan sonra hiç kilo vermeden bacaklarım incelmeye başladı. kas daha az yer kaplıyormuş yağlardan. diyet falan yapmıyorum ben, sadece sporla oluyorsa, diyetle çok daha kolay olur sanırım. ama kas yıkımına neden olacak diyetler olmamalı.

diyetle incelir vücudunun her yeri incelir ben kilo verdikçe basenlerin bacakların inceldğini görüyorum valla tabş yürüyüş ve pilates da etkili .ama kilonuz fazlaysa sporda yapsanız sürekli incelmez hatta yağlar kasa dönüşür yine kalın kalır kilo kontorlü şart .

Back
X