kilo verdikten sonra eski bacak şeklime kavuşabilir miyim?Yardim lutfen

sweet3535

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2013
24
0
86
1sene icinde 54kilodan 63 kiloya ciktim.Alt bacaklarim kalinlasti ve tabiki dizimin ic kismi yaglandi.bacaklarim eski guzel dumduz gorunumunu kaybetti.saglikli beslenerek ve yuruyus yaparak zayiflamaya karar verdim.eger yag yakarak kilo verirsem eski haline gelir mi? Cok kafaya taktim

off seni çok iyi anlıyorum aynı sorun bendede var bende yaklaşık 1 senede 52den 58e çıktım ama sanki 10-15 kilo almışım gibi farkediliyo benim de bacaklar ve basenler şişti berbat hissediyorum, eski haline dönermi bilmiyorum ama inşallah döner canım ya.. :105:

Konu içeriğinden dolayı ilgili alt başlığa taşınmıştır.Bilginize .

hergün en az 45 dk yürürseniz ve bazı bacak hareketlerine evde 20 dk ayırabilirseniz en fazla 2-3 ayda etkisini görürsünüz. tabi bu arada sağlıklı beslenmeye dikkat

off seni çok iyi anlıyorum aynı sorun bendede var bende yaklaşık 1 senede 52den 58e çıktım ama sanki 10-15 kilo almışım gibi farkediliyo benim de bacaklar ve basenler şişti berbat hissediyorum, eski haline dönermi bilmiyorum ama inşallah döner canım ya.. :105:
Umarim ya :/ yuruyus yapip ardından callanetics hareketleri yapicam.ama alt bacaklarim cok yaglandi acaba onlar da erir mii :'(

hergün en az 45 dk yürürseniz ve bazı bacak hareketlerine evde 20 dk ayırabilirseniz en fazla 2-3 ayda etkisini görürsünüz. tabi bu arada sağlıklı beslenmeye dikkat

Tesekkur ederiiim.Alt bacak ve diz için hareketler var mi acaba ? Ya sutun gibiyken kalinlasip sistiler.dar pantolon giyince oyuntulu duruyo cok sinir bozucu

Tesekkur ederiiim.Alt bacak ve diz için hareketler var mi acaba ? Ya sutun gibiyken kalinlasip sistiler.dar pantolon giyince oyuntulu duruyo cok sinir bozucu

squad dediğimiz bir antrenman var google görsellere squat antrenmanı falan yazın 1 ayda bacaklarınız ve kalçalarınız ne şekle girecek görün :56:

Son düzenleme:
Back
X