- 9 Ekim 2020
- 816
- 1.080
- 63
- Konu Sahibi VanessaRinki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hala çok şişmanım asla asla zapzayıf olana kadar durmucamCok guzel vermişsin yaaa masallahhh ne obezi gayet fit görünüyor ikinci resim az birşey kalmış![]()
![]()
![]()
![]()
Naptin ne ettin anlatır mısın doğumdan sonra benim de sıkı diyete girmem lazım.
Şu an zayıfsın diyemem evet. Balik etli derim ikinci fotoya ama asla şişman demem. Canım ilk kilo verdiğin zaman hala eski bedende hissediyorsun kendini. Mesela ben xxl bedenden m bedene düştüm. Alışveriş yaparken xxl lara gidiyordu elim. Her şey beyinde bitiyor aslında vücudun m ama sen xxl düşünüyorsun sıkıntı orda. Kendini m gibi düşün ve m ol canim her şey zihnindehala çok şişmanım asla asla zapzayıf olana kadar durmucam
Kiz vanessa maşallah ne güzel kilo vermişsin bacım tebrikler ne uyguladin? Dram yapma kız aferin 32 kg vermesin ne guzelHala obezim ne yapıcam ben 32 kg verdim şu an 90 kiloyum
tavsiye verin nolur
köprücük surat murat kemiklerim boynum ortaya çıktı daha o kısmı görmedinizKiz vanessa maşallah ne güzel kilo vermişsin bacım tebrikler ne uyguladin? Dram yapma kız aferin 32 kg vermesin ne guzel
Valla birinde 35lik teyze birinde 20lik citir aferin sana bak kendini boş yere üzüp yemeye sarıp yine kilo alırsın bundan sonra yavaş yavaş verirsin 70 e de inersin sıkma canını boyun uzun galiba ben 90 kilo ile 2. Foto gibi olamam bak sanslisinköprücük surat murat kemiklerim boynum ortaya çıktı daha o kısmı görmediniz
1.70 boyumValla birinde 35lik teyze birinde 20lik citir aferin sana bak kendini boş yere üzüp yemeye sarıp yine kilo alırsın bundan sonra yavaş yavaş verirsin 70 e de inersin sıkma canını boyun uzun galiba ben 90 kilo ile 2. Foto gibi olamam bak sanslisin![]()
hiç sarkığım yok şu anSarkıkların var sadece toparlanman lazım, spora başla.