- 24 Haziran 2016
- 7.430
- 26.429
- 548
- Konu Sahibi VanessaRinki
Tebrik ederim çok güzel gitmiş yine gelecek devamı . Pes etmek yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız dusunme oyle emzirdikce kilo veriyosun çünkü bol su içiyorsun sonrada ayaklanmaya başladimi diyete gerek kalmıyor saglikla kucagina alCok guzel vermişsin yaaa masallahhh ne obezi gayet fit görünüyor ikinci resim az birşey kalmış![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Naptin ne ettin anlatır mısın doğumdan sonra benim de sıkı diyete girmem lazım.
Maşallah çok incelmişsinHala obezim ne yapıcam ben 32 kg verdim şu an 90 kiloyum
tavsiye verin nolur
Çok güzel olmuşsun,köprücük surat murat kemiklerim boynum ortaya çıktı daha o kısmı görmediniz
Ayyy sağol canimmm üst üste hamileligim oldu kilo üstüne kilo yaniKız dusunme oyle emzirdikce kilo veriyosun çünkü bol su içiyorsun sonrada ayaklanmaya başladimi diyete gerek kalmıyor saglikla kucagina al
kız vermişsin işte devam et böyle. gayet iyi ilerliyorsunHala obezim ne yapıcam ben 32 kg verdim şu an 90 kiloyum
tavsiye verin nolur
helal olsun valla çok tebrik ederim seniköprücük surat murat kemiklerim boynum ortaya çıktı daha o kısmı görmediniz
Sol alttaki düz inmeyen şeyi kasdetriysen o dolap degil, kablo prize takilmisİkinci fotoda şop var dolap duvar yamulmuş sfhjsdhjjj
Ne demek ne yapacağım. 30 kilo vermişsin ne yapacağını mı soruyorsun!!! Asıl sen ne yaptın da verdin bize de söyle :)Hala obezim ne yapıcam ben 32 kg verdim şu an 90 kiloyum
tavsiye verin nolur
Bence çok iyi bende kiloluyum birazcık ne giysem yakışmıyor evlilik yaramadı bana bence doğru yoldasın sakın bırakma yoksa hızla eski haline dönebilirsinHala obezim ne yapıcam ben 32 kg verdim şu an 90 kiloyum
tavsiye verin nolur