merhaba. ben kendimi bildim bileli zayıf sayılırım. aslında ergenlik döneminde 50 kgye çıkmıştım. sonra buna dur demem gerektiğini anladım. 45 kgye düştüm ve orada kaldım. boyum 1.60 vücudumu çok beğeniyorum. benim sırrım hiçbir şeyin aşırısına kaçmamamdı. Tıkabasa asla doyurmadım karnımı. Yağlı şeyleri hiç tüketmiyorum, ayda sadece bir kez dışarıdan yemek yiyorum (zaten fastfood sevmeyen biriyim), ayrıca şeker tüketmiyorum. ekmeği neredeyse günde 2-3 dilim tüketiyorum, ekmeğin yemeğin tadını kaçırdığını düşünenlerdenim. Benim damak zevkim de bu yönde aslında. Sebze ve yeşillik çok severim. Enginarın sapını bile ayıklayıp çiğ çiğ yiyebiliyorum. Et olarak sadece balık tüketiyorum.. Bunlar sağlıklı mıdır bilemem. Ama anlatmak istediğim de bu değildi zaten.
Kendinize bazı sınırlar koyun, bu sınırlardan asla şaşmayın, asla aşırıya kaçmayın. Kilo vermenin yegane yolu budur. Kimileri buna irade der.
Kendinize bazı sınırlar koyun, bu sınırlardan asla şaşmayın, asla aşırıya kaçmayın. Kilo vermenin yegane yolu budur. Kimileri buna irade der.
Son düzenleme: