Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah allaah,ilk defa duyuyorum.hep tam tersi konuşuluyorMalesef,metabolizma duzgun olsa zaten cabuk kilo verirsiniz ,bitkisel mudahale bile bozukan dengeyi daha cok bozuyor
Selam kizlar.gecenlerde bi konu acmistim oglumun sunneti diyerekten.6. ayda sunnet fazla kilolarim var veremiyorum ben ne yapacam sıkıntıdayım ya.68 kilo ne demek boy da yokki hay aksi.inanin diyet rejim az yemek deyince daha cok kilo aliyorum ya.yesil cay sonra marketlerde satilan müsli falan aldim.igrencler ama yinede uymaya calisiyorum yok arkadas yok bir gram veremedim.şu bendeki istahi alin yaaa
.bana zorlanmadan hic ac kalmadan oturdugum yerde kilo vermem icin tavsiyeye ihtiyacim var ama yokki oyle bisey yinede.
Kolay kilo vermeme yardimci bilgiler paylasirsaniz memnun olurum Saygilarr
![]()
Tesekkur ederim yorum icinA
Ah be tatlım oturduğu yerden kim kilo verebilmiş aslında seni ateşleyen bir olay var oğlunun sünneti eee ne güzel işte spor yap yoksa işin zor yani sporsuz diyette 1 verirken sporlu diyette 5 verirsin önce kendine inanman lazım ki bi yola cikasin o müsli ler bi ise yaramiyor onun yerine yulaf ezmesi al elma ye eksi tatlı farketmez bol bol su iç bol hareket et hayatından şekeri filan unlu şeyleri çıkart gerisi gelir ama en önemlisi spor asla sporsuz diyet yapma canım