Artık dayanamıyorum 
 17 yaşındayım boyum 1,68 62 kiloyum 
 bazılarınıza az gelebilir biz nelerle uğraşıyoruz sen ne diyosun gibilerinden ama lütfen hak verim 
 17 yaşındayım ama kilo sorunum var 53 kilo olmak istiyorum ama olamıyorum 
 çok fazla kafama takıyorum sürekli yemek düşünüyorum yemicem yemicem diyip kendimi mutfakta buluyorum 
 önceden iradem çok kuvvetliydi önüme pastalar börekler koysanız bile yemicem dediğim zaman yemezdim 
 ama şimdi yiyim nolucak ya diyorum her seferinde 
 dersaneye gidiyorum millet rahat rahat dar pantolonlarını giyerken ben hep eşofmanla gidiyorum süslenmek püslenmek gelmiyor içimden giysem sanki herkes o bacaklarla niye giyip de göz zevkimizi bozuyosun dicekmiş gibi geliyo 
 karnım acıktığında çok utanıyorum üzülüyorum 
 psikolojim bozuldu resmen göbeğime dokundukça kendimi en göbekli insan olarak görüyorum 
 hele bu yaşta.. Spor yapıcak vaktim yok 9 da gidip 4 de geliyorum okulumdan okuldaki o kadar kızın zayıf kızların ellerinde dönerler pilavlar mantılar görünce çok tuhaf oluyorum 
 ben normalde 58 kiloydum gene vermek istiyodum ama okulumuz normalde sadece döner satıyodu yiyip doyuyoduk şimdi mantı pilav bilmem ne bir sürü şey var üst üste yedik bir ara onları o yüzden böyle oldum 
 okuluma yürüyüp gelip gidemiyorum da 
 ama çok kilo vermek istiyorum rahat bi 10 kilo 
 lütfen yardım edin buradakileri okuuyorum ama sanırım beynimde bitiremiyorum 
 özellikle beynimde bitirmeye yarayan motivasyonlarınıza önerilerinize ihtiyacım var 
(