Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsilün direnci olabilir.Bilirsiniz kilo vermeyi zorlaştırıyor.Doktora gidip tahlil yaptırmakta fayda var birde Gıda Duyarlılık testi var.Ben yaptırmadım ama yaptırmayı düşünüyorum ama azıcık pahalıYahu çıldıracağımmm çok değil 5 kilo istiyorum ama yok inat gitmiyor ki ben düzenli spor yapan biriyim yediklerimede dikkat ederim ama yooook!..
15 gün önca novateatox detoks çayına başladım hiç faydasını görmedim hem kabız yaptı hemde adetim 1 hafta erken geldi kesin çay yaptı çünkü beraber aldığımız arkadaşımda da aynısı oldu..Ama hala kullanıyorum bitsin de göreyim diye, 2 gün öncede yoğurt kürüne başladım zencefil, tarçın, zerdeçal ara öğünlerde yiyorum bakalım ne olacak Normal öğünlerim şunlar
sabah sadece haşlanmış yumurta 1 tane
Öğlen çorba sulu yemek varsa 1 kaşık yemek (ama bugün makarna vardı dayanamadım aldım)
Akşam ya salata ya çorba dediğim gibi ara öğünlerde de yoğurt kürü dün tartıldım 57 küsürlerdeyken şimdi 56 küsürlerde yani 1 kiloya yakın gitti bakalım devamı nasıl olacak :)
Troit testi yaptırmıştım ama şükür birşey çıkmadı dediğinizi duymadım denemek lazım aslında...2 yıldır spor salonuna gidiyorum genellikle cardio ve karın olmakla beraber zumba ve plateste yapıyorum hafta en az 3 günü gidiyorum ayrıca günde en az 2 litre su içiyorum, yani herşey tamam belki dediğiniz gibi insülin direncine baktırmak lazımİnsilün direnci olabilir.Bilirsiniz kilo vermeyi zorlaştırıyor.Doktora gidip tahlil yaptırmakta fayda var birde Gıda Duyarlılık testi var.Ben yaptırmadım ama yaptırmayı düşünüyorum ama azıcık pahalı
Bu arada kilo vermeniz yaptığınız spora göre değişir.Yağ yakıp kas kazandıra sporlar mevcut bu yüzden yağ kas oranınıza baktırmakta fayda var.Bu arada su iötiğiniz günler kilo vermeniz daha kolaylaşır cunku su içilmezse vucut nasıl olsa devir daim olmuyor diye vucutta su tutuyor.
Troit testi yaptırmıştım ama şükür birşey çıkmadı dediğinizi duymadım denemek lazım aslında...2 yıldır spor salonuna gidiyorum genellikle cardio ve karın olmakla beraber zumba ve plateste yapıyorum hafta en az 3 günü gidiyorum ayrıca günde en az 2 litre su içiyorum, yani herşey tamam belki dediğiniz gibi insülin direncine baktırmak lazım