kilo verenlerden kilo veremeyenlere/diyete yeni başlayanlara tavsiyeler öneriler

TozToprak

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2009
1.211
27
683
kilo verenlerden kilo veremeyenlere/kilosunu korumak isteyenlere/kilo vermeye yeni başlayanlara tavsiyeler öneriler

iyi/mutlu/sağlıklı seneler

daha önce böyle bi konu warmıydı bilmiyorum umarım yanlış yere açmamışımdır konuyu

Son düzenleme:
merhaba,

bende senin gibi diyete başlayıp en fazla 1 hafta dayanabilen biriyim ama çok fazla kilom var acilen vermem gerekiyor.kilolarım doğumdan sonra azalazağı yerde arttı diyebilirim.diyetisyenede gititm ama bir türlü devam ettiremedim şu an 92 kiloyum ve hedefim en azından 70 li kilolara inmek..çok mutusuzm kilolarım yüzünden 71 kiloyla hamile kaldım ve doğumdan sonra 90 k,iloydum 1 yıl içerisinde aldığım antidepresan ilaçlar yüzünden 96 ya çıktım 2 ay önce diyetisyene gittim 4 kilo verdim ama böyle giderse verdiklerimide geri alacağım bende burada motğve olup zayıflamak istiyorum ama masa başında çalıştığım için spor yapamıyorum çokk mutsuzummm çokkkkkkk verebilecekmiyim acabaaaa:2:

Selam kızlar, biraz önce karatay diyeti topiğine de yazdım. Ben de amacına ulaşmadan pes edenlerdenim. Hep büyük bir azim ve kararlılıkla başladığım çabalarım yarı yolda kalıyor ve sonra geri geliyo bütün kilolar. yeniden denemek istiyorum. bunun için hayatıma biraz hareket, bol su ve günde bikaç fincan yeşil çay ekledim. Bir de diyet takviyesine başladım kapsül şeklinde. Bakalım ne kadar devam edebilicem. hepimize kolay gelsin

merhaba!

sorularına nacizane cvplar vermek istiyorum.

1) sporsuz sarkmadan zayıflamak hayal bi kere. önce bunu kabul etmen lazım. spor yapmazsan vucut sarkar ve onun çözümü yok gibi. bu yüzden diyet süresince yapıp sporu bırakmak yerine sporu yaşam tarzı haline getirmek zorundasınız. ben 16 kilo verdim 3 ayda. bunu spora borçluyum.

2) kendime özel yemek kesinlikle yapmıyorum. felsefem evde ne pişerse az az yemektir.

3) 3 ana ve 3 ara öğün mutlaka yiyorum. ara öğünlerde meyve ayran gibi şeyleri tercih ediyorum.

4) kaçamakları telafi etmenin yolu dengelemektir. bugün kaçamak yaptıysam ertesi gün daha fazla dikkat ediyorum.

5) suyu sevmeye çalışmanıza gerek yok. su içmeyi bi zorunluluk olarak görmek zorundasınız. en iyi yöntem şişeden içmek gün boyunca.

tşkler verdiğiniz cvplar için..

sporu günde kaç dakika yapmalı..yada haftada kaç gün yapmalıyım...hergün 45 dakika fazlamı..

güzel paylaşım olmuş.....sporsuz oimuyor..

Durmadan kilo alıyorum bir kaç ayda 20 kilo aldım yanlış beslenmeden. Onur kırıcı şeyler söyleyin ki sinirlenip gaza geleyim

Canım bende senden'im.doğumdan sonra daha çok aldım.şimdi on aylık.çok düzensiz uyuduğum için öğünlerimde düzensiz oluyor.çok yemek yiyen biri değilim ama tatlıya zaafım var.ne yapsamda bu tatlı krizlerine son versem.şimdi 75 kiloyum 60 olmakistiyorum

ip atlamayı tavsıye edıyorum en guzel spor butun kasları calıstıryor 1 ay boyunca devam edın farkı goruceksınız

cok güzel bir konu keşke paylaşım olsaymış..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…